günaydın ekim anneleri a.s.
selam hanımlarrr.günaydın diyemiyorum çünkü biz saat 3,5 ta uyandık(( bizim ufaklık erken gelmeye niyetli gibi şimdiden başladı yalancı sancılar 2 saat tırmaladık sonunda dayanamayıp doktoru aradık. durumu anlatınca gülerek yalancı sancı bunlar gözünüz aydın artık arada bi tekrarlıcak dedi.ama dedim ne oturabiliyom ne yatabiliyom nefesimi bile kesiyo. daha iyi ya şiddetli olması senin sancı eşiğin hakkındada bilgi veriyo demezmi.güleyimmi ağlıyımmı şaşırdım.ama bi karar verdim eğer bu sancılar gerçeğe yakınsa ben epidural falan da istemiyom eski yöntemlerle doğurcam :)))
herkese gunaydin.tatilden geldim ama ne yuzebildim ne gezebildim sicaktan :1no2:
2 haftada 3 kg aldim maalesef napicam ben yaaaaaaaaaaamafoldumben
BENCEDE ESKİ YERİ İYİYDİ AMA SALI GİTMEK İSTİYORUM FAKAT YENİ YERİNİ BİLMİYORUM BİRDE SALI GÜNÜ KURULUYOR MU HALA PAZAR ÇOK MERAK EDİYORUM ...
herkese gunaydin.tatilden geldim ama ne yuzebildim ne gezebildim sicaktan :1no2:
2 haftada 3 kg aldim maalesef napicam ben yaaaaaaaaaaamafoldumben
kızlar herkese günaydın. felisim geçmiş olsun canım umarım önemli bişey değildir... burcucum bebişinin odası çok güzel olmuş güle güle sağlıkla büyüsün odasında bebişin
kızlar minişimin odasına bakın nasıl olmus
minik fındıgımın odası - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
gunaydın anneler nasılsınız?
ben varım mehaycım. naber nasılsın?
iyiyim canim sen nasilsin ne var ne yok??
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın. valla ben bugün diğer günlerden farklı olarak biraz geç uyandım 11 gibi. o yzüden hala mahmurluğumu atamadımmm
canım bende aynen öyle bugun nedense uyumuum11 kadar.aslında ıyı geldı.bence bebişler dungeceyı bizi musade ettılerkaydirigubbakcemile5
selam kimlse yokmuuuuuuuuuu??? :))
canım açıkçası ben gece pek uyuyamadım zaten hamile kaldığımdan beri geceleri burnum tıkanık e şimdi havalar da ısınınca uyurken ağızdan nefes alması gittikçe zorlaşıyoo. o yüzden pek uyuyamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?