2009 Ekim Anneleri

Uykusuz bir gecenin ardından saat 10'da yataktan doğrulmuştum ki, birkaç adım atmamla birlikte çok tuhaf bir sancı hissettim. Ama öyle tarif edildiği gibi kasıklarda falan değil ya da regl sancısı gibi de değildi, bu daha çok kramp gibiydi ama şeyimde, önde, yani tam orada ve 15-20 dakika kadar sürdü, oturur ya da yatarken birşey yoktu, sadece yürürken rahatsız etti, şiddetli değildi. Rica etsem sancınızı tarif eder misiniz? Doktoruma da ulaşamıyorum. İlk hamilelik ve 24+6dayım, panikledim yani:1shok:

herkese gunaydin.tatilden geldim ama ne yuzebildim ne gezebildim sicaktan :1no2:
2 haftada 3 kg aldim maalesef napicam ben yaaaaaaaaaaamafoldumben

herkese gunaydin.tatilden geldim ama ne yuzebildim ne gezebildim sicaktan :1no2:
2 haftada 3 kg aldim maalesef napicam ben yaaaaaaaaaaamafoldumben

tatlım sadece yuruyuş yap çok faydalı gerçekten üzülme bundan sonra dengelersın.kaç kilosun canım

kızlar herkese günaydın. felisim geçmiş olsun canım umarım önemli bişey değildir... burcucum bebişinin odası çok güzel olmuş güle güle sağlıkla büyüsün odasında bebişin

günaydın canım iyiyiz sen nasılsın. valla ben bugün diğer günlerden farklı olarak biraz geç uyandım 11 gibi. o yzüden hala mahmurluğumu atamadımmm

canım bende aynen öyle bugun nedense uyumuum11 kadar.aslında ıyı geldı.bence bebişler dungeceyı bizi musade ettılerkaydirigubbakcemile5

canım bende aynen öyle bugun nedense uyumuum11 kadar.aslında ıyı geldı.bence bebişler dungeceyı bizi musade ettılerkaydirigubbakcemile5

canım açıkçası ben gece pek uyuyamadım zaten hamile kaldığımdan beri geceleri burnum tıkanık e şimdi havalar da ısınınca uyurken ağızdan nefes alması gittikçe zorlaşıyoo. o yüzden pek uyuyamadım...

ahhh canım çok zor ama napacaı soylim sana bı buhar makınesı alacaksın zaten bebişina şert doğunca şimdı da akşam yatacagın odada 10 dk çaliştır rahatlatır senı bitkılerde koyabılıyosun suyuna.ıyı gelır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…