2009 Ekim Anneleri

cnm çok geçmiş olsun....:1hug:

saol cnmm keseyi gorduk inş. bebişimizide goruruz

cnm çok sevindim...ne güzel bir heyecannnn:asigim:
bende kesemizi ve kalp atışlarımızı gördüğümde çok heyecanlanmıştım...cuma günü randevum var bebişim ne kadar büyümüş göreceğiz bakalımmmmm:sm_cool:

Allah a cok sukurrr çok guzel bir duygu gercektenn bende 10 gun sonra melegimi gorcekmişim kalbini atışlarını gorebilirmiyim acaba :asigim:

merhaba hamisler ben geldimm. bende bebegini gorenler kervanina katilmis bulunuyorum.bugun hastanede doktor randevum vardi bana sadece test olacagini soylemisti diger doktor ama ultrasona girdim:)karnimdan bakti goremedi vajinadan bakti ve sonra bebisimizi gorduk iste dedim simdi hamile oldugumu anladim:) sonra boyunu olctu boyu 1cm e den bir ml kucuk.hersey normal dedi.kalp sesini duymak istedigimi soyledim ama ozaman daha cok dalga vermeleri gerekiyormus bebege zarari olablir diye dinletmedi .sonra doktorlo gorustuk falan en son kan testi ve idrar testi yaptirdi .idrar testinin sonucu hemen cikti ve doktor bana dedi ki:seni hemen hastaneye aliyoruz o an sok olduk...3gundur birsey yiyip icemedigim icin vucudum proteinsiz kalmis ve normalden coook dusuk mus oyle ki ben simdi bebegin yedigi depolari harciyormusum neyse iste 3 gun hastanede serum vereceklerini soylediler bende hemen yatmayi kabul etmedim yarin sinavin var okulumda ve evin hali kotu simdi kayinvalidem gil gelir oyle gormelerini istemedim:)birazdan temizlige baslayacagim artik ne yapayim.sanirim yarin oglen hastaneye yatacagim ve 3 gun yokumhastanede internet varmidir bilmiyorum yoksa patlarim.

bitanem bebişini görmüşsün hayırlı olsunnnn:asigim:
hemde geçmiş olsun...dikkat et kendineee:1hug:

nurefsan geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine evi falan boşver.önemli olan senin ve bebişinin sağlığı ikinizde Allah'a emanet olun

slm kızlar bir şey sorcam.adet tarihimde çok ağrım oluyo sizinde oluyomu?özellikle sağ kalçamın üstünden başlayan bacak ağrılarım beni çok endişelendiriyo.Adetlerimde de böyle sancılarım olurdu.Tabi bundan daha şiddetli olurdu.progestana da devam ediyorum.kullanan varsa günde kaç tane aldığını yazarsa sevinirim.

Canım ilk dönemlerde adet dönemi geldiğinde bu tür ağrıların olması çok normalllmiş daha sonraki aylarda bu kaybolacakmış...Ben kullanıyorum ve günde 3 tane alıyorumm:CüvCüv:

kizlar isten geldim esim gec gelecekmis toplantisi var sevindim walla oturup dinlenicme bende. kizlar acaba diyorum bende vitamin ekskligimi var..
hamile kaldıgımdan beri suratim coktu saçlarım cansız cılız ve sekil almiyor
ve bugun agda yaptırdım bacaklarım o kadar acıdıki , garip bi degisiklikler oluyor ama oysa ben daha cok yeni hamileyim

Sen bir de beni gorrr suratimda sivilcemi desem kizamik mi desem kirmizi kirmizi benekler dokunamiyorum bile aciyor bu hormonlar biz ne hale getirdi yahu

Sen bir de beni gorrr suratimda sivilcemi desem kizamik mi desem kirmizi kirmizi benekler dokunamiyorum bile aciyor bu hormonlar biz ne hale getirdi yahu

benim bugun tam burnumun ustunde koca bi sivilce cıktı ama saclarımı gorcen sanki şampuanla degil bulasık suyuyla yıkıyorum , cok guzel saclarım vardı sanki kafamda bi tutam sac kaldı cansız cılız çalı gibi

:))) birde bulasik deterjanini dene belki iyi gelir cunku hersey ters duz oldu :))) saka bi yana gercekten insan hali kalmadigi icin paspallasiyor ben cok susluyumdur 2 adimlik yere bile gitsem illa suslenecem ama simdi gorsen oyle paspalimki ne bulursam onu geciriyorum ustume inan umurumda degil artik insallah hamileligin kalici etkilerinden degildir bu paspallik -tatlicadiarzu-

Gecmis olsun canim lutfen kendine dikkat et soylemesi kolay biliyorum sanki ben farkliyim ama soyleyecek baska birsey bulamiyorum.Gecen gun bir programda doktorun soyledigine gore vucudumuzda calcium biterse (iyi beslenmessek sut yogurt tuketmessek) geri donusu cok zormus depolara dikkat kizlarr :CüvCüv:

al benden de o kadar. surekli bakardim kendime. makyajim ojem hic eksik olmazdi.sikir sikirdim. ama simdi tam bi kezban oldum.hic icimden gelmio boyle seyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…