2009 Ekim Anneleri

kizlar hamile kiyafetlerine baktinizmi hic kacinci ayda almayi dusunuyorsunuz???

bugün hava güzeldi ben bir iki badi aldım çünkü ben üstten daralıyorum kenarları büzgülü oluyo şu üstünde bebek resimleri filan olanlardan aldım etekde kendim dikicem ya bulamadım uzun etek ben kapalıyımda ayrıca birazda şişkoyum o yüzden eteklerin içine giremedim baktım ama

erkek çıktı benimkide ama ne olursa sağlıklı olsunda başımla beraber ikisinede kıyafet bakıyorum ama alamıyorum tabi bir iki hevesim geçsin die beyaz bişiler aldım ama daha almıyorum

canım bende lekem geldiği için geçen cuma gitmiştim doktora sadece keseyi görmüştük ama bebeği görmedik kalp atışı görmedik yarından sonra inşallah kontrolüm var cuma görücem inşallah ya merak etme yani

nurefsann geçmiş olsun canım senide bebişide çok öpüyorum hem keşke bıraksaydın kayınvalidenler yapsaydı temizlik sen nie bu halinle yapıon ah be güzelim

funda216544 canım bende progesteron alıyorum ama benimki iğne hemde sabah akşam 2şer ampul ve 40ı geçmişizdir yani kalçamda yer kalmadı 2-3 kere sokuyolar sonra buldukları yerden yapıolar iğneyi

iyi akşamlar kızlar kendimize bakmalıyız ki bebişlerimiz süslü püslü olsun valla ojelerimizide sürelim makyajımızıda yapaım hatta kendini kaybetmiş saçlarımıza fön çekip çeki düzen verelim aaa meleklerimiz daha doğmadan bizi bakımsız mı kılacaklar yahu :))):CüvCüv:

geçmiş olsun...aman dikkat et kendine..iyi bak bebişine..

kızlar hepinize merhaba..1 aydır takip ediyorum sizi daha önce bir kez yazdım..ben de ekim annesi olucam inşallahkaydirigubbakcemile3 6+4 teyim
ben de kuzumun kalbini gördüm p.tesi günü:asigim:minicik bi ışık yanıp sönüyodu,alelacele..rabbim o minik kalbi benimkinden önce durdurmasın inşallah:Saruboceq::Saruboceq:..doktora dinleyebilir miyim diye sordum,dinletmedi..3 aydan önce önermiyormuş..
kızlar ben bebe şampuanı ve zeytinyağlı sabun kullanıyorum..deterjan ve diğer kimyasallardan uzak durmaya çalışıyorum..bırakın makyajı ,parfüm bile sıkmıyorum artık korkudan..terleyince duş alıyorum bir güzel.(ilk bebeğimi doğduktan sonra kaybettim,üstelik sebebi anlaşılamadı o yüzden sizden daha tedirginim:çok üzgünüm:)
bir de ben kablosuz internet zararlı mı dedim doktora bilgisayarla aranda, 1 kol boyu mesafe olsun yeter,o kadar da önemli değil dedi..eğer korkuyorsan saç kurutma makinesi kullanma onun manyetik alanı sıcaklıkla artıyor ve daha zararlı dedi:1shok:..

Allah hepimizin kucaklarını sağlıcakla bebişlerimizle doldursun..

tesekkur ederim arkdaslar kizlar kendimi yormamaya calisiyorum ama onun disinda zorla birsey yesem bbile midede kalmiyor ve hicbirsey yemek istemiyorum gormeye bile dayanamiyorum malesef.senağlama

bu arada bir arkdasimiz demistik ki zorla kusmaya calismayin veya ikinmayin bebegin kalbi durabilir bunu bugun doktora sordum verdigi cevap su:Eger bebek saglamsa gelisimi vs. ozaman bebege hiccc birsey olmaz ne anneler var gunlerini tuvalette kusarak geciriyorlar ama bebekleri sapasaglam dedi ama eger bebek iyi degilse hic olmayacak bir durumda bile kaybedilir buda zaten olmasi gereken bir durum yoksa bebek anormal hastalikli vs. dogabilir dedi.

birde doktor bana kirmizi ti yasakladi yersende cook iyi pismis olmasina dikkat et dedi

konserve baliklarida yasakladi.neden diye sordum onun icinde bir madde varmis bebege zararli etkisi olabiliyormus.:1shok:

sebzeleri 2yikiyorsan 3 kere yika dedi cok dikkat et dedi marul domates vs.

cinsel iliski ysak degil dedi ama genelde ilk aylarda annede isteksizlik olur dedi ki (bendede isteksizlik var):jeyyar:

fitness a gidiyorum bir sakincasi olurmu dedim oda yok olmaz dedi ama kendini dinle dedi yani spor yaptiktan sonra biryerin agriyorsa daha yavas yap yine rahatsiz olursan birakirsin dedi.
aklima gelenler bunlar simdilik birde benim annem spina bifidali cocuk dogurmustu ve o bebek 2ay sonra vefat etti kardesimde boyle bir hastalik gorundugu icin beni spina bifida incelemsine alacaklar 17.ve 20.haftada bebek ayrintili incelenek ama icimde bir his var ins. bebegim saglikli olacak heralde ozaman cinsiyetinide ogrenirim:)
a.s

selam kizlar. herkes iyidir umarim. bende iyiyim iste bi i yi bi kotu idare ediyorum. mide bulantisi bi anda geliyor insana. hep yatmak istiyorum uzanmak butun gun. ilk 3 ay bi gecse.

Merhaba kizlar, bi kaç gündür netten uzaktim yazamadim pek. Benim sabahlari bulantim oluyordu ama ilk defa dün sabah istifra ettim tabi bisey yoktu sadece su ne ilginç. Korkuyorumda baslarda rahattim yoksa bundan sonrami baslayacak kötü günlerim diye. Benim gorundugum genel cerrah'ta bulanti hapi verdi fakat ben onu 1 kez kullandim o gün cok kotuydum ve dahada kullanmadim. Hapin uzerinde cok gerekli olmadikca kullanmayin yaziyor ama haplarin uzerinde hamile kadin cizilmis.Birde vitamin hapim var hergun sabah 1 tane aliyorum. Daha kadin dogum uzmanina gorunmedim o baska konu...Birde su cinsiyet belirleme takvimi varya Mehay'in gonderdigi linke göre benimde kizim olacakmis ( Allah bilir ) ama oradaki hesap ile bu siteden baktigim takvim uyusmuyor. Yani ben 84'lüyüm daha 24 yasindayim bu takvim 25 hesapliyor. Birde su asagidaki tablodan bakarsaniz farkli oluyor. Orada hamile kaldiginiz yas ile hamile kaldiginiz aya denk gelen yere bakiyorsunuz. Bilmem anlatabildimmi farki bu tabloya gore erkek cikiyor cunki 24 yasina bakiyorum. Ben bebegi sagimda hisediyorum bazen oraya sertlik geliyor ve kramplarim o tarafta olusuyor. Allah ne verirse kabulumdür ama ben kiz istiyorum banane saçina toka takip güzel güzel elbiseler giydirecegim insallah.hihoyyyt

çin takvimi :

ay:01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

18 K E K E E E E E E E E E
19 E K E K K E E K E E K K
20 K E K E E E E E E K E E
21 E K K K K K K K K K K K
22 K E E K E K K E K K K K
23 E E E K E E K K K E E K
24 E K K E E K E K E E K E
25 K E K E K E K E K E E E
26 E E E E E K E K K E K K
27 K K E E K E K K E K E E
28 E E E K K E K E K K E K
29 K E K K E K K E K E K K
30 E E K E K E E E E E E E
31 E E E E K K E K E K K K
32 E K K E K E E K E E K E
33 K E E K K E K E K E E K
34 E E K K E K E E K E K K
35 E K E K E K E K E E K E
36 E K E E E K E E K K K K
37 K K E K K K E K K E E E
38 E E K K E K K E K K E K
39 K K E K K K E K E E K E
40 E E E K E K E K E K K E

uuyykucuu kanggurulaaarr..kalkın bakiimmm...günaydıınnn..naber cannarımm...yawruşumun arkidişleri nası?? sölein üzmesinler annelerini..benim minnoşum artıkın daha az üzüyo beni teyzeleri..azcık bulandırıyo midemi..babası da aç kalmıyo artık,yemek yapabiliyorum...bu gece harika bi rüya gördüm..yawruşumu doğurdum,kokladım..miss gibiydi..erken doğmuş diyorumki nası gelişmiş ben daha 2 aylık hamileydim..kaydirigubbakcemile3 sonra panic oluyorum,hiçbi eşyası yok napıcam diye..sonra farkediyorumki açtır bebeğim kaç saat olmuş doğuralı..napıcam derken birden sol göğsümün ıslaklığınıı farkedip badimi sıyırıyorum..o da ne sütüm gelmiş..hemen yawrumu doyuruyorum..meğer o ne mükemmel bi duyguymuş öyle..onu emzirmek,emerken izlemekk...inşallah rabbim bu duygunun gerçeğini yaşatır hepimize..

[ı]günaydın kızlar...zuzucum rüyan çok güzelmiş...inşallah o duyguları gerçektede yaşıycaksın canım...allah hepimize o günleri görmeyi nasip etsin...[/ı]

Günaydın kıslarr kıs zuzu bende gece rüyamda kucagımda beebgimle dolaşıodum başını gögsüme dayamıştı tombidikti sanırım kızdı çok tatlıydı inşallah rabbim o günleri gösterecek hepimize

lall güldürdün beniikaydirigubbakcemile3
doğru sölüyosun baba ne ektiyse onu biçiyoz:roflol:

cnm geçmiş olsun, kendine dikkat et...
bebeğin iyi olsunda boşver serum taksınlar, faydalı çünkü...

zezecim hoşgeldin aramıza:1hug:
sende büyük acı yaşamışsın, Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah:Saruboceq:
saç kurutma makinası kafama takıldı benim saçlarım uzun ve kıvırcık olduğu için ben epey bi kurutuyorum saçımı inşallah zararı olmaz, gerçi kurutmasamda hasta olurum :))
yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal misalifisfisfis hakkımızda hayırlısı olsun:Saruboceq:

rüyalarınız hayır olsun arkadaşlar. inşallah gerçek olsun. yerimseniben

ben de aynı rüyayı gördüm. inşallah Allah hayırlara vesile etsin
...:Saruboceq:

günaydın güzeller nasılsınız
zuzucum ne kadar güzel bir rüya görmüşsün Allah gerçeğini yaşamayı nasip etsin inşallah
benim kasık ağrılarım çok var sanırım kese büyüyor.inşallah herşey yolunda gider hepimiz için hayırlısı olur

günaydın kızlar...
zuzucum rüyan çok güzel, bende göğsümden süt geldini görmüştüm kayınvalidem çok çok güzel dedi, rüya tabirlerindede kişi hamileyse sağlıklı bebek dünyaya getirir yazıyodu...
tü tü tüü maşallah hepimizee :)))

canım gecmıs olsun..peki sen vıtamın falan ıcmıyormuydun.ben vıtamın alıyorum doktor yeterlı dedi ama..bend epek birsey yıyemıyorum maalesef canım:1no2:tekrar gecmiş olsun uamrım hastanede vardır nette sıkılmazsın canım. birde ev işini takma okadar canım ya

canım ben günde 6 tane alıyorum.düşük tehıdı oldugu için.

bende bugun ruyamda gordum benımkı ayaklanmsı bana sarılıyordu..gamyoncuiremsu

günaaydddın herkese.kahvaltı yaptınızmı? ne yedınız? ben kraker yedım sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…