kizlar hamile kiyafetlerine baktinizmi hic kacinci ayda almayi dusunuyorsunuz???
selamm kızlarr bugun sabah karın agrısıyla uyandım cok korktum gene kotu bişilermi var diye ilk hamileligim dış gebelikti. hem diyare olmuşum hemde acaip bir karın agrısı ya sizdede oluyormu bu karın agrısı benim internetten arastırdıgım kadarıyla rahim buyuyormuş ondan olurmuş normalmiş ama cok sancılı oluyor :bbo: senağlama
bende buda dıs gebelik diye agadım yemek bile yiyemedim eşim hemen doktora goturdu
doktor keseyi gorduk hersey normal korkacak bişi yokkkk dedii :sm_cool: hihoyyyt o kadar sevindim ki anlatamam 10 gun sonra bebişimide gosterecekmiş vitamin ilacı verdi folik asidi bırakacakmısım bu verdigi vit. hepsinin yerine gecermiş Allahıma binlerce sukur inş. hepimizin ki sorunsuz gecer yaa :asigim:
ben sormayı unuttum bebegimi gormemesi normalmi erken mii o kadar heycanlandım sorcaklarımıda unuttum cok sevindimm Allah ım çok sukur inş. 10 gun sonra bebişimizide gorurz
merhaba hamisler ben geldimm. bende bebegini gorenler kervanina katilmis bulunuyorum.bugun hastanede doktor randevum vardi bana sadece test olacagini soylemisti diger doktor ama ultrasona girdim:)karnimdan bakti goremedi vajinadan bakti ve sonra bebisimizi gorduk iste dedim simdi hamile oldugumu anladim:) sonra boyunu olctu boyu 1cm e den bir ml kucuk.hersey normal dedi.kalp sesini duymak istedigimi soyledim ama ozaman daha cok dalga vermeleri gerekiyormus bebege zarari olablir diye dinletmedi .sonra doktorlo gorustuk falan en son kan testi ve idrar testi yaptirdi .idrar testinin sonucu hemen cikti ve doktor bana dedi ki:seni hemen hastaneye aliyoruz o an sok olduk...3gundur birsey yiyip icemedigim icin vucudum proteinsiz kalmis ve normalden coook dusuk mus oyle ki ben simdi bebegin yedigi depolari harciyormusum neyse iste 3 gun hastanede serum vereceklerini soylediler bende hemen yatmayi kabul etmedim yarin sinavin var okulumda ve evin hali kotu simdi kayinvalidem gil gelir oyle gormelerini istemedim:)birazdan temizlige baslayacagim artik ne yapayim.sanirim yarin oglen hastaneye yatacagim ve 3 gun yokumhastanede internet varmidir bilmiyorum yoksa patlarim.
iyi akşamlarrr herkese.....
kaç gündür acaip bir bel ağrısı sorunu yaşıyorumm...bu sonrunlar inşlah 3.ayın sonunda geçer ve herşey normale döner........
bu takvime göre benim kız çıktı....yerimsenibenama annenin doğum tarihiyle ne alaka anlayamadım...çünkü cinsiyeti baba belirliyorrrfisfisfis
merhaba hamisler ben geldimm. bende bebegini gorenler kervanina katilmis bulunuyorum.bugun hastanede doktor randevum vardi bana sadece test olacagini soylemisti diger doktor ama ultrasona girdim:)karnimdan bakti goremedi vajinadan bakti ve sonra bebisimizi gorduk iste dedim simdi hamile oldugumu anladim:) sonra boyunu olctu boyu 1cm e den bir ml kucuk.hersey normal dedi.kalp sesini duymak istedigimi soyledim ama ozaman daha cok dalga vermeleri gerekiyormus bebege zarari olablir diye dinletmedi .sonra doktorlo gorustuk falan en son kan testi ve idrar testi yaptirdi .idrar testinin sonucu hemen cikti ve doktor bana dedi ki:seni hemen hastaneye aliyoruz o an sok olduk...3gundur birsey yiyip icemedigim icin vucudum proteinsiz kalmis ve normalden coook dusuk mus oyle ki ben simdi bebegin yedigi depolari harciyormusum neyse iste 3 gun hastanede serum vereceklerini soylediler bende hemen yatmayi kabul etmedim yarin sinavin var okulumda ve evin hali kotu simdi kayinvalidem gil gelir oyle gormelerini istemedim:)birazdan temizlige baslayacagim artik ne yapayim.sanirim yarin oglen hastaneye yatacagim ve 3 gun yokumhastanede internet varmidir bilmiyorum yoksa patlarim.
geçmiş olsun...aman dikkat et kendine..iyi bak bebişine..
kızlar hepinize merhaba..1 aydır takip ediyorum sizi daha önce bir kez yazdım..ben de ekim annesi olucam inşallahkaydirigubbakcemile3 6+4 teyim
ben de kuzumun kalbini gördüm p.tesi günü:asigim:minicik bi ışık yanıp sönüyodu,alelacele..rabbim o minik kalbi benimkinden önce durdurmasın inşallah:Saruboceq::Saruboceq:..doktora dinleyebilir miyim diye sordum,dinletmedi..3 aydan önce önermiyormuş..
kızlar ben bebe şampuanı ve zeytinyağlı sabun kullanıyorum..deterjan ve diğer kimyasallardan uzak durmaya çalışıyorum..bırakın makyajı ,parfüm bile sıkmıyorum artık korkudan..terleyince duş alıyorum bir güzel.(ilk bebeğimi doğduktan sonra kaybettim,üstelik sebebi anlaşılamadı o yüzden sizden daha tedirginim:çok üzgünüm:)
bir de ben kablosuz internet zararlı mı dedim doktora bilgisayarla aranda, 1 kol boyu mesafe olsun yeter,o kadar da önemli değil dedi..eğer korkuyorsan saç kurutma makinesi kullanma onun manyetik alanı sıcaklıkla artıyor ve daha zararlı dedi:1shok:..
Allah hepimizin kucaklarını sağlıcakla bebişlerimizle doldursun..
canım gecmıs olsun..peki sen vıtamın falan ıcmıyormuydun.ben vıtamın alıyorum doktor yeterlı dedi ama..bend epek birsey yıyemıyorum maalesef canımmerhaba hamisler ben geldimm. bende bebegini gorenler kervanina katilmis bulunuyorum.bugun hastanede doktor randevum vardi bana sadece test olacagini soylemisti diger doktor ama ultrasona girdim:)karnimdan bakti goremedi vajinadan bakti ve sonra bebisimizi gorduk iste dedim simdi hamile oldugumu anladim:) sonra boyunu olctu boyu 1cm e den bir ml kucuk.hersey normal dedi.kalp sesini duymak istedigimi soyledim ama ozaman daha cok dalga vermeleri gerekiyormus bebege zarari olablir diye dinletmedi .sonra doktorlo gorustuk falan en son kan testi ve idrar testi yaptirdi .idrar testinin sonucu hemen cikti ve doktor bana dedi ki:seni hemen hastaneye aliyoruz o an sok olduk...3gundur birsey yiyip icemedigim icin vucudum proteinsiz kalmis ve normalden coook dusuk mus oyle ki ben simdi bebegin yedigi depolari harciyormusum neyse iste 3 gun hastanede serum vereceklerini soylediler bende hemen yatmayi kabul etmedim yarin sinavin var okulumda ve evin hali kotu simdi kayinvalidem gil gelir oyle gormelerini istemedim:)birazdan temizlige baslayacagim artik ne yapayim.sanirim yarin oglen hastaneye yatacagim ve 3 gun yokumhastanede internet varmidir bilmiyorum yoksa patlarim.
canım ben günde 6 tane alıyorum.düşük tehıdı oldugu için.slm kızlar bir şey sorcam.adet tarihimde çok ağrım oluyo sizinde oluyomu?özellikle sağ kalçamın üstünden başlayan bacak ağrılarım beni çok endişelendiriyo.Adetlerimde de böyle sancılarım olurdu.Tabi bundan daha şiddetli olurdu.progestana da devam ediyorum.kullanan varsa günde kaç tane aldığını yazarsa sevinirim.
Günaydın kıslarr kıs zuzu bende gece rüyamda kucagımda beebgimle dolaşıodum başını gögsüme dayamıştı tombidikti sanırım kızdı çok tatlıydı inşallah rabbim o günleri gösterecek hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?