gunaydın kıslar.umarım herkes iyidir...
aksamları benim gibi nefes almakta zorluk ceken oluo mu? benim midemle yemek borumun birlestigi yerde yani midenin ustunde sanki biri oturmus inanılmaz bi baskı oluo. zor alıorum nefesi.burnumdan alamıorum zaten.agzımdan ve hızlı hızlı.cok kotu bisey bu:çok üzgünüm:
acaba bende mi bi sorun var.yoksa hamilelerde olabiliomu boyle seyler:uhm:
kızlar günde kaç bardak süt içiyorsunuz
?????????????
günaaydddın herkese.kahvaltı yaptınızmı? ne yedınız? ben kraker yedım sadece
canım ben burnumdan nefes alamıyorum doktora sordum oda normal hamılleık ve hormonlarla bılrıkte ödem olusabılır burunda dedi.gunaydın kıslar.umarım herkes iyidir...
aksamları benim gibi nefes almakta zorluk ceken oluo mu? benim midemle yemek borumun birlestigi yerde yani midenin ustunde sanki biri oturmus inanılmaz bi baskı oluo. zor alıorum nefesi.burnumdan alamıorum zaten.agzımdan ve hızlı hızlı.cok kotu bisey bu:çok üzgünüm:
acaba bende mi bi sorun var.yoksa hamilelerde olabiliomu boyle seyler:uhm:
son bır haftadır hiç içmiyorum
?????????????
?????????????
canım ben burnumdan nefes alamıyorum doktora sordum oda normal hamılleık ve hormonlarla bılrıkte ödem olusabılır burunda dedi.
kızlar süt içemiyorsanız peynir ve yoğurt ayran gibi süt ürünlerine ağırlık verin ben hamile kalmadan öncede çok süt içerdim ama fazla süt de zararlı imiş benim arkadşım günde 1 ltre içmiş hamileliğinde ama dr çok içmişsin demiş kof kilo yaptı ben dün 10 paket light süt aldım günde iki bardak içiyorum dr unuzun size önerdiği bir şey varmı diye merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?