2009 Ekim Anneleri

Ayy kızlar ya rüyada degil sanki gerçek gibi hissediyo insan dimi o kokusunu mis gibi duydum resmen şimdiki hedefim karnımın büyümesi ve bebegimi hissetmek inşallahhhh hepimiz için

gunaydın kıslar.umarım herkes iyidir...
aksamları benim gibi nefes almakta zorluk ceken oluo mu? benim midemle yemek borumun birlestigi yerde yani midenin ustunde sanki biri oturmus inanılmaz bi baskı oluo. zor alıorum nefesi.burnumdan alamıorum zaten.agzımdan ve hızlı hızlı.cok kotu bisey bu:çok üzgünüm:
acaba bende mi bi sorun var.yoksa hamilelerde olabiliomu boyle seyler:uhm:

ay inşallah canlarım yaa..okadar içten istiyorumki aynı kadro bebeklerimizi de konuşmayı..resimlerini paylaşmayı..onlar için aldıklarımızı göstermeyi..inşallah aylar bi çırpıda çok güzel geçicek we ekimin ilkhaftası hatta belki eylülün son haftası pıtır pıtır doğum hikayeleri bölümüne dökülmeye başlıcaz..:CüvCüv:hergeçen gün birimizin daha güzel haberini alıp dualar göndercez birbirimize..çok tatlı bi huzur war içimde..tarifsiz bişey..mutluluktan ağlıyorum arada..meğer ne güzel duyguymuş..hepimize maşallahhh..:CüvCüv:

bana da arada acaip bi nefes darlığı geliyo cnm...nefes alamıyorum çok fena oluyorum..normalmiş..
kızlar günde kaç bardak süt içiyorsunuz
?????????????

hiç bardakk

Buketcim hamilelikte nefes darlıgı olabilirmiş ama daha ilerde sanıırım ben biraz fazla hareket edince tıkanıyorum ama ben kalp hastasıyım benim normal doktoruna bi sor istersen canım

özgecim ben 1 bardak içiyorum şimdilik arttırcam inşallah ama laktoz süt içebiliyorum

amin zuzucum ya inşallah bende çok sulıgöz oldum

günaaydddın herkese.kahvaltı yaptınızmı? ne yedınız? ben kraker yedım sadece

günaydın canımm..kahwaltı yapmamam yasak..zorluyo kocim..peynir ekmek yedim..başka bişe istemedi canım..bi bardak ta çay..

canım ben burnumdan nefes alamıyorum doktora sordum oda normal hamılleık ve hormonlarla bılrıkte ödem olusabılır burunda dedi.
son bır haftadır hiç içmiyorum
?????????????

?????????????

icemiorum..guya hamile kalmadan once diodum kendi kendime.eger hamile kalırsam cok saglıklı beslenicem die
ama isin icine girince hicte oyle olmadı. corbalardan, balıktan tiksiniyorum.sut icerken cok kasılıorum.nasıl olacak bu issenağlama

canım ben burnumdan nefes alamıyorum doktora sordum oda normal hamılleık ve hormonlarla bılrıkte ödem olusabılır burunda dedi.

ama gunduz bi sıkıntım olmuo ki.noluosa aksamdan baslıo.gunduzde ozellikle sabah mide bulantısı oluo.offff umarım gecer cabucak:teselli:

günaydın kızlarr
ya ben bu ilaçları içemiyorum yaaa senağlama bunların şurubu yokmudurrr.. yutamıyorummm sadece folibol içebiliyorumm morelim bozuldu ya içmem lazımmm :1closedeyes:

buket bende sabhaları nefes alıyorum ama aksmaları alamıyorum.buhar makınesı almayı düşünüyorum... bend emid ebulantısı sürekli var ne zaman baslayacagı eblli olmuyr

kızlar süt içemiyorsanız peynir ve yoğurt ayran gibi süt ürünlerine ağırlık verin ben hamile kalmadan öncede çok süt içerdim ama fazla süt de zararlı imiş benim arkadşım günde 1 ltre içmiş hamileliğinde ama dr çok içmişsin demiş kof kilo yaptı ben dün 10 paket light süt aldım günde iki bardak içiyorum dr unuzun size önerdiği bir şey varmı diye merak ediyorum

canım enım doktorum içemıyorum dedıgımde zorlama kendıni sonra tiksinirsin ,iyice dedi.. ama bugun ne zorsa içmeye baslayacagım zaten hiç yemek yıyemıyorum

ben doktora söyledim süt içemediğiimi..çocukluğumdan beri içmem içemem çünkü..günde bi kase yoğurt ye yada peyniri iyi tüket dedi..ille süt demiyoruz dedi..

Ben 7 haftalıkken gitmiştim en son doktorum şimdi içmene gerek yok kemik gelişimi başlamadı 9.haftadan sonra başlar dedi şimdi 10.haftamızdayız süt içmeye başladım

bende dr. gitmeden günde iki bardak süt içiyordum sabah ve akşam. ama dr. gittim günde 1 bardak yeterli dedi. fazla kilo alma dedi. sonra akşamları çerez ye dedi birer avuç (ceviz, fındık, badem,fıstık, kuru üzüm vb) ayrıca şuan folikasit alıyorum. bide kan pıhtılaşmasını önleyici coraspin verdi dr. inşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde bebişlerimize kavuşuruz.

kızlar ben bi yerde okumuştum pastorize edilmemiş sütten yapılan peynir bebek için iyi değilmiş. o nedenle bence süt içemiyorsanız yoğurda yüklenin

Hazancım ben açık peynir almıyorum bu sütaşın felan kapalı peynirlerinden yiyiorum onlar pastorizedir heralde demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…