2009 Ekim Anneleri

bence kıslarr varya vercez biz doğumdan sonra hemen merak etmeyin benim arkidişim 6 ayda 33 kilo verdi bizde veirriz şu dönem deminde yazdım ya su içsek yarıyorrr veririz sıkı bi diyetle merak etmeyin :umursamaz:

aldığım kilodan da ziyade dikkat ettiğim halde almak canımı skıyo yani bi kaç gün keyfimce bişeyler yesem demekki çılgınca kilo alıcam:))))))))))))

kızlar nasılsınz yakın zamanda doktora gıden oldumu??

ben cumartesı gıttım benım paşam 1 kg 85 gr olmuş nasıl kızlar ıyı demı?*

bide ben son 1 aydır hıc kılo almamışım alkisalkisalkis

kutlayın benı bakalım hıhhnaniknanik

oooooo tebrik ederiz. masaallah tosun pasanin masallahi var.

aldığım kilodan da ziyade dikkat ettiğim halde almak canımı skıyo yani bi kaç gün keyfimce bişeyler yesem demekki çılgınca kilo alıcam:))))))))))))

hayatım ne diyorum bende öyleyim tatilde 1 haftada 2 kilo aldım..yani dikkat etmesem bende çok alırım...o yüzden sıkma canını...

:lepi: alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

hayatım ne diyorum bende öyleyim tatilde 1 haftada 2 kilo aldım..yani dikkat etmesem bende çok alırım...o yüzden sıkma canını...

peki o zaman yapılabilecek bişey yok el mahkum dikkat edcez şekerim:)))))))) hayırlısıyla sağlılla bebişilerimizi bi doğursak da sonra eski keyfi günlerimize dönsek:))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…