zeynepçim ya hiç arada kaçan şetler olmuyomu çikolata gibi cips gibi hani arada diyorum... ben de normal de çok dikkat ediyorum ama nadiren de olsa kaçıyo. ve dikkat etmeme rağmen 8,5 kilo aldım
benim karnımda oğlumdan kalan eserler hala duruyo çok şükür yukarlarda deil daha aşşağılardalar..önce varis gibi koyu renkli ince damarlar şeklinde oluyolar bide çok tatlı kaşınıyolar...sonrada gümmmm diye çatlıyosunuz ...ki ben oğlumda 9 kiloyla bitirmiştim...birazda ciltle alakalı bir durum...
BEN 7 KİLO ALDIM ama kafama çok takıyorum kiloları sırf onun için ytemek yiyemiyorum yaaaa:gitme:
ya ben de koyu renkli çizgiler var ama onlar damar galiba doktora da gösterdim çatlak değil dedi ve dediğin gibi inanılmaz skaşınıyo olabildiğince kaşımamamaya çalışıyorum.. ama çatlaması için kaşınması yeterlimi yoksa kaşımak mı gerekiyo bilmiyorum...
damar deilde ince ince mor kılcal damar gibi oluyolar kaşımasanda iyi olur..bol su içmekte faydalıymış...ama çatlıycaksan ne yaparsan yap önüne geçemiyorsun canım...
maalesef tam 11 kg aldim.gecen hafta tatile gittik esimle 1 haftada 3 kg almisim:kedi:
ben hic biseyi kismiorum cok kotu bisey. aslinda sekerim sinirda cikti.ust sinir 141 ken benimki 140.5 cikti. dr 100 luk istemedi normal dedi. diyette vermedi. bende homidi girtlak yiyorum.isyerinde de aksama kadar oturunca bunlar bana kg olarak donuo :gitme:
ben kaciorum kislar.hepinize ii gecelerr
yaa demin öle bişi yaptımki hamile kalalı hiç öle bişi yapmamıştım bu hafta şeker testim var ve benim yaptığıma bakın bir paket biskrem yedim şaka gibi soda ile demin indirdim mideye şaka gibi kendimi kınıyorum şahsen yasakkelime
yaa demin öle bişi yaptımki hamile kalalı hiç öle bişi yapmamıştım bu hafta şeker testim var ve benim yaptığıma bakın bir paket biskrem yedim şaka gibi soda ile demin indirdim mideye şaka gibi kendimi kınıyorum şahsen yasakkelime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?