2009 Ekim Anneleri

zeynepçim ya hiç arada kaçan şetler olmuyomu çikolata gibi cips gibi hani arada diyorum... ben de normal de çok dikkat ediyorum ama nadiren de olsa kaçıyo. ve dikkat etmeme rağmen 8,5 kilo aldım

şeker çıkmadan önce kaçıyordu tabiii..ama şekerden sonra ağzıma ne çikolata ne dondurma nede tatlı herhangi bişey koymadım hemde hiç..allahtan canımda çok çekmiyor..bende 6 kilodayım...kilo alımım durdu...

ya ben de koyu renkli çizgiler var ama onlar damar galiba doktora da gösterdim çatlak değil dedi ve dediğin gibi inanılmaz skaşınıyo olabildiğince kaşımamamaya çalışıyorum.. ama çatlaması için kaşınması yeterlimi yoksa kaşımak mı gerekiyo bilmiyorum...

BEN 7 KıLO ALDIM ama kafama çok takıyorum kiloları sırf onun için ytemek yiyemiyorum yaaaa:gitme:

daha çekemdim canım çektimmi ekleyeceğim şekercim

zeynepcim öle tatlım yaa allah eşime ve yolcularına zarar vermesin araba nolcekki yapılıyo taksi dolmuşumuz varya bizim amannnn amann ne kendine ne karşısındakine zarar gelmesin

BEN 7 KİLO ALDIM ama kafama çok takıyorum kiloları sırf onun için ytemek yiyemiyorum yaaaa:gitme:

valla bende çok takıyorum ki normal kilomdan 3 kilo daha zayıf halimle hamile kaldım ama gene de kilolarım rahatsız etmiyo değil.. doğumu zorlaştırmasından ve çatlamaktan korkuyorum en çokkk

damar deilde ince ince mor kılcal damar gibi oluyolar kaşımasanda iyi olur..bol su içmekte faydalıymış...ama çatlıycaksan ne yaparsan yap önüne geçemiyorsun canım...

maalesef tam 11 kg aldim.gecen hafta tatile gittik esimle 1 haftada 3 kg almisim:kedi:
ben hic biseyi kismiorum cok kotu bisey. aslinda sekerim sinirda cikti.ust sinir 141 ken benimki 140.5 cikti. dr 100 luk istemedi normal dedi. diyette vermedi. bende homidi girtlak yiyorum.isyerinde de aksama kadar oturunca bunlar bana kg olarak donuo :gitme:

ben kaciorum kislar.hepinize ii gecelerr

Son düzenleme:
damar deilde ince ince mor kılcal damar gibi oluyolar kaşımasanda iyi olur..bol su içmekte faydalıymış...ama çatlıycaksan ne yaparsan yap önüne geçemiyorsun canım...

günde 3 litre rahat su içiyorumdur yağlıyorum da olabildiğince kaşımıyorum da ama olacaksa olacak yapılabilecek bişey yokkk

yaa demin öle bişi yaptımki hamile kalalı hiç öle bişi yapmamıştım bu hafta şeker testim var ve benim yaptığıma bakın bir paket bisküvi yedim şaka gibi soda ile demin indirdim mideye şaka gibi kendimi kınıyorum şahsen yasakkelime

Son düzenleme:

buketçim kilo açısından bişey diyemem de şeker sınırdaysa biraz dikkat etmeye çalış...
sana da iyi geceler....

gizemcim yiyecek ismi verme acıktım zaten kendimi bişey yememek için zor tutuyorum... ben de şeker yüklemesi olacağım hafata hiç dikakt etmemeiştim yediklerime. bu arada sen kirazı çok yiyodun yanlış hatırlamıyosam onu da biraz azaltsaydın...

meyveyi baya bi azalttım canım ayın 9una kadar inş. ii çıksın sonra kaldığım yerden devam ederim diye düşünmüyorum özürdşilerim canım hemen sileyim ismini

gizemcim seni alkışlıyorum..alkisalkisalkisalkisalkisalkis..bu kadar konuşmanın üstüne süperdi bu :roflol::roflol:

iyi geceler buketçimmmm...
bende şeker yüklememi tam tatil dönüşü yaptırdım süper oldu...yedim yedim o hafta 2 kiloyu aldım..ayneen bana şeker olarak geri döndü hemde kdvli:))))

kız gizem sen baya bi zaman hiç kilo almamıştım şimdi dank etti o 7 kiloyu hangi aradı aldın...????????

barby_zennure hoşgeldin

bahaircim tatlım valla hangşi ara 7 kilo oldu bilmiyuom ama 67 ile başladım şuan 74 üm eşim zatren evde fazla otursun direk bana kilo olarak geri dönüyo yanlız bişi yemem çünkü ama o oldumu hadi onu yiyelim bunu yiyelim saonrada alalım kiloları :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…