2009 Ekim Anneleri

kızlar hepinize merhabaaaaaaa... a.s.
uzun zamandır giremedim foruma 300 sayfa olmuş okumayalı..inşallah herkes iyidir ve problem yoktur..bende memleketime geldim ev taşıdım kocama kavuştum valla bu ev taşıma işi hamilelikte dahada zormuş onu anladım..:umursamaz:
özledim forumumuzu yaa..
hepinizi öpüyorum..gizemcim şimdi gördüm merhabanıda pardon..opuyorumnanaktan

gziemcim eşin olabildiğince evde olamsınki sen de fazla kilo almayasın o zamna...
bernacım merhaba
zennurecim hoşgeldin artık hamilelerin o erken uyuma dönemleri bitti sanırsam ki topik kalabalık....sen de katıl hep beraber bol olsun sohbetimiz:)))))))

benim yavaştan uykum gelmeye başladı valla...bi kaç sabahtır geç kalkıyom ondan geçe kalıyom yoksa şimdiye kadar çoktaaaan uyumuştum

ya nispetmi yapıyosunuz ben niye bunları yemeden kilo alıyorum kafayı yiyecem yaaaaaaaaaaaaaaa(((((((

canim ben ilk 3 ayda hic bisey yiyemiyordum kilo vermistim. bu kilolar ondan sonraki zamanlarda alindi. yani bende ilk aylardan kilo almaya baslasaydim benimde daha fazla olurdu herhalde. Aman bosver alindigi gibi verilir dogumdan sonra sen kafana takma.herkes istedigi zaman kilo aldigi kiloyu sonra veriyor

ben yemiyom hamurişi ki ben 17 gün kalkmadan yattım bi dönem o zaman 1 kilo bşile almamıştım galiba vücudum su topluyo

baharcım ekmek veya hamur işi çok yiyorsan oda kilo yapıyodur...

ay yok şekeim hamurişi yemeyeli çok uzun zaman oldu. bi istanbuldayken annemle börek açmıştık onu yedim. ekmeği de çavdar yiyorum ve 1 günde toplasan en fazla 6 dilim yiyorum ki genel de 5 dilim yiyorum.. öle çok fazla kırmızı et kızartma falanda yemiyorum zeytinyağlı sebze yiyorum ama yok şekrim alıyorum işte

kaldıki sütüm peynirim light makarnam pirincim kepekli ama alıyorum işte belki yediğim meyvelerden olabilir. oda günde en fazla 4 kayısı yiyorum 10 tane falan kiraz yiyorumdur...

ve ayrıca da hiç bi zamn tıka basa doymuyorum günün yarısını açlığa dayanarak geçiriyorum:))))))

aman kıslar su içsek yarıyor işte kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

baharcım takma o kadar abartı bir kilo almamışsın ayrıca gayette sağlıklı besleniyorsun..demekki bünye meselesi...o yüzden üzme kendini...

baharcım takma o kadar abartı bir kilo almamışsın ayrıca gayette sağlıklı besleniyorsun..demekki bünye meselesi...o yüzden üzme kendini...

diyorum ya doğumum zor olacak diye korkuyorum bi de çatlamaktan. gerçi sen az kilo aldığın halde de çatlakların olmuş... bakalım ya hayırlsı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…