2009 Ekim Anneleri

Günayydın kısslar,ben de geldim
Zuzu canım maşallah bebişine, şeker sonuçları da inşallah iyi çıkar. Benimki dün belli oldu şekerimde bir problem yokmuş. Bebiş benimde yan yatıyomuş. Tek tek gösterdi dr. poposu burda ayakları başı diye. Bundan sonra başaşağı döner artık dedi opuyorumnanaktan

kıs çicek peki 32+0 olmadan gitsek mesela 31+4 felan doktor veremem rapormu dio acaba

verir cnm neden vermesin 32+0 olduğun gün hangi güne denk geliyosa yazar verir kanımca.
benimde merak ettiğim bu doğum raporu mesela hani hasta olduğumuzda rapor alıyoruz ya acaba onun gibi mi bişey farkı ne yani onu bilmiyom

ay iişallah kuzuu...benim de ööle yan kalmas inşallah,tatlu tatlu dönerr,soora kanala girer,soora da anası bi awazda çıkırtırr

tesekkür ederim zuzum iyiyim bende sükür .

kizinin artik döndügünü yazmissin , yavas yavas doguma hazirlik yapiyor demekki :)
dün benimkisine bakti doktor dedi basi henüz yukarda 7 ay icinde döner dedi .

afiyet olsun bakalım..

kızlar bebelere çeyiz alışverişine başlamış bile bu konuda en geriniz benim sanırım pek bişeyi yok hala:)
bebek arabası bakıyorum hala beğenemedim bişi..

ben sabun tozunu aldım bebişimin cicilerini yıkıycam teyzesi opuyorumnanaktan

gözünaydın gulumcanımm..ayhh aynı şeyleri sölemiş doktorumus,iişallah tam pozisyonu alırlar..hala inanamıyorum,neydik ne olduk :))))

CADIARZU doğumu hospıtalımdamı yapacaksın biraz bilgi verirmisin nerede bu dr vizitesi ne kadar 3 boyutlumu ultrasonu çok soru sordum ama çok kafam karışık şuan.

canım doğumu haznedar hospitaliumda yapacağım, dr haznedarda bu hastaneye çok yakın vizitesi 90 tl ayda veriyorum eski bi ultrason cihazı var güzelim öyle yeni dr değil belkim ondan opuyorumnanaktan

923 kaydirigubbakcemile3 efet cücümm 4 boyutluda baktıkkk

masallahhhhh zuzuuumm bebisineee kizzz 1 kg az kalmis ya

Günaydin kizlar merhaba , nasilsiniz haliniz keyfiniz yerindedir umarima.s.

ilkayummm günaydiiin hosgeldinnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

fatos senin sesin pek cikmiyor kiz sen hala calisiyormusun ???

artik rapor alda evde kalsana biliyorsun bu konuda kolaylik herzaman var evde rahat edersin zaman zaman rahatsizlaniyormussun üstelik tatlim , raporlu olunca hamilelikte ozellikle tum haklar senin yaninda keyfine bak bugun randevun varmis mutlaka rapor iste

Kısslar ben bu yorgan olayını kaçırdım. Benim annem de yapmış yün yorgan, uyku seti de alayım diyorum ama ilk aylarda hiç biri rtülmüyomuş, bu uyku tulumları işe yarıyo diyolar. aldınız mı onlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…