kıs çicek peki 32+0 olmadan gitsek mesela 31+4 felan doktor veremem rapormu dio acaba
kaydirigubbakcemile3 9 u bünyen kaldırmıyo haaa:roflol:
benim tam 1 haftam kaldı kızımı görmeye inşallah herşey iyi geçer:Saruboceq: kaç gr. oldu meraktayımCADIARZU
yaa bana en son gittimde 20gün sonrasına verdiler bakalım bu gittimde ne zamana verceklerCADIARZU
ayy cnmm kızının dönmesi ne güzell yaa inşallah yukarı dönmez bida, benimki ne alemde aceppCADIARZU
Oh gez datlum gez tadını çıkar ama sıcaklara dikkat et.
yememmi :lepi: 4 gözle beklemiştim bu günleri
afiyet olsun bakalım..
kızlar bebelere çeyiz alışverişine başlamış bile bu konuda en geriniz benim sanırım pek bişeyi yok hala:)
bebek arabası bakıyorum hala beğenemedim bişi..
Günayydın kısslar,ben de geldim
Zuzu canım maşallah bebişine, şeker sonuçları da inşallah iyi çıkar. Benimki dün belli oldu şekerimde bir problem yokmuş. Bebiş benimde yan yatıyomuş. Tek tek gösterdi dr. poposu burda ayakları başı diye. Bundan sonra başaşağı döner artık dedi opuyorumnanaktan
CADIARZU doğumu hospıtalımdamı yapacaksın biraz bilgi verirmisin nerede bu dr vizitesi ne kadar 3 boyutlumu ultrasonu çok soru sordum ama çok kafam karışık şuan.
günaydın kuzu analarıı..keyifler nası??? nihayet bi ay geçti we dün kelebeğimi gördüümmm...zemuszemus zemuszemus tombiş tombiş yanaklarını.minicik ağzını.burnunu..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
şekerimizi de yükledik,inşallah 100lük gerekmez..yrn çıkıcak sonuçlar..weee minnnoşum 923 gr olmuş teyzeleri..maşallah benim kuzuma...
923 kaydirigubbakcemile3 efet cücümm 4 boyutluda baktıkkk
Günaydin kizlar merhaba , nasilsiniz haliniz keyfiniz yerindedir umarima.s.
gulcan , bahair hosgeldiniz kizlar Şeniz
ben sabun tozunu aldım bebişimin cicilerini yıkıycam teyzesi opuyorumnanaktan
ay sevsinler onun cicileriniopuyorumnanaktan
benim durumum pek içler acısı eşim sivasa taşınma planları yapıyor..bu sebeble çok fazla
bişi alamadım yavruma bikaç tulum fln işte bide beşik hediye geldi..
ben hemen gidemem sivasa kimimiz kimsemiz yok bursaya anneme gitmeyi düşünüyorum bikaç ay toparlanıp sivas yollarına düşeriz artık bu sorunlarla boğuşmaktan hamileliğimi düzgün yaşayamıyorum yani kendimi veremiyorum:umursamaz:
hoşbulduk canım..
ya kızlar bu arada doğuma ortalama 3 ayımız kaldı. düşündükçe tek heyecanlanan benmiyim acaba???????
ilkay bahar gülican günaydın kızlar hoşgeldinizyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?