2009 Ekim Anneleri

yok bende de durum aynı,hatta heycanın yanında endişeyle korku da bolca mevcut..
canım çok tatlıdır nasıl doğurcam diye kara kara düşünüyorum:kedi:

ay sorma aybike benimde canım çok kıymetlidir. ben hamile kalana kadar kan aldıramazdım. ya sancıya dayanırmışım gibi geliyo da o kesip dikme olayı çok korkutuyo gözümü((

ilkayum evetg halen calisiyorum ve zorlandigimi gö rdükleri halde hicbir allahin kuluda böyle olmaz felan demiyor. herkes kendini düsünüyor bugün doktorumla konusacam olmuyor cok zorlaniyorum evde olsam neyse, hani yorulunca yada ne bilim dinlenmeye ihtiyac duyunca yat arsin asagiya is yerinde yapamiyorumki

kizlar yün yatak ve yorganlarini ne kendiniz nede bebekler icin tercih etmeyin , cunku yünde ne kadar temizlenmis olursa olsun bakteriler cok üreme yapiyor mikrop yuvasina dönüyor ,
bebekleriniz icin antialerjik ve her sezon kullanimli terletmeyen yorganlar var belki fiyati biraz pahali ama cok memnun kalirsiniz sonucta bebekler vaktinin cogunu yatakta geciriyor aldiginiz urunlerin etiketini kullanim sekline dikkat edin

ay bu kadar erken dönüyolarmı ben son haftalarda döner diye tahmin ediodum:S

ben de şaşırdım canım ya..zillim erkenci çıktı zemuszemus

tesekkür ederim zuzum iyiyim bende sükür .

kizinin artik döndügünü yazmissin , yavas yavas doguma hazirlik yapiyor demekki :)
dün benimkisine bakti doktor dedi basi henüz yukarda 7 ay icinde döner dedi .

opuyorumnanaktan

evet artık çalışmak zor gelio kıslar istesem bende erken rapor alabilirim aslında ama ne kadar çalışsam maaş alsam kar die bekliom bakalım

ya kızlar bişey sorcam size. akşamları yaptığınız yemeği ertesi gün de yiyormusunuz öğlen yada akşam. yoksa hamilesiniz diye hergün mutlaka yeni mi pişiriryorsunuz. ben genellde az yapıyorum ama akşamdan kalan yemekleri de ertesi gün öğlen tekrar yiyorum....

fatoşcum bende öyleyim.sırf şu 4 aylık rapor parasını almak için çalışıyorum.raporu almamada 1,5 ay var daha acaba erkenden vermezmiki doktor.

ay sorma aybike benimde canım çok kıymetlidir. ben hamile kalana kadar kan aldıramazdım. ya sancıya dayanırmışım gibi geliyo da o kesip dikme olayı çok korkutuyo gözümü((

geceleri baldırlarıma kramp giriyo ona bile feryad figan uyanıyorum kociki sallıyorum çabık yardım et ölüorum diye
düşün artık doğum sancısı başladığında herif elimde can verir herLdekafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…