yok bende de durum aynı,hatta heycanın yanında endişeyle korku da bolca mevcut..
canım çok tatlıdır nasıl doğurcam diye kara kara düşünüyorum:kedi:
gulcan , bahair hosgeldiniz kizlar Şeniz
ilkay bahar gülican günaydın kızlar hoşgeldinizyerimseniben
Senin yemediğini şeftali datlum şeftali
fatos senin sesin pek cikmiyor kiz sen hala calisiyormusun ???
artik rapor alda evde kalsana biliyorsun bu konuda kolaylik herzaman var evde rahat edersin zaman zaman rahatsizlaniyormussun üstelik tatlim , raporlu olunca hamilelikte ozellikle tum haklar senin yaninda keyfine bak bugun randevun varmis mutlaka rapor iste
wrose teşekkür ederim canım Şeniz
ay bu kadar erken dönüyolarmı ben son haftalarda döner diye tahmin ediodum:S
tesekkür ederim zuzum iyiyim bende sükür .
kizinin artik döndügünü yazmissin , yavas yavas doguma hazirlik yapiyor demekki :)
dün benimkisine bakti doktor dedi basi henüz yukarda 7 ay icinde döner dedi .
opuyorumnanaktangünaydın şekerim hoşbulduk...
bidenmmmm iyi sayılırım opuyorumnanaktanbugün nedense üzerimde bi ağırlık varrrrr:bbo:sen nasılsın ajkımmmm:asigim::asigim::asigim: lalllimm nasilsin
hosbulduk lllallim nasilsin canim ?
ay ne çok yazmışınız yetişemiom size
ben sadece tüyünü yemiyom:1closedeyes: sabah bitanem soydu doğradı saklama kabına koydu ve yaklaşık yarım saat önce bende mideme indirdimcokacimcoook
ilkayumevetg halen calisiyorum ve zorlandigimi gö rdükleri halde hicbir allahin kuluda böyle olmaz felan demiyor. herkes kendini düsünüyor bugün doktorumla konusacam olmuyor cok zorlaniyorum evde olsam neyse, hani yorulunca yada ne bilim dinlenmeye ihtiyac duyunca yat arsin asagiya is yerinde yapamiyorumki
ay sorma aybike benimde canım çok kıymetlidir. ben hamile kalana kadar kan aldıramazdım. ya sancıya dayanırmışım gibi geliyo da o kesip dikme olayı çok korkutuyo gözümü((
ben sadece tüyünü yemiyom:1closedeyes: sabah bitanem soydu doğradı saklama kabına koydu ve yaklaşık yarım saat önce bende mideme indirdimcokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?