2009 Ekim Anneleri

Canım bu dediğin yorganların malzemesi ne biliyomusun elyaf gibi bişey mi. Onlar hiç rahat olmuyo çünkü. Şimdi bu uyku setinin içinden çıkanlar nasıl yorganlar acaba

Valla canım mutlaka ertesi güne kalan bi yemeğim oluyo benim. Başka türlü akşam işten gelince yetişmiyo zaten. Uygun koşullarda sakladıktan sonra sorun olacağını zannetmiyorum canım

masallahhhhh zuzuuumm bebisineee kizzz 1 kg az kalmis ya

ilkayummm günaydiiin hosgeldinnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

saol kuzuumm

kıyamam ay ne zor..Allah kolaylık wersin cicimm...

aynen kafamçokkarıştı arada iş yapmıyonuz mu lenn kaydirigubbakcemile3
zuzum gözün aydın kızını görmüşsünn maşallahh büyümüşş opuyorumnanaktan
saol wrosecumm

ben genelde bigünlük pişiririm cücüm,normalde de sewmem ısınan yemeği..hamileliğe özel bişiy yapmıyorum yanimmm

magnesyum iç cücümmm

kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var perşembe günü 100 lük şeker yüklemem var nasipse doktorumun çalıştığı hastane bana çok uzak. bu testi yakınımdaki herhangi bir sigorta hastanesinde yaptırabilirmiyim acaba. ya da herhangi bir sağlık ocağında. cevaplarsanız çok mutlu olurum kafamçokkarıştı

Cnm biz akşamdan akşama evde yemek yedimiz için en az 2 gün yiyoz yaptımız yemeği, nerde hergün yemek yapmakkkaydirigubbakcemile3

afiyet olsun canım ohhh armut piş ağzıma düş.. zemuszemus

zemuszemus

he elalı sen de bendensin biri soyup önüme getirirse ben de göçtürüyorum:)))

ammaa beleşçiyizz haaazemuszemus

gunaydın tontisler :kedi:
zuzucum bebisine maasallah 24.haftada muayene oldugumda kızım donmustu bası asagıdaydı. dr ye sordum hep boylemi olacak die. oda keyfi bilir belki doner belki boyle kalır dedi zemuszemus

bu arada izin konusunda size bisey sorucam. dogum oncesi 8 dogum sonrası 8 hafta izin ya. ben dogum oncesinin 5 haftasını doktor raporuyla tabii saglıgımda el verirse dogum sonrasına aktarmak istiorum. yani dogum oncesi 3 dogum sonrası 13 hafta izinli olucam. ama ben %80 sezeryan dusunuorum. sezeryanda 38. haftada alıolar sanırım bebisi.bu yuzden dogum oncesi alacagım 3 haftalık izni 40.haftaya goremi verecek dr 38.haftaya goremi.40 a gore verirse 37 de izne ayrılmıs olucam ve 2 haftalık iznim yanacak:umursamaz:

ay zuzucum taşınma konusunda allah kolaylık versin. insanın durumunun net olmayışı çok zor bi durum değilmi? bizimde işten solayı başka yerlere gitme ihtimalimiz var gitmezsek de bu ev küçük olduğu için burada bi eve taşınacaz ama hiçbişey netleşmiyo benim de kafam hiç rahat değil. bi evimi taşıyıp yerleşsem sanki herşey daha güzel olacakmış gibi geliyo:))))))

Canım bu kramplar için dr. bu gittiğimde kalsiyum verdi.İki sefer oldu bana dr. önlkem olsun diye kullan dedi. Geçmezse ayrıca magnezyum da vercekmiş. Sen kullanıyomusun

en iysi kuş tüyü

Ben bakayım o zaman bu setlerin kuş tüyü olanı var mı. Dikkat etmemişim hiç nasıl bişey olduğuna

buketcim maalesef öle oluyor 40 haftadan hesaplanı çünkü mesela normalde olsa erken dogum olursa iznin yanıo devlet 40 haftadan hesaplıo yani

ben geldim biraz bitirdim işleri bugünlük yeter sanırım...çiçekçim farketmiyor 100 lüğü başka yerdede yaptırabilirsin..bende istanbulda deildim 100 lüğü başka bi yerde yaptırmıştım...

zuzum maşallah bebişine kucaman olmuşşşş..

bu sicaklar mahfediyor insani zaten helede hamilelikte hem günes basini zonklatiyor tansiyonun oynuyo hemde halsizlik.. burda hava cok iyi bugün cok iiyi dedigim bulutlu yagmur yagar insallah günes istemiyorum sicak istemiyorum

fatoşcum bende öyleyim.sırf şu 4 aylık rapor parasını almak için çalışıyorum.raporu almamada 1,5 ay var daha acaba erkenden vermezmiki doktor.

hmm 8 aylikken cikabiliyoruz dimi dogum iznine?
ilkayim sizin orda nasil? 8 aylikkenmi cikiyorsun, yani eylülde dimi? raporda düsünüyorum ben agustosun ortasina kadar felan calismayi düsünüyroum sanki.. ama doktorum ne diyecek bakalim bugün. 8 aylikken cikarsam maasimin yüzde sekseni gelmeye baslicak 5 ay boyunca. aman ya bu halde daha calisamiyorum napim. önceleri ilk hamile ioldugumu duyunca diyordum eylülün sonuna kadar calisirim diye yok böyle devam edemem ben

buketcim maalesef öle oluyor 40 haftadan hesaplanı çünkü mesela normalde olsa erken dogum olursa iznin yanıo devlet 40 haftadan hesaplıo yani

doktor bi hile yapamaz mı? yani ben 35.haftada izne ayrılamazmıyım? 3 hafta sonrada dogum olur sanki 40.haftadaymısım gibi gosterilemez mi? :kedi:

saol buketcimm..27yi bitiriyoruz biz..belkim ondan dönmes artıkın demiştir..bilemiyciimm

amin de cicim ben taşınmıorum aybik taşınıoookaydirigubbakcemile3

saol tezesiizemuszemus

Canım doğuma yakın sezeryanı aşağı yukarı hangi haftada yapacağı belli olur dr.unun. Gelecek ay falan sor bence. Çünkü devlette çalışıyosan 13 haftadan fazla kullanamıyosun doğumdan sonra. Erken doğum olursa o 3 haftan da yanıyo yani. Ben de normal doğum istediğim için endişeliyim. Bebeğin ne zaman geleceği belli olmadığı için izni ona göre ayarlıyamam. Artık ben 4 hafta izin alcam normal doğum tarihime göre . Allahtan ne gelirse

ewet cnmm bende geçen sene 38.haftada sezeryan oldum ve 2 hafta izin kesin yanıyor yani :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…