kizlar yün yatak ve yorganlarini ne kendiniz nede bebekler icin tercih etmeyin , cunku yünde ne kadar temizlenmis olursa olsun bakteriler cok üreme yapiyor mikrop yuvasina dönüyor ,
bebekleriniz icin antialerjik ve her sezon kullanimli terletmeyen yorganlar var belki fiyati biraz pahali ama cok memnun kalirsiniz sonucta bebekler vaktinin cogunu yatakta geciriyor aldiginiz urunlerin etiketini kullanim sekline dikkat edin
Canım bu dediğin yorganların malzemesi ne biliyomusun elyaf gibi bişey mi. Onlar hiç rahat olmuyo çünkü. Şimdi bu uyku setinin içinden çıkanlar nasıl yorganlar acaba
ya kızlar bişey sorcam size. akşamları yaptığınız yemeği ertesi gün de yiyormusunuz öğlen yada akşam. yoksa hamilesiniz diye hergün mutlaka yeni mi pişiriryorsunuz. ben genellde az yapıyorum ama akşamdan kalan yemekleri de ertesi gün öğlen tekrar yiyorum....
masallahhhhh zuzuuumm bebisineee kizzz 1 kg az kalmis ya
ilkayummm günaydiiin hosgeldinnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kıyamam ay ne zor..Allah kolaylık wersin cicimm...
ay sevsinler onun cicileriniopuyorumnanaktan
benim durumum pek içler acısı eşim sivasa taşınma planları yapıyor..bu sebeble çok fazla
bişi alamadım yavruma bikaç tulum fln işte bide beşik hediye geldi..
ben hemen gidemem sivasa kimimiz kimsemiz yok bursaya anneme gitmeyi düşünüyorum bikaç ay toparlanıp sivas yollarına düşeriz artık bu sorunlarla boğuşmaktan hamileliğimi düzgün yaşayamıyorum yani kendimi veremiyorum:umursamaz:
saol wrosecumm
aynen kafamçokkarıştı arada iş yapmıyonuz mu lenn kaydirigubbakcemile3
zuzum gözün aydın kızını görmüşsünn maşallahh büyümüşş opuyorumnanaktan
ya kızlar bişey sorcam size. akşamları yaptığınız yemeği ertesi gün de yiyormusunuz öğlen yada akşam. yoksa hamilesiniz diye hergün mutlaka yeni mi pişiriryorsunuz. ben genellde az yapıyorum ama akşamdan kalan yemekleri de ertesi gün öğlen tekrar yiyorum....
geceleri baldırlarıma kramp giriyo ona bile feryad figan uyanıyorum kociki sallıyorum çabık yardım et ölüorum diye
düşün artık doğum sancısı başladığında herif elimde can verir herLdekafamçokkarıştı
afiyet olsun canım ohhh armut piş ağzıma düş.. zemuszemus
he elalı sen de bendensin biri soyup önüme getirirse ben de göçtürüyorum:)))
geceleri baldırlarıma kramp giriyo ona bile feryad figan uyanıyorum kociki sallıyorum çabık yardım et ölüorum diye
düşün artık doğum sancısı başladığında herif elimde can verir herLdekafamçokkarıştı
en iysi kuş tüyü
Cnm biz akşamdan akşama evde yemek yedimiz için en az 2 gün yiyoz yaptımız yemeği, nerde hergün yemek yapmakkkaydirigubbakcemile3
zemuszemus
ammaa beleşçiyizz haaazemuszemus
bende dokunamam içim hopluyo en iysi nektarin yemek
opuyorumnanaktan
bidenmmmm iyi sayılırım opuyorumnanaktanbugün nedense üzerimde bi ağırlık varrrrr:bbo:sen nasılsın ajkımmmm:asigim::asigim:
canım üzerimdeki ağırlık dışında iimm....opuyorumnanaktansanırım sıcaklardan böleyim bugünnn:bbo:
fatoşcum bende öyleyim.sırf şu 4 aylık rapor parasını almak için çalışıyorum.raporu almamada 1,5 ay var daha acaba erkenden vermezmiki doktor.
buketcim maalesef öle oluyor 40 haftadan hesaplanı çünkü mesela normalde olsa erken dogum olursa iznin yanıo devlet 40 haftadan hesaplıo yani
gunaydın tontisler :kedi:
zuzucum bebisine maasallah24.haftada muayene oldugumda kızım donmustu bası asagıdaydı. dr ye sordum hep boylemi olacak die. oda keyfi bilir belki doner belki boyle kalır dedi zemuszemus
bu arada izin konusunda size bisey sorucam. dogum oncesi 8 dogum sonrası 8 hafta izin ya. ben dogum oncesinin 5 haftasını doktor raporuyla tabii saglıgımda el verirse dogum sonrasına aktarmak istiorum. yani dogum oncesi 3 dogum sonrası 13 hafta izinli olucam. ama ben %80 sezeryan dusunuorum. sezeryanda 38. haftada alıolar sanırım bebisi.bu yuzden dogum oncesi alacagım 3 haftalık izni 40.haftaya goremi verecek dr 38.haftaya goremi.40 a gore verirse 37 de izne ayrılmıs olucam ve 2 haftalık iznim yanacak:umursamaz:
amin de cicim ben taşınmıorum aybik taşınıoookaydirigubbakcemile3ay zuzucum taşınma konusunda allah kolaylık versin. insanın durumunun net olmayışı çok zor bi durum değilmi? bizimde işten solayı başka yerlere gitme ihtimalimiz var gitmezsek de bu ev küçük olduğu için burada bi eve taşınacaz ama hiçbişey netleşmiyo benim de kafam hiç rahat değil. bi evimi taşıyıp yerleşsem sanki herşey daha güzel olacakmış gibi geliyo:))))))
ben geldim biraz bitirdim işleri bugünlük yeter sanırım...çiçekçim farketmiyor 100 lüğü başka yerdede yaptırabilirsin..bende istanbulda deildim 100 lüğü başka bi yerde yaptırmıştım...
zuzum maşallah bebişine kucaman olmuşşşş..
zuzucum bebisine maasallah24.haftada muayene oldugumda kızım donmustu bası asagıdaydı. dr ye sordum hep boylemi olacak die. oda keyfi bilir belki doner belki boyle kalır dedi zemuszemus
bu arada izin konusunda size bisey sorucam. dogum oncesi 8 dogum sonrası 8 hafta izin ya. ben dogum oncesinin 5 haftasını doktor raporuyla tabii saglıgımda el verirse dogum sonrasına aktarmak istiorum. yani dogum oncesi 3 dogum sonrası 13 hafta izinli olucam. ama ben %80 sezeryan dusunuorum. sezeryanda 38. haftada alıolar sanırım bebisi.bu yuzden dogum oncesi alacagım 3 haftalık izni 40.haftaya goremi verecek dr 38.haftaya goremi.40 a gore verirse 37 de izne ayrılmıs olucam ve 2 haftalık iznim yanacak:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?