bide damarlar süt kanallari yani acayip belirginlesti..
bu arada 24 yasindayim. cin takvimine baktimda erkek cikti :). allahtan hayirlisi bakalim. Saglikli olsunda bebisim ne olursa olsuun. ilk hamileligim cok heycanliyim:)
merhaba fotaş Allah hayırlı uğulu etsin bebişini. benim sat 17 ocak aramızda 3 gün var. ama ben daha bebeğimin kalp atışını duyamadım. gittiğimde 5 haftalıktı ancak keseyi görebildik. bende haftaya gidcem inş. bi aksilik olmazda bebişimin kalp atışını duyabilirim
kız çin takvimi palavra.inanma sakın. bide yorumcunun bebek cinsiyeti belirle programı var onu deneyen oldu mu?
az önce bi arkadaşın dediği gibi cinsiyeti erkek belirliyo
canim ben kalp atislarini duyar duymaz göz yaslarina boguldum. bundan güzel bir duygu olamaz. cok duygulandim. icinde bir kalbin atmasi muhtesem. ben 2 mart pazartesi duydum kalp atislarini. doktordan doktorada farkediyor. c.tesi günü acile kaldirildim ve ordaki acilde doktor acemiydi sanirim biraz. bebegimin kalbinin atisini görüyordum kadin diyoki kalp atisini duyamiyorum. okadar panikledimki. agladim agladim. p.tesi bi oh cektim.
fatoş cnm hayırlı olsun aramızada hoşgeldinnnnŞeniz
evet ben onuda dennedim :))))))))))))) yorumcuya bir günlük üye oldum ehehehe. ordada erkek cikti evet
aslına bakarsan nasıl bi duygu olduğunu çok iyi biliyorum. Allahın bi mucizesi bu. ben bi gebelik atlattım malesef 4,5 aylıkken sonlandı. bebeklerim ölmüştü. ondan biliyorum annelik duygusunu inşallah buna bişey olmazda sağlıcakla alırım kucağıma
hadi bakalım inş. oğlun olur. çok istiyorsun galiba :)) bide kadının yumurtasına bağlıyorlar sağ ise oğlan solda ise kız diye bi ara konuşuldu burda. bak bu doğru tecrübelerle sabit
hadi bakalım inş. oğlun olur. çok istiyorsun galiba :)) bide kadının yumurtasına bağlıyorlar sağ ise oğlan solda ise kız diye bi ara konuşuldu burda. bak bu doğru tecrübelerle sabit
cok gecmis olsun canim cok üzüldüm. peki kac ay sonra tekrar hamile kaldin? sen kac haftalik hamilesin tek gebelikmi bu sefer?
tam 2 yıl sonra hamile kalabildim. oda tedavi sonunda. bebişim şimdilik tek. önceki gibi tek yumurta ikizi olmasa bana süpriz yapmasa öyle şuan 6 haftalık hamileyim
tam 2 yıl sonra hamile kalabildim. oda tedavi sonunda. bebişim şimdilik tek. önceki gibi tek yumurta ikizi olmasa bana süpriz yapmasa öyle şuan 6 haftalık hamileyim
nasil yani mesela ultrasonda gözükmeyip sonrada gözükebilirmi ikiz olsa? kan degerin kacti?
selam kızlar.BEnde ekim annesiyim sizden bişeler öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.5. haftada doktora gitiğimde kese 12.7 mm. di.lekelenmem var diye pregeston verdi doktor şükür lekelenme yok 6. haftada doktora gittiğimde karından baktı yine kese 14 mm. normalde 20. mm olması lazım bebeği net göremiyorum dedi vajinal baktı ve gördü kalp atışını 2,7 mm. dedi bebek. Ama kalp atışını bize dinletmedi.Sizce bu yazdıklarım normal boyutlar ve şeylermi bu benim ilk bebeğim 1,5 sene sonra hamile kaldığım için hep endişeleniyorum küçücük birşeyden.
selam kızlar.BEnde ekim annesiyim sizden bişeler öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.5. haftada doktora gitiğimde kese 12.7 mm. di.lekelenmem var diye pregeston verdi doktor şükür lekelenme yok 6. haftada doktora gittiğimde karından baktı yine kese 14 mm. normalde 20. mm olması lazım bebeği net göremiyorum dedi vajinal baktı ve gördü kalp atışını 2,7 mm. dedi bebek. Ama kalp atışını bize dinletmedi.Sizce bu yazdıklarım normal boyutlar ve şeylermi bu benim ilk bebeğim 1,5 sene sonra hamile kaldığım için hep endişeleniyorum küçücük birşeyden.
canim bence birazdaha bekle. cünkü bende aynen senin gibi 6. haftamda gittim yani 6+3 ümde gittim ve bebek seninki kadar kücüktü. ve onu görmekte cok zorlandik. göremedik. önce görür gibi olduk sonra göremedik. böyle gri bisey yumruk gibi cok dikkatli bakinca vuruyordu kalbi yani ama sonra yine göremedik. ve tam iki gün sonra yani 6+5 iken doktoruma gittim. bebeisimi gördük cok net bi sekilde ve ayni zamanda kalp atislarinida duyduk. daha cok kücük oldugu icin kalbi pek hizli degildi. bi hafta sonra felan görürsün bak dedi doktorumnasil atiyor kalbi motor gibi :). endiselenme derim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?