zeynepcim hepsi dengesiz benimkide 7-8 parça uyduruk bişeler getirmişti gelirken, zatende küs gitti inşallah doğuma gelmez...
gelsede bi çeyrek takar sanırım oda oğluna ayıp olmasın diye...
pempemmopuyorumnanaktan
bencede zeynepcim hepsi dengesiz tambir rezalet yani
benimkiler doğum için bana kelepçeli bilezik aldılar ben kendim beğendim kuyumcuya beni götürdü kayınvalidem bebişimede künye yaptırdı eşimede zincir yaptırdılar ee zaten meleğimin oda takımına kadar aldılar tüm kıyafetlerinide babannesi aldı zaten bugüne kadar 5 kuruş meleğime harcamadık desek yeridir ufak tefek alınanlardan başka :)
diyonya dengelileri yok
Valla ealım ne yalan söylüyeyim bu konuda müthiş meraktayım benim kayınvalidem 5 tl ye bir pijama almış başka birşey yok ( ki hiç beğenmedim) diyorki sen beğenmezsin diye almıyorum öyleyse parasını ver ben alırım yalanmı
Bakaılm doğum hediyesi ne alacak göya inci set alacak bakalım göreceğiz valla öyle bir altın falan verirse benim için bitmiştir.yolu yordamıyla lafımı sokarım :dilcikar:
hadi cnmm şaka yapıyosun seninkide aşmış kendini sırnaşık şey
zeynepcim sana bişey sorucamCADIARZU
şimdi ben 1 gün boyunca eczanede şeker testi yaptırıcamya, sende bu konuda deneyimlisin dr. bana her öğünden önce ve her öğünden 2 saat sonra yani 1 günde 6 kez baktırmamı söledi.
şimdi sabah 8,30da verdim diyelim ilk kanı 2 saat saonra 10,30 öle yemenden önce 1de desek 2 saat sonra 3te, akşamıda 5,30da desek 2 saat sonra 7,30 olcak...
amaa ben açlıklarda pek aç olmucamki bu saat aralıklarındaCADIARZU sence nasıl bi saat uydursam kendimeCADIARZU
sen benim kızıma getirdiklerini görsen bi pijamikin üstünde 3,5tl yazıyodu unutmuş almayı.
onu geçtim bi kaç akrabası yelek örmüşler hepside mavi, aklıma ne geldi biliyonmu bu en başından beri oğlan oğlan diyodu kız olunca mors oldu, millete oğlan dedi ve onlarda ona göre yaptılar onu diye düşündüm...
zuzumm halaa uyuyonmu sesin çıkmıyooopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?