selam kızlar.BEnde ekim annesiyim sizden bişeler öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.5. haftada doktora gitiğimde kese 12.7 mm. di.lekelenmem var diye pregeston verdi doktor şükür lekelenme yok 6. haftada doktora gittiğimde karından baktı yine kese 14 mm. normalde 20. mm olması lazım bebeği net göremiyorum dedi vajinal baktı ve gördü kalp atışını 2,7 mm. dedi bebek. Ama kalp atışını bize dinletmedi.Sizce bu yazdıklarım normal boyutlar ve şeylermi bu benim ilk bebeğim 1,5 sene sonra hamile kaldığım için hep endişeleniyorum küçücük birşeyden.
bende hic migde bulantisi denilen bisey yok. en iyi arkadasim 10. haftasinda ve 4-5 haftadir asiri derecede migdesi bulaniyor. bende bi arada bögürme oluyor ama oda haftada 2 kere felan.
kızlar ben kaçtım bi annemlere gideyim. bakayım orda yiyecek bişey varmı. görüşmek üzere kendinize ve bebişlere iyi bakın
kızlar ben kaçtım bi annemlere gideyim. bakayım orda yiyecek bişey varmı. görüşmek üzere kendinize ve bebişlere iyi bakın
bende cıktım kızlar bulantı var dinleneyim biraz
kızlar ben vejeteryanım yani yarım vejeteryan diyelim süt ürünlerini tüketiyorum süt haricinde ama et ve balık yiyemiyorum.şimdi hamilelikte hafta da 2 kez balık yememi söyledi doktor mutlaka ye dedi.ben yiyemiyorum yaa. sizler ne yapıyosunuz.balık yerine geçen besinler varmı ki??? kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:uhm::uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?