2009 Ekim Anneleri

hoşgeldin canım Allah saglıkla kucagınada almayı nasip etsin

arkadaşlar katılamadım kusura bakmayın.

işler yoğun ve sendikadan misafirler geldi.

şimdi biraz pazara gidip sebze türü şeyler alıcam..

kendinize iyi bakın . görüşürüz.

a.s.

bende hic migde bulantisi denilen bisey yok. en iyi arkadasim 10. haftasinda ve 4-5 haftadir asiri derecede migdesi bulaniyor. bende bi arada bögürme oluyor ama oda haftada 2 kere felan.

benim de beslenme açısından birkaç keşfim var, en azından bana çok iyi geliyor tavsiye ederim, hem de sağlıklı. Gün aşırı kırmızı mercimek çorbası yapıyorum, tarhana veya ezogelin de olur, sabahları çorba içiyorum, aslında öğlenleri de içiyorum. İçmeden önce 1 limon sıkıyorum tabağıma, ekşi ekşi nefisssss oluyor. Bugün de uno'nun tam tahıllı ekmeklerinden aldım, tost ekmeği görünümlü, hani dilim dilimlerden. ekmek kızartma makinesinde yağsız kızarttım, yanına da kocaman bir bardak (yaklaşık 2 su bardağı) ayran içtim. bu da çok iyi geliyor, mide yatıştırıyor.

ben hamile oldugumu hissetmek istiyom ama :)))))))). birazcik olsaydi bari :))). sadece böyle dinlenesin geliyor uykumda yok hic. hamile olmadan nasilsam ayni öyleyim. sadece gögüsler cok fena dokunamiyorum

felishim ben bi yediğimi bi daha yiyemiyorum kız. durumum bek iç açıcı değil. kokusunu alınca başlıyo bulantım.

kızlar ben kaçtım bi annemlere gideyim. bakayım orda yiyecek bişey varmı. görüşmek üzere kendinize ve bebişlere iyi bakın

kızlar ben vejeteryanım yani yarım vejeteryan diyelim süt ürünlerini tüketiyorum süt haricinde ama et ve balık yiyemiyorum.şimdi hamilelikte hafta da 2 kez balık yememi söyledi doktor mutlaka ye dedi.ben yiyemiyorum yaa. sizler ne yapıyosunuz.balık yerine geçen besinler varmı ki??? kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:uhm::uhm:

balikmi? doktorum hic baliktan bahsetmedi. bana sadece bol bol su ic dedi. ama baligin saglikli oldugunu okumustum internetde. 16 sinda randevüm var sormak lazim merak ettim simdi. hic baliktan bahsetmedi cünkü

kıslarr hamilelik diye bir degim var elimde bakın neler yazıyor sizinle paylaşmak istedim
protein ihtiyacı
bebegin buyume ve gelişmesi için protein gereklidir Tüm hamilelik boyunca anne yaklasık 925-1000 gram protein depolar. genellikle anne adayı, günlük tüketimine ek olarak 10-15 gr protein ilave alınmalıdır. en iyi protein kaynakları kırmızı et tavuk sut balık peynir yogurt ve yumurtadır Ayrıca kuru baklagiller de bitkisel protein kaynaklarıdır

ben demir ve kansızlık için harnup pekmezinin cok iyi geldigini duymustum ondan içicem pek sevmiyorum sekerli seyleri ama bebişler için zorlıcaz artık kendimizi
ben dergimi okumaya devam edim a.s. :))

Kızlar herkese merhaba

Benimm doktorumda haftada mutlaka 2 kere balık yemelisin dedi..İçindeki fosfor bebğin gelişimi için çok faydalıymışşşşş.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…