2009 Ekim Anneleri

kızlar bu arada musyasın bebekli tişörtünü görünce aklıma geldi... lcw hamile reyonu açmış. fiyatları çok uygun. kot aldım 40 tl kaprisi falan da var. tişörtler var 12 tl. eşofman altları var. piyasaya göre çok uygun.cevahirdeki mağzada gördüm ben hepsinde yokmuş galiba... c&a da mayolar var 40 tl ye. tatile gidecek hanımlara duyrulur. ben kot etek arıyoruma slında ama 70-80 de vermek istemiyorum. var mı uygun bildiğiniz bi yer...

ne bilim park yataklar benim içime sinmiyor nedense sepet gibi.
tamam totoşum geçicib i süre alıyosan öyle yap park yatak al madem. hem taşıması rahat olur. hem oda yapıcam sonra diyosun madem, gerek yok zaten.
ben de zuzunun tekerlekli olanını alıcam. gündüz salona koyarım gece yanıma alırım diye düşünüyorum. maskoya bakıcam bu pazar.

evet sen buldun geneeeesırnaşık şey
ajkımm gördünmü krem rengini benim yatak odaya cuk oturuyo rengi bu yatağın ortasındaki ayıdan bide uyku seti gösterdilerdi, bunu alırsam onuda alıcam oda krem rengi...
yatağı içinde 90TL demişlerdi...

canım valla mobilyalar pahalı biz modesaya baktık sinir oldum o yüzden parka karar verdim masko daha pahalıymış modesadan ablam bakmıştı haberin olsun

çok güselmiş canm ya bende ya bundan yada kraft dönenceliden alıcam sanırım park yatak+90 tl mi oluo yani 250 tlye gelio yani yatagı uyku seti ölemi uygunmuş öleyse

ayyyy deme kızz kozyatağı yada ümraniye carrefuaradaki LCW dada varmıki acaba, kısa eşofman almam lazımda...

hazırrr öğrenmişken ve unutmadan bende göbişimi ekledim :kedi:
sırnaşık şey

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 benim tekerlekli wersiyonum da mı warmışşkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

zuzuu kızcak şimdi bana abartma len diyee ama şu odayı almayı düşünüyoruz beşiği büyyo 13-14 yaşına akdar kullanılabiliyor

ajkımm uyku seti artı paraakafamçokkarıştı
o nekadardı hatırlamıyom, 60-70 civari bişeydi sanırım...

ayyy dandannn irem bebede tıpkısının aynısı 219TL kafayı yemişler...

işallah bunu alaiblirim handancım bizde beğendik
henüz resmine bakıyoruz sadece kaydirigubbakcemile3

zuzuu kızcak şimdi bana abartma len diyee ama şu odayı almayı düşünüyoruz beşiği büyyo 13-14 yaşına akdar kullanılabiliyor

yok bebişim hewesini al istediğin kadar koyy kaydirigubbakcemile3 çok güselmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…