allah canını almasın gene ben buldum yani çok güsel ama bu begendim ben bunu 75cm hemde eni
canım park yataklarada ortapedik yatak alıosun zaten bunları taşıması felan kolay odadan odaya tekerlekli ya bide 2-3 yaşına kadar yatsın sonra oda yapıcaz inşallah o yüzden park alıom fiyatlarıda uygun zuzununki gibi 300 den aşagı yok zaten büyüyenlere baktım modesada 750 den aşagı yok en uygunu park nie öle dedin sence ii degilmi ? sen ne alacın
allah canını almasın gene ben buldum yani çok güsel ama bu begendim ben bunu 75cm hemde eni
canım park yataklarada ortapedik yatak alıosun zaten bunları taşıması felan kolay odadan odaya tekerlekli ya bide 2-3 yaşına kadar yatsın sonra oda yapıcaz inşallah o yüzden park alıom fiyatlarıda uygun zuzununki gibi 300 den aşagı yok zaten büyüyenlere baktım modesada 750 den aşagı yok en uygunu park nie öle dedin sence ii degilmi ? sen ne alacın
canım valla mobilyalar pahalı biz modesaya baktık sinir oldum o yüzden parka karar verdim masko daha pahalıymış modesadan ablam bakmıştı haberin olsunne bilim park yataklar benim içime sinmiyor nedense sepet gibi.
tamam totoşum geçicib i süre alıyosan öyle yap park yatak al madem. hem taşıması rahat olur. hem oda yapıcam sonra diyosun madem, gerek yok zaten.
ben de zuzunun tekerlekli olanını alıcam. gündüz salona koyarım gece yanıma alırım diye düşünüyorum. maskoya bakıcam bu pazar.
evet sen buldun geneeeesırnaşık şey
ajkımm gördünmü krem rengini benim yatak odaya cuk oturuyo rengi bu yatağın ortasındaki ayıdan bide uyku seti gösterdilerdi, bunu alırsam onuda alıcam oda krem rengi...
yatağı içinde 90TL demişlerdi...
kızlar bu arada musyasın bebekli tişörtünü görünce aklıma geldi... lcw hamile reyonu açmış. fiyatları çok uygun. kot aldım 40 tl kaprisi falan da var. tişörtler var 12 tl. eşofman altları var. piyasaya göre çok uygun.cevahirdeki mağzada gördüm ben hepsinde yokmuş galiba... c&a da mayolar var 40 tl ye. tatile gidecek hanımlara duyrulur. ben kot etek arıyoruma slında ama 70-80 de vermek istemiyorum. var mı uygun bildiğiniz bi yer...
sırnaşık şeyhazırrr öğrenmişken ve unutmadan bende göbişimi ekledim :kedi:
ne bilim park yataklar benim içime sinmiyor nedense sepet gibi.
tamam totoşum geçicib i süre alıyosan öyle yap park yatak al madem. hem taşıması rahat olur. hem oda yapıcam sonra diyosun madem, gerek yok zaten.
ben de zuzunun tekerlekli olanını alıcam. gündüz salona koyarım gece yanıma alırım diye düşünüyorum. maskoya bakıcam bu pazar.
tamamdır kıslar dr.browns dar agızlı alıcam o zaman emzik ne aldınız chicomu ?
tamamdır kıslar dr.browns dar agızlı alıcam o zaman emzik ne aldınız chicomu ?
canım valla mobilyalar pahalı biz modesaya baktık sinir oldum o yüzden parka karar verdim masko daha pahalıymış modesadan ablam bakmıştı haberin olsun
çok güselmiş canm ya bende ya bundan yada kraft dönenceliden alıcam sanırım park yatak+90 tl mi oluo yani 250 tlye gelio yani yatagı uyku seti ölemi uygunmuş öleyse
yok bebişim hewesini al istediğin kadar koyy kaydirigubbakcemile3 çok güselmiş
bulcuk çok güselmiş kısss
kız ela 90 tl olan ne anlamadım ki:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?