2009 Ekim Anneleri

kıs ela kumaşı felan iimi sen canlısını görmüşsün ona göre ben nettende alabilirim

yaa cnm iyiydi işte...
ben park yatakları görsel olarak pek beğenmiyorum kaç kez sölemiştim, ama içlerinde en çok buna içim ısındı benim...

netten araştırın alcaksanız mutlaka aynısının daha ucuzu çıkıyo karşınıza
ben oyun minderi aldım netten aynı oyun minderi dışarda 45 tl nette 25

kızlar ben cıkıyrm biraz yuruyuş yapacam sizi ve bebişleriii kocaman optukkkopuyorumnanaktan

bu ne ayy.ne kadar cok yazmıssınız :bbo:
okuyamadım hic. biberon ne alıosunuz? emzik hangisi??
bende almayı dusunuorum bunları yavastan. kuvette almam gerek yatakta bebise havlu takımıda :bbo::bbo:

bu ne ayy.ne kadar cok yazmıssınız :bbo:
okuyamadım hic. biberon ne alıosunuz? emzik hangisi??
bende almayı dusunuorum bunları yavastan. kuvette almam gerek yatakta bebise havlu takımıda :bbo::bbo:

canım bende daha almadım aama biberonu dr.browns dogal akış dar agızlı emzikide chico alıcam canım küvet bende almadım havlu aldım zemuszemus

ben göğüs pedi almadım dandan, ne kadara aldın?
ben 2 tane havlu 1 tanede bornoz aldım yeter heralde dimi?

ne bilim anacım rekabet sanırım ben netten çok alışveriş yaptım daha öncede sende netten al bence , bende krem alırım heralde ela o renk hoşuma gitti bakım kociş illa mavi derse bilemicem

7 tl aldım sanrırım gögüs pedini 40 adet , yeter tabi canım ben bornoz almadım annem kullanışşı diil alma dedi 2 havlu aldım bi mavi bi beyaz yeter bencede

ela ben almıcam yan yatma felan eskiden onlarmı varmış ya aamannnnnn alt açma alıcam ama 15 tl felan ortalama fiyatları

yaaa dandan bende almam diyodumdaa hani yanında değilken kusarsa falan bunlar direk yatağa akıtıyomuş sırt üstü yattığında boğazına kaçma ihtimali yüksek mantıklı geliyo bana...
gerçi biz bunlarla büyümedik ama ne bilim tücrübesizlik bazen korkutuyo beni :)))

dandan bende 60ccliği 11tlye aldıydım bak bunda kazık yememişim :)))

ben bu yastığı e.bebekden 14 tl ydi sanırım o fiyata aldım
alt açma iki takım aldım ben

cnm e-bebekte bende görmüştüm o sadede diktörtgen tek parçaydı...
dün benim gördüğüm 3 parçalı bişeydi alt açma gibi dediğim şey alt açmak için değildi hani bebekle ilk zamanlar biyere gidilirse orda uyursa altı yumuşak olsun diye sünger gibi bişeydi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…