2009 Ekim Anneleri

tesekkur ederım ilkaya.s. seni de tebrik ederim canım:)) inşallah hamileliğimizi sorunsuz, keyifli gecirir bebişimizi saglıkla kucagımıza alırız:Saruboceq:
senin bebiş kac haftalık?

canım hoş gldin inşallah sende sağlıklı bir hamişlik geçirir ve meleğini kucağına alırsın

yok etli yemem zaten etsiz yerim. ama canim pek cekmiyor zaten yememde. hayvanlar konusunda ben kustan bile korkan biririym :)))))))))). o yönden rahatim. verdigin bilgiler icin cok sagol sen kacinci haftandasin?

canim benim yorma kendini sende , benimde ilk bebegim 6 aylik dogdu suan 6 yasinda ALLAH im bagislarsa oglum erken dogdugu icin saglik sorunlari yasadi kuvozde dogumdan bir kac hafta sonra oksijen alamadi suan yuruyemiyor fizik tedavisi goruyor yavrucum , oglum cok zeki cok guzel bir cocuk ama iste yuruyemiyor malesef suan özel bir okulda sabahlari gidiyor oglen sonu 4 de geliyor fizik tedavisinide bu yil okulda goruyor okulu cok seviyor henuz anaokulunda ama okumayi soktu sayilir evde bende yardimci oluyorum insallah hersey guzel olur gelecegi icin elimizden geleni yapiyoruz ben calisan bir anneydim ama bu hamileligimde calismiyorum ilk hamileligimde calistim görev itibariyle buyuk sorumluluk almistim ve cok kosturdum fazla dikkat etmedim sanirim anlayamadim simdi pismanim , hayirlisi olsun simdi evde rahatim bol bol uyuyorum evin isi bazen esim yardimci oluyor sagolsun bende biraz nazlaniyorum kaydirigubbakcemile3 tembellik yapiyorum anlayacagin ama simdi kalkiyorum ütüye baslayim sana da kolay gelsin canim kaydirigubbakcemile5

inşallah ilkay hersey sorunsuz ve yolunda gider hepimiz için,eminim ilk bebişinde cok zorluk yasadın ama atlatmıssın bak ne guzel,ikinci bebeğinde hersey yolunda gıdıcek bence olumlu dusun canım:CüvCüv:

Ilkaycım inşallah rabbim ogluna şifalar verir en kısa zamanda sana koştugunu görürsün dua edicem senin için inşallah bu bebegini saglıkla kucagına alırsın tatlım

ilkaycım inanılmaz üzüldüm kendimi senin yerine koydum gerçekten çok güçlü ve şefkat dolu bir annesin bunu hissediyorm bütün kalbimle Rabbimden diliyorum ki o dünyalar güzeli evladın en yakın zamanda sağlığına kavuşur

bazen saçı şöyle olsun kaşı gözü bana benzesin yok kız yok erkek olsun dioruz ama en en en en en en önemlisi sağlık beslenmemiz sigara içmemiz herşey stres vs vs o kadar çok etkiliyorki bebişlerimiz tabi biz de istemeden neden oluyoruz ama en önemlisi sağlık
ALLAHIM İNŞALLAH TÜM HAMİLELER SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLARINA KAVUŞURLAR SEN KÖTÜLÜKLERİ OLUMSUZ OLAN HERŞEYİ EVLATLARIMIZDAN UZAK TUT NE OLURSUN.ONLARIN ETRAFIMIZDA SAĞLIKLA DOLAŞTIKLARINI GÖRELİM HEPİMİZE NASİP ET İNŞALLAH
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bende sigara baya baya içiodum eşim yiyosun diodu tedaviye başladığım gün azalttım günde bir taneye düşürdüm transferim yapılınca bıçak gibi kestim o gün bugün içmiyorum 20 günü geçti ama canım bazen istyio benim bebek 2 gün tüpte kalınca 2 haftalık gelişim sağladığı için şu anda 6 haftanın içindeyim

ilkaycm inan oğlunun bi gün yürüdüğünü görüceksin rabbim sana o günleri tez zamanda göstersin canım fazla yorma kendini walla bana ne ev işi ne ütü ne bişi herşey yasak annem ve kayınvalidem dönüşümlü gelip yapıolar ancak yemek bazen yapıom oda eğilmeden eşimin yardımıyla herşey yasak tek başıma banyo bile yapamıom eşim beklio beni küvete girip çıkarken düşerim die korkuo yüksek biraz bu durum bazende sıkıo beni psikolojim bozuldu walla aciz gibi herşeyim ayağıma gelio sıkılıyorum artık ama çok zor oldu bebiş korkuyolar kayınvalidem geldimi evde kımıldamak bile yasak bana walla

Ben kullanıyordum canım bıraktım tabiki sen ?

Canım ben günde bir paket sigara içiyordum
ve son dönemde hamile kalmayı planlamaya başladıktan sonra nasıl bırakacağım diye çok düşündüm çünkü kimse benim bırakabileceğime inanmıyordu başta eşimÇok üzgünüm çoook

ama şükür ki benim kokusundan tiksindiğim şeylerin başında gelmeye başladı ki o kadar zararlı ki bebek için asla düşünemem bile artık 3 haftadır içmiyorum ki sanki hayatımda içmemiş gibiyim

asıl merak ettiğim şu benim gözeneklerim genişlemişti sigaradan onlar geçti ve yüzüm resmen beyazladı dudaklarım daha kırmızı oldu sizinde oldumua.sa.sa.s

Tatlım çok güzel temennilerde bulunmuşsun çok güzel ve çok doğru sana katılıyorum Allah hepimize be hepimize sağlık sıhhat ve nur yüzlü evlatlar versin inşallah.:Saruboceq::CüvCüv:.

Selam kızlar benden koyu bir akıntı geldi neden acabaaa:??????????? koyu kahve rengi ama bayağı koyu

ay kızlar ne kadar çok yazmışsınız okumaktan yoruldum. aramıza yeni katılanlar varmış hoşgeldiniz.
konumuz sigara galiba çok şükür ben içmiyordum. şimdi kokusunu alınca bile miydem allak bullak oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…