tesekkur ederım ilkaya.s. seni de tebrik ederim canım:)) inşallah hamileliğimizi sorunsuz, keyifli gecirir bebişimizi saglıkla kucagımıza alırız:Saruboceq:
senin bebiş kac haftalık?
canım sakın çiğ köfte yeme.bebişe geçen hastalık kaparsın.toxoplazma testi bu yüzden yapılıyo hayvanlardan iyi yıkanmayan sebze ve meyveden ve çiğ yada iyi pişmemiş etten geçen bir hastalık..hamilelerde bebeğe bile geçen çok kötü bir şey sakın arkadaşım yeme çiğ et.meyve sebzeyide bol suyla iyice yıka ve sakın evcil de olsa hayvanlara fazlam yaklaşma.evinde kuş bile olsa hayvan besleyenlerden uzak dur.
cnm hoşgeldin aramızaaaaaa.s.
cnm bu günlerimizi iyi kullanmalıyız malum bebişler doğunca belkide hiç uyuyamıyacağız....bence keyfini çıkarr bu döneminnn...:asigim:
benide bıraksalar uyuycamda kızım ve ödevlerii ve dediğin gibi evv bana bakıoookafamçokkarıştı
alaraa benim bebegim 8 hafta 3 gunluk , yani doktor terimine gore 9 haftanin icerisindeyiz ayin 16 sinda ikinci randevumuz var doktorda ilk randevumuz 13 subattaydi bebegi gorduk kalp atislarini dinledik , simdi ikinci randevuyu bekliyoruz insallah hersey yolundadir ALLAH hayirlisi ne ise onu versin tek dilegim saglikli bir sekilde dogmasi , sayet benim ikinci hamileligim ilk bebegim 6 aylik dogdu ikinciyide erken dogurma riskim %25 ila %50 en buyuk korkum bu ALLAH kimseye yasatmasin gercekten cok zor bakalim insallah hayirlisi olur ve bebeklerimiz saglikli bir sekilde gununde zamaninda dunya ya gelir
canım hoş gldin inşallah sende sağlıklı bir hamişlik geçirir ve meleğini kucağına alırsın
kızlar hamilelikten önce sigara kullanıyormuydunuz
????????????
????????????
????????????
canim benim yorma kendini sende , benimde ilk bebegim 6 aylik dogdu suan 6 yasinda ALLAH im bagislarsa oglum erken dogdugu icin saglik sorunlari yasadi kuvozde dogumdan bir kac hafta sonra oksijen alamadi suan yuruyemiyor fizik tedavisi goruyor yavrucum , oglum cok zeki cok guzel bir cocuk ama iste yuruyemiyor malesef suan özel bir okulda sabahlari gidiyor oglen sonu 4 de geliyor fizik tedavisinide bu yil okulda goruyor okulu cok seviyor henuz anaokulunda ama okumayi soktu sayilir evde bende yardimci oluyorum insallah hersey guzel olur gelecegi icin elimizden geleni yapiyoruz ben calisan bir anneydim ama bu hamileligimde calismiyorum ilk hamileligimde calistim görev itibariyle buyuk sorumluluk almistim ve cok kosturdum fazla dikkat etmedim sanirim anlayamadim simdi pismanim , hayirlisi olsun simdi evde rahatim bol bol uyuyorum evin isi bazen esim yardimci oluyor sagolsun bende biraz nazlaniyorum kaydirigubbakcemile3 tembellik yapiyorum anlayacagin ama simdi kalkiyorum ütüye baslayim sana da kolay gelsin canim kaydirigubbakcemile5
Ben kullanıyordum canım bıraktım tabiki sen ?
ilkaycım inanılmaz üzüldüm kendimi senin yerine koydum gerçekten çok güçlü ve şefkat dolu bir annesin bunu hissediyorm bütün kalbimle Rabbimden diliyorum ki o dünyalar güzeli evladın en yakın zamanda sağlığına kavuşur
bazen saçı şöyle olsun kaşı gözü bana benzesin yok kız yok erkek olsun dioruz ama en en en en en en önemlisi sağlık beslenmemiz sigara içmemiz herşey stres vs vs o kadar çok etkiliyorki bebişlerimiz tabi biz de istemeden neden oluyoruz ama en önemlisi sağlık
ALLAHIM İNŞALLAH TÜM HAMİLELER SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLARINA KAVUŞURLAR SEN KÖTÜLÜKLERİ OLUMSUZ OLAN HERŞEYİ EVLATLARIMIZDAN UZAK TUT NE OLURSUN.ONLARIN ETRAFIMIZDA SAĞLIKLA DOLAŞTIKLARINI GÖRELİM HEPİMİZE NASİP ET İNŞALLAH:çok üzgünüm::çok üzgünüm::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Selam kızlar benden koyu bir akıntı geldi neden acabaaa:??????????? koyu kahve rengi ama bayağı koyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?