aman ne bilim icadlar çıkarma kısım başımıza biişiler yaparzyaaa dandan bende almam diyodumdaa hani yanında değilken kusarsa falan bunlar direk yatağa akıtıyomuş sırt üstü yattığında boğazına kaçma ihtimali yüksek mantıklı geliyo bana...
gerçi biz bunlarla büyümedik ama ne bilim tücrübesizlik bazen korkutuyo beni :)))
dandan bende 60ccliği 11tlye aldıydım bak bunda kazık yememişim :)))
cnm e-bebekte bende görmüştüm o sadede diktörtgen tek parçaydı...
dün benim gördüğüm 3 parçalı bişeydi alt açma gibi dediğim şey alt açmak için değildi hani bebekle ilk zamanlar biyere gidilirse orda uyursa altı yumuşak olsun diye sünger gibi bişeydi...
aman ne bilim icadlar çıkarma kısım başımıza biişiler yaparz
tam sınırda kalmışsın elam ucuz yırtmışsınkaydirigubbakcemile3
kızlarr idrar tahlilim kan tahlililm şekerimm herbişiyim ii çıkmış çok şükürrr..hihoyyyt
kızlarr idrar tahlilim kan tahlililm şekerimm herbişiyim ii çıkmış çok şükürrr..hihoyyyt
kıslar siz en çok neyle rahat edonuz poponuz terliomu benim gibi yaaa en rahat tayt oluo ama hamile pantollarımıda giyiyom popom çok terlio kagıt havlu koyuyom sizinde ölemi oturmaktan sanırım klimada var ama:umursamaz:
canım maşallah ne güzellbenim de tam tersi şekerim yüksek çıktı tokluk:162:sm_confused:2 hafta sonra yeniliycez yine yüksek çıkrsa diyet vercekkafamçokkarıştı..en kötüsü idrar tahlilimde de enfeksiyon ve mantar çıktı:gitme:2 tane fitil verdi, vajinadan,hiç de beceremiyom kullanmayı..napcam bilmiyom:sinifsinif:Allah beterinden saklasın napalım..Rabbim kuzularımızı korusun:Saruboceq:
kıslar siz en çok neyle rahat edonuz poponuz terliomu benim gibi yaaa en rahat tayt oluo ama hamile pantollarımıda giyiyom popom çok terlio kagıt havlu koyuyom sizinde ölemi oturmaktan sanırım klimada var ama:umursamaz:
dandanım bende en çok taytla rahat ediyom 25 tane siyah almıştım hamiş taytı bile değildi onların beli falan çok rahat, hamiş kotumuda giyiyom ama taytla daha rahatım...
2de elbise aldım kendime, onlarda efil efil çok rahatlar amma velakein ben otururken bacaklarımı açıp oturuyom, burdada masamın önü açık gelen giden görür şeyimi onları giyince oturmamı daha bi kısıtlıyom...
ben bi gri ve kahverengi tayt bulamadım ahaa doğrucam, hep küçük bedenler var belleri sıkı
benim totomd en çok kotta terliyo ama seninki kağat havlo koymuyommsırnaşık şey
canım,benim her bi tarafım terliyo..her gün duş alıyom,günde 2-3 kez çamaşır değiştiriyom ama nafile mantara ve enfeksiyona engel olamdım:umursamaz:
ohh maşallah maşallahhhhhhhhhkaydirigubbakcemile5
ayyyy zuzumm tü tüü maşallah totonu kaşııopuyorumnanaktan
çok sevindim cnmmyerimseniben şeker değerin kaçmış dediler mi?
canım maşallah ne güzellbenim de tam tersi şekerim yüksek çıktı tokluk:162:sm_confused:2 hafta sonra yeniliycez yine yüksek çıkrsa diyet vercekkafamçokkarıştı..en kötüsü idrar tahlilimde de enfeksiyon ve mantar çıktı:gitme:2 tane fitil verdi, vajinadan,hiç de beceremiyom kullanmayı..napcam bilmiyom:sinifsinif:Allah beterinden saklasın napalım..Rabbim kuzularımızı korusun:Saruboceq:
kıs 25 tane taytı napıon aboww:1shok: benim 1 siyah bi gri taytım var degişikk giyiom 2 hamiş pantolum var ya elbise rahat oluo ama ondada popom çok terlio anlamadım ben bu işikaydirigubbakcemile3 aman sen elbise giyme namus gitmesin kısımkaydirigubbakcemile3 ya bizim koltuklar deri deri firmasıyızda ondan terletio sanırımCADIARZU ama iş yerinde hep tayt olmuo balerin gibi olom mecbur pantolda giyiom :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?