selam kızlarrr:lepi:,
kaynana görümce olaylarını özetle okudum,bi yerden girmeye çalıaşcağım muhabbete.
Kaynanasıyla görümcesiyle uğraşan herkese Allahım sabırlar versin..
Ben yavrularımın selameti sükuneti için herşeyi kıçımın arkasına atıyorum..Dün kızlarıma iki oyun halısı aldımm,çok güzeller..
Bir de ikiz olması dolayısıyla premetüre birer takım aldım ama çok küçük geldiler gözüme,acaba olur mu ki?
anladım dandanım ayy ben yaptıramadımya hani insan endişe ediyo ister istemez:asigim:
selam kızlarrr:lepi:,
kaynana görümce olaylarını özetle okudum,bi yerden girmeye çalıaşcağım muhabbete.
Kaynanasıyla görümcesiyle uğraşan herkese Allahım sabırlar versin..
Ben yavrularımın selameti sükuneti için herşeyi kıçımın arkasına atıyorum..Dün kızlarıma iki oyun halısı aldımm,çok güzeller..
Bir de ikiz olması dolayısıyla premetüre birer takım aldım ama çok küçük geldiler gözüme,acaba olur mu ki?
Ben de şeker yüklemesinin 100 lüğünü tekrarlamam gerekiyordu,ama ihmal ediyorum.Kaçıncı haftaya kadar yapılıyor bu yükleme bilen varmı kızlarr?
bilmiyorum canım ama büyük ihtimalle yüksek çıkmıştır ...inşallah çabuk atlatır...
Çok candansınız kızlar teşekkürler, bugün işler o kadar yoğun değil, o yüzden rahat yazabiliyorum, elimden geldiğince daha fazla katılmayacalışacağım bu güzel sohbetlerinize :)
:1hug::1hug:
Ben de şeker yüklemesinin 100 lüğünü tekrarlamam gerekiyordu,ama ihmal ediyorum.Kaçıncı haftaya kadar yapılıyor bu yükleme bilen varmı kızlarr?
Pembecim gerçekten düşündüğüm, hissetiğim gibi yazdım, belki az bile olmuştur, Ela bende aynı şeyi hissediyorum ,ister istemez hep tedirginlik oluyor
zaten hamilelik= tedirginlik + merak+ mutlululuk gibi bir şey
Dün bven sordum doktora 28 e kadar yapılıyormuş, ama fazla ertelememeye çalış
şeker yüklemesi 24-28 haftalarda yapılıyor diye biliyorum ben
hoşgeldiniz..
pempe kız senin beben en son kaç gramdı hatırlıyomusun?
Çok candansınız kızlar teşekkürler, bugün işler o kadar yoğun değil, o yüzden rahat yazabiliyorum, elimden geldiğince daha fazla katılmayacalışacağım bu güzel sohbetlerinize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?