2009 Ekim Anneleri

:lepi: en iisini yapıın anacım , inş normal zamanlarında dogarlarda olmaz annesikaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sağlıkla kullansınlar cnm cicilerini kızların, cnm normal hastane çıkışları bile minnacık oluyo prematürler için olanlar daha ufaktır eminim üzme kendini olur kızlarınaayerimseniben

Ben de şeker yüklemesinin 100 lüğünü tekrarlamam gerekiyordu,ama ihmal ediyorum.Kaçıncı haftaya kadar yapılıyor bu yükleme bilen varmı kızlarr?

Pembecim gerçekten düşündüğüm, hissetiğim gibi yazdım, belki az bile olmuştur, Ela bende aynı şeyi hissediyorum ,ister istemez hep tedirginlik oluyor
zaten hamilelik= tedirginlik + merak+ mutlululuk gibi bir şey

bilmiyorum canım ama büyük ihtimalle yüksek çıkmıştır ...inşallah çabuk atlatır...

inşallah cnm:Saruboceq:
benim bal yemem hakkındaki yorumlarınıalamadım datlumkaydirigubbakcemile3 pazartesi şeker takibi yaptırcamya haneekaydirigubbakcemile3

Çok candansınız kızlar teşekkürler, bugün işler o kadar yoğun değil, o yüzden rahat yazabiliyorum, elimden geldiğince daha fazla katılmayacalışacağım bu güzel sohbetlerinize :)

:lepi::lepi::lepi:

opuyorumnanaktan

Ben de şeker yüklemesinin 100 lüğünü tekrarlamam gerekiyordu,ama ihmal ediyorum.Kaçıncı haftaya kadar yapılıyor bu yükleme bilen varmı kızlarr?

şeker yüklemesi 24-28 haftalarda yapılıyor diye biliyorum ben

:1hug: :1hug: :1hug:

Çok candansınız kızlar teşekkürler, bugün işler o kadar yoğun değil, o yüzden rahat yazabiliyorum, elimden geldiğince daha fazla katılmayacalışacağım bu güzel sohbetlerinize :)

cnm maşallah paşana ne güzel kocaman olmuş. şeker içinde canını sıkma tatlım inşallah temiz çıkar. benimde 50 lik yükleme 149 çıkmıştı doktor temiz çıkar ama her ihtimale karşı 100 lük istedi ama yaptırmayı düşünmüyorum yediklerime dikkat ediyorum çünkü artık. sende içini ferah tut

Handan hastanenin yönetiminde arkadaşımın bir tanıdığı var onunla görüştüm esra diye bir dr var onu önerdi kendiside onda doğum yapmış. biraz araştırdım bizim fabrikada o kadındada doğum yapan birkaç kişi varmış onlarda memnunlar ona bir gidedeğim umarım memnun kalırım .

Aybike tatlım bende ayrıntılı ultrasona girdiğimde benden 3 hafta önce olan bir bayan vardı göbeği ufacıktı ama kilosu gayet iyiydi bebeğin canım iç karınla alakalı göbişin büyüklüğü canım maşallah prensesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…