saol canım öle yapacam artık ben normal düzenime devam edicem napımBir zahmet başkada birşey beklemesinler zaten sende sakın kasma ayıp olur diye boşver asıl onların yaptığı ayıp okiş sıkma canını datlum.
aynen öle elam ne saçma dimi bunu düşünemiolar işte bunlar çalışıo gidipte napacaz diemiolar sabah çıkıoz akşam gelioz benim evimde napacaklar yaaaaaa yemek felanda yapamaz bu bebek varya bahanesi o olur valla aç kalsınlar bende ugraşamam mantıksız insanlar işte ya çalışan insana yatılı misafir olurmu hiç bide hamile üstelikyaaaa dandan kafam basmıyoo sen gündüz evde olmayacan, kocanda öle...
bu eltin çocuğu ve eşiyle sizin evde bütün gün napcak???
hadi kaynanatörün tek olsa yemek falan v.s. yaparda, ilginç geldi...
canım yaa inşallah gelmezler valla bende dua ettim kabul etsin Rabbim :)
geldiklerinde soylenirsin artık mecbur cok yoruldum cok sıcak off puff anne olmak ne kadar zormus felan (Allah affetsin misafir bas tacı ama boyle dusuncesiz oluncada yani pess).. minicik bebekle yuklu insanın yanına geliyrlarr bu sıcaktaa :S
ohh şükürr gösünaydın zeynebim...
hıı kızlar akşam sis çıkmıştınıs zeytinin yazdığını gördünüzmü bilmiyorum..100lük yüklemesi çok yüksek çıkmış bugün hastaneye yatırılıyomuş(((((
günaydın kıslarr şeker ölçümüm var bugün ona gidiyorum zeyitinimden haber var mı biliyomusunuz sabah falan uğradımı acaba
günaydın kıslarr şeker ölçümüm var bugün ona gidiyorum zeyitinimden haber var mı biliyomusunuz sabah falan uğradımı acaba
opuyorumnanaktanzeynebim gozun aydın zuzum dun cıkmıstı sonradan gordum canımm seninde gozun aydın
günaydın kızlar ben geldim
handancım geçmiş olsun nen var kuşum?
günaydın kızlar ben geldim
handancım geçmiş olsun nen var kuşum?
bencede hıç hoş deıill hemde hıç hoş deıl eeee gercekten sen ıse gelınce napcaklar cnm???
opuyorumnanaktan
günaydınn...henüz yok ama yakında psikolocük sorunları olcekkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?