2009 Ekim Anneleri

Bir zahmet başkada birşey beklemesinler zaten sende sakın kasma ayıp olur diye boşver asıl onların yaptığı ayıp okiş sıkma canını datlum.
saol canım öle yapacam artık ben normal düzenime devam edicem napım
yaaaa dandan kafam basmıyoo sen gündüz evde olmayacan, kocanda öle...
bu eltin çocuğu ve eşiyle sizin evde bütün gün napcak???
hadi kaynanatörün tek olsa yemek falan v.s. yaparda, ilginç geldi...
aynen öle elam ne saçma dimi bunu düşünemiolar işte bunlar çalışıo gidipte napacaz diemiolar sabah çıkıoz akşam gelioz benim evimde napacaklar yaaaaaa yemek felanda yapamaz bu bebek varya bahanesi o olur valla aç kalsınlar bende ugraşamam mantıksız insanlar işte ya çalışan insana yatılı misafir olurmu hiç bide hamile üsteliklmaz:

amin canım inş kabul olur:Saruboceq: öle tabi başka zaman olsa başım üstünde yerleti var ama şimdi olmazki rabbim acıycak baana inşallah göndermicek onları:Saruboceq:

deme yaaa üzüldüm:çok üzgünüm: okumadım geçmişi bi okim, Allah şifasını versin inşallah:Saruboceq:

teşekkür ederim zuzum hadi size ii sohbetler benim için dua edin kıslarr opuyorumnanaktan

zeynebim gozun aydın zuzum dun cıkmıstı sonradan gordum canımm seninde gozun aydın

teşekkür ederim kıslarr hadi görüşürük kaçtım ben sağlıcakla kalın meleklerinize ii bakın öpüyoruz sizi opuyorumnanaktan

benim ilk 4 ayım çok ağır geçti bulantı bayılmalar fln..
8 kg vermiştim kocik 1.5 ay işe gidememişti sonra kayınvalidemi çağırdı sana baksın işlerim birikti gözüm arkada kalıyo diye..
2 gün kaldı sonra sen abartıyosun bence bende hamilelik yaşadım bu ne biraz topla kendini diye beni azarladı,kociğe dedim ananı da al git..
annayışsız insancıklar!

offfffff handancım cıdden bende cok sınır oldum ya .... gercekten sıkıntı bastı cnm ben bı duş alım gelım canım sallllllaaaaaaaaa (tabıı sallanmıyor farkındayım ama) oğlunu düşün degmez anaaacım degmez....:umursamaz:

günaydın kızlar nasılsınız bakalım dandanım takma sen milleti boş ver cicimkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…