ZUZUMM O ZAMAN BENİ TEDAVİ EDERSİNİZ ARTIK SİZE HERGÜN BAŞIMA GELENLERİ YAZARIMkaydirigubbakcemile3
benim ilk 4 ayım çok ağır geçti bulantı bayılmalar fln..
8 kg vermiştim kocik 1.5 ay işe gidememişti sonra kayınvalidemi çağırdı sana baksın işlerim birikti gözüm arkada kalıyo diye..
2 gün kaldı sonra sen abartıyosun bence bende hamilelik yaşadım bu ne biraz topla kendini diye beni azarladı,kociğe dedim ananı da al git..
annayışsız insancıklar!
benim ilk 4 ayım çok ağır geçti bulantı bayılmalar fln..
8 kg vermiştim kocik 1.5 ay işe gidememişti sonra kayınvalidemi çağırdı sana baksın işlerim birikti gözüm arkada kalıyo diye..
2 gün kaldı sonra sen abartıyosun bence bende hamilelik yaşadım bu ne biraz topla kendini diye beni azarladı,kociğe dedim ananı da al git..
annayışsız insancıklar!
olur bebikimmm :)) ben biraz uzar..kaynana muhabbetinis bitincek gelcem..lülülülülülü yeter sis de düşünüp düşünüp sıkmayın canınızı...
İİ DEMİŞSİN ANACIM UYUS KADIN KISKANMIŞTIRkaydirigubbakcemile3benim ilk 4 ayım çok ağır geçti bulantı bayılmalar fln..
annayışsız insancıklar!
CANIM SEN STRESE GİRME ANAM BENİM YÜSÜMDEN GİT Bİ DUŞ AL KAPATALIM BU KONUYU ALLAH BÜYÜKofffffff handancım cıdden bende cok sınır oldum ya .... gercekten sıkıntı bastı cnm ben bı duş alım gelım canım sallllllaaaaaaaaa (tabıı sallanmıyor farkındayım ama) oğlunu düşün degmez anaaacım degmez....:umursamaz:
olur bebikimmm :)) ben biraz uzar..kaynana muhabbetinis bitincek gelcem..lülülülülülü yeter sis de düşünüp düşünüp sıkmayın canınızı...
saol canım bi kez daha gelirse gidicem hemenopuyorumnanaktan seninde gözün aydın sevindim şekerine canım inş tamamen düşer:Saruboceq:
ohh şükürr gösünaydın zeynebim...
hıı kızlar akşam sis çıkmıştınıs zeytinin yazdığını gördünüzmü bilmiyorum..100lük yüklemesi çok yüksek çıkmış bugün hastaneye yatırılıyomuş(((((
Zeynep canım çok sevindim canım gözünaydın opuyorumnanaktan
hoşgeldin zeynepcim çok sevindim cnm sonuçlarının iyi olmasına:lepi:
darısı başıma inşallah:Saruboceq:
gerçi benimki biraz zor gibi gelio bana, habire öksürük geçsin ballı süt içiyom ve bal yiyomkafamçokkarıştı
günaydın kıslarr şeker ölçümüm var bugün ona gidiyorum zeyitinimden haber var mı biliyomusunuz sabah falan uğradımı acaba
zeynebim gozun aydın zuzum dun cıkmıstı sonradan gordum canımm seninde gozun aydın
Merhaba Kızlar;
Ben çok nadir yazabiliyorum ama sizi hemen hemen her gün takip diyorum, sanki iş yerimde her gün konuştuğum insanlar gibisiniz, her n ekadar ben katılamasamda. Bu sıcaklığınız, yakınlığınız çok hoşuma gidiyor ve sevincimi ğzğntümü bende paylaşmak istiyorum nadir olsada. Bu arada çok sağolun bazen gözümden yaşlar gelene kadar güldürüyorsunuz, bazen sizinle birlikte bu kaynanalarımıza sini,r oluyorum, ama her zaman sizler içinde dua ediyorum.
Dün benimde oğluşumla kontrolüm vardı, normalde 24+4 dük dün bir gittik ölçümler 26+2 i gösteriyor, oğluşum 935 gr olmuş. Bugün 50lilik yükleme yapılacaktı ama doktor bu kadar fark fazla şeker olabilir dedi 100 lüğe çevirdi. diyet alıcam bugün sonra salıda 100 lük yapılacak, tetanoz aşımıda 1 haftga geç yaptıracağım, umarım bir şey olmaz, sonuçlarda iyi çıkar.
Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin, gerisi boş kimseyi takmayın, bir kulağınızdan girsin bir kulağınızdan çıksın, kimsenin bizi üzmeye hakkı yok ama biz veriyoruz bu hakları fark etmeden
Merhaba Kızlar;
Ben çok nadir yazabiliyorum ama sizi hemen hemen her gün takip diyorum, sanki iş yerimde her gün konuştuğum insanlar gibisiniz, her n ekadar ben katılamasamda. Bu sıcaklığınız, yakınlığınız çok hoşuma gidiyor ve sevincimi ğzğntümü bende paylaşmak istiyorum nadir olsada. Bu arada çok sağolun bazen gözümden yaşlar gelene kadar güldürüyorsunuz, bazen sizinle birlikte bu kaynanalarımıza sini,r oluyorum, ama her zaman sizler içinde dua ediyorum.
Dün benimde oğluşumla kontrolüm vardı, normalde 24+4 dük dün bir gittik ölçümler 26+2 i gösteriyor, oğluşum 935 gr olmuş. Bugün 50lilik yükleme yapılacaktı ama doktor bu kadar fark fazla şeker olabilir dedi 100 lüğe çevirdi. diyet alıcam bugün sonra salıda 100 lük yapılacak, tetanoz aşımıda 1 haftga geç yaptıracağım, umarım bir şey olmaz, sonuçlarda iyi çıkar.
Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin, gerisi boş kimseyi takmayın, bir kulağınızdan girsin bir kulağınızdan çıksın, kimsenin bizi üzmeye hakkı yok ama biz veriyoruz bu hakları fark etmeden
Merhaba Kızlar;
kızlar yaaa zeytinin 50lik şeker yükleme sonucunu bilen var mı???
100lüğü baya yüksek çıkmış baksanıza "100 lükte 232, 218 ,166 çıktı"
acaba 50liğide yüksekmiydiki baya????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?