2009 Ekim Anneleri

ZUZUMM O ZAMAN BENİ TEDAVİ EDERSİNİZ ARTIK SİZE HERGÜN BAŞIMA GELENLERİ YAZARIMkaydirigubbakcemile3

olur bebikimmm :)) ben biraz uzar..kaynana muhabbetinis bitincek gelcem..lülülülülülü yeter sis de düşünüp düşünüp sıkmayın canınızı...

ayhhhh çatlıcammm:roflol:
nann bu kadınlar kendilerini ne sanıyolar benimkide bana sen rahatsın arabayla gidip geliyon ben sabahın 5inde 3 vasıta değişe değişe giderdim dediydi:mymeka:

Terbiyesiz kadın :mymeka: :mymeka:

İİ DEMİŞSİN ANACIM UYUS KADIN KISKANMIŞTIRkaydirigubbakcemile3
CANIM SEN STRESE GİRME ANAM BENİM YÜSÜMDEN GİT Bİ DUŞ AL KAPATALIM BU KONUYU ALLAH BÜYÜK
olur bebikimmm :)) ben biraz uzar..kaynana muhabbetinis bitincek gelcem..lülülülülülü yeter sis de düşünüp düşünüp sıkmayın canınızı...

GİTMEEEEEE TAMAM KONUYU KAPATALIM GİTMEkaydirigubbakcemile3

Merhaba Kızlar;
Ben çok nadir yazabiliyorum ama sizi hemen hemen her gün takip diyorum, sanki iş yerimde her gün konuştuğum insanlar gibisiniz, her n ekadar ben katılamasamda. Bu sıcaklığınız, yakınlığınız çok hoşuma gidiyor ve sevincimi ğzğntümü bende paylaşmak istiyorum nadir olsada. Bu arada çok sağolun bazen gözümden yaşlar gelene kadar güldürüyorsunuz, bazen sizinle birlikte bu kaynanalarımıza sini,r oluyorum, ama her zaman sizler içinde dua ediyorum.
Dün benimde oğluşumla kontrolüm vardı, normalde 24+4 dük dün bir gittik ölçümler 26+2 i gösteriyor, oğluşum 935 gr olmuş. Bugün 50lilik yükleme yapılacaktı ama doktor bu kadar fark fazla şeker olabilir dedi 100 lüğe çevirdi. diyet alıcam bugün sonra salıda 100 lük yapılacak, tetanoz aşımıda 1 haftga geç yaptıracağım, umarım bir şey olmaz, sonuçlarda iyi çıkar.
Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin, gerisi boş kimseyi takmayın, bir kulağınızdan girsin bir kulağınızdan çıksın, kimsenin bizi üzmeye hakkı yok ama biz veriyoruz bu hakları fark etmeden

kızlar yaaa zeytinin 50lik şeker yükleme sonucunu bilen var mı???
100lüğü baya yüksek çıkmış baksanıza "100 lükte 232, 218 ,166 çıktı"
acaba 50liğide yüksekmiydiki baya????

saol canım bi kez daha gelirse gidicem hemenopuyorumnanaktan seninde gözün aydın sevindim şekerine canım inş tamamen düşer:Saruboceq:

Zeynep canım çok sevindim canım gözünaydın opuyorumnanaktan

günaydın kıslarr şeker ölçümüm var bugün ona gidiyorum zeyitinimden haber var mı biliyomusunuz sabah falan uğradımı acaba

zeynebim gozun aydın zuzum dun cıkmıstı sonradan gordum canımm seninde gozun aydın

çok saolun canlarım valla üzerimden büyük bir yük kalktı..bundan sonrada dikkat edicem ama en azından insülinlik bir durumum olmıycak sanırım...dr öyle söyledi...zeytinimede çok üzüldüm inşallah herşey yolunda gider...

gizemcim umarım sende bu şeker olayını atlatırsın temiz çıkar sonuçların...

sheracım hoşgeldin sende oğlunada maşallah canım...malesef bebek çok iri olduğu zaman bunu direk şekere bağlıyorlar..inşallah seninkinde öyle bir sorun çıkmaz...

ayyy canım çok duygulandım yazdıklarını okurken neden yazmadın bunca zaman sende paylaş bizimle herşeyiniopuyorumnanaktan maşallah ogluşuna baya önden gidiomuş annesiiiinş şekerinde normal çıkar ,aşını geç yaptırsan bişi olmaz korkma,duların için allah razı olsun aminnnnnnn:Saruboceq::1hug:

ayyy cnm benim ne güzel yazmışsınopuyorumnanaktan
oğluşunaa maşallah inşallah şeker yüklemende iyi çıkar cnm:Saruboceq:
sende katılabildiğin kadar katıl sohbetlerimizeyerimseniben

ınşallah dediğin gibi olur Zeynepcim, senin değerlerinde normale girmeye başlamış çok sevindim, daha da iyi olur umarım.

ela 50 baya yüksektr bu degerler çıktıysa yani kesin 190 -200 fean çıkmıştır 50lik çünkü 100lük ilk deger ona yakın çıkıo mesela benim 144 çıkmıştı ya 50 , 100lük ilk deger 155 çıkmıştı

selam kızlarrr:lepi:,
kaynana görümce olaylarını özetle okudum,bi yerden girmeye çalıaşcağım muhabbete.
Kaynanasıyla görümcesiyle uğraşan herkese Allahım sabırlar versin..
Ben yavrularımın selameti sükuneti için herşeyi kıçımın arkasına atıyorum..Dün kızlarıma iki oyun halısı aldımm,çok güzeller..
Bir de ikiz olması dolayısıyla premetüre birer takım aldım ama çok küçük geldiler gözüme,acaba olur mu ki?

anladım dandanım ayy ben yaptıramadımya hani insan endişe ediyo ister istemez:asigim:

shrea canım çok güzel şeyler yazmışsın canım :1hug:
Maşallah prensimize kocaman olmuş inş. şeker yüklemen güzel çıkar tatlım .

kızlar yaaa zeytinin 50lik şeker yükleme sonucunu bilen var mı???
100lüğü baya yüksek çıkmış baksanıza "100 lükte 232, 218 ,166 çıktı"
acaba 50liğide yüksekmiydiki baya????

bilmiyorum canım ama büyük ihtimalle yüksek çıkmıştır ...inşallah çabuk atlatır...

Çok candansınız kızlar teşekkürler, bugün işler o kadar yoğun değil, o yüzden rahat yazabiliyorum, elimden geldiğince daha fazla katılmayacalışacağım bu güzel sohbetlerinize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…