2009 Ekim Anneleri

inş begenirsin cananıcm yaa,sizin hastane cumartesi kaça kadar var doktorlar ben hiç sormadm bi sorum bakalım cumartesi gitsem daha ii yani

Handan nisayı çok düşündüm ama bana çok ters biryer ulaşaı bakımından 2 vesait yapmam lazım yarın öbür gün haftada 1 gideceğiz biraz uzak geldi açıkçası.
Hem bizim hastanenin muhasebeinde tanıdık var indirim yapıcak ablamada yaptırmıştım 150 tl düşmüşlerdi. Dün kadınla konuştım banada yapacakmış

inşallah cnm:Saruboceq:
benim bal yemem hakkındaki yorumlarınıalamadım datlumkaydirigubbakcemile3 pazartesi şeker takibi yaptırcamya haneekaydirigubbakcemile3

:lepi::lepi::lepi:

opuyorumnanaktan

elacım bal reçel pekmez ve bilumum her türlü tatlı yasak canım :bbo::bbo:

ayyy canancım iimş kız baya ucuza kapatırsın sen bu dogum işini bende diom normal dogum 275 yan nisada o fiyata çıksam ne süper olur inşallah öle olur

haklısın canım tabi valla bende kocişle gidiom hep yoksa otobüsle 2 vesait yapmam lazım banada ters aslında haftada 1 olunca kociş nasıl gelcek onuda bilmiom aslında :S

ben doktoerumdan da hastanemden de memnunum yaw ALLAHA ŞÜKÜR..
Medikal Park dneyen var mı aranızda,biz doğumu orda düşünüyoruz kısmetse dee..

elacım bal reçel pekmez ve bilumum her türlü tatlı yasak canım :bbo::bbo:

:çok üzgünüm: cnm şu ara balı öksürüğüm geçsin diye yiyom, yarından itibaren pazartesiye kadar azıma sürmicem sonuçları etkilemesin diye, etkisi olursa tabeekafamçokkarıştı

Diğer hastaneler bakaraktan zaten bizim gittiğimiz hastanelerin fiyatları uygun bence.
Yuh 800 mü istemiş bende bu gittiğim dr soracağım bakaılm ne diyecek sende sor gidince mutlaka.

ben göztepe medikal parktaydım 1 ay kadar önce değiştirdim hiç ama hiç memnun değildim

:sm_confused: kısmet diyelim o zaman..
Bu işlerde önce doktor önemli,doktorunuz iyise hastaneyle aranızda da bir aracı olabiliyor,ama doktorunuz iyi değilse o zaman devltten de hiç farkı kalmayabilr,haklısın..

evet haklısın canan bende gidince sorucam ama artık çokta önemsemiom madem ebeler yapıo herişi hem ben hastanemim her doktoruna güveniom kime denk gelirsem ona dogururum die düşünüom

evet doktorumu hiç sevmedim suratsızdı..bikaç kere ters şeyler söledi zaten alınganım
ama sadece doktor değil tabi düzensiz fiyat politikasıda beni çıldırttı sürekli zam alıyo muayeneye 30 la başladım en son gittiğimde 65 vermiştim..ssk lıyım bide pöhh..
tuvaletler leş gibi bakımsız buluyorum hastaneyi,kantin uçuk pahalı küçük bi suya 2 tl vermiştik kıl olmuştum,sonra veznede yarım saat kuyrukta bekliodu eşim 3 kişi hiç çalışmıyodu hep tek vezne açık fln fişman uğraşamadım ve değiştim ohh şimdi daha rahat kafam küçük ama ilgili temiz bi hastanedeyiz şimdi..

handan bence normal doğum olacaksa çok problem değil zaten çoğu işi ebe yapıyor. Ama sezeryan olursa diye düşünüyorum ay kafamda çok soru var bir cumartesi gelsede rahatlasam herşeyi soracağım doktora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…