2009 Ekim Anneleri

afiyet olsun handancım. baya acıkmışsın anlaşılan. yazıcanı yazıp sonuna da direk yemeğe gidiyom beni yapışltırmışsın:))))))))

ben en son gittigimde önceki gidişime göre 400 gr almıştı şimdide öle almışmıdır acaba die merak ediom

sanırım benimde öle bişeydi bakalım ne olacak bu seferCADIARZU

kızlar çanta demişken bende dün bunu aldım nasıl ama...

güzelmiş zeynepcim ne kadara aldın sorması ayıpCADIARZU

zaten büyük ihtimal eylülde dogururum die düşünüom bahaircim eylül 15 den sonra felan gibime gelio

dandan bende 15 eylülden sonra doğururum diyom benim kociş abarttı 9 eylülde doğacak diyo 9/9/2009 olcekmişkaydirigubbakcemile3

güle güle kullan canım çantanı..
eğer kafama göre bişi bulamazsam louis vuittondan never full sipariş vericem dehşet büyük bi çanta
hem sonrasında da kullanabiliirm seve seve:jeyyar:

çok güsel zeynepcim ama küçük diilmi biraz

Zeynep güzelmiş canım iyigünlerde kullan.

saolun kızlar valla dün pazardan aldım 10 tl...:roflol: ama çok beğendim küçükte deil handancım içi bayağı fazla eşya alıyo...ben geçenlerde albiminiden alıcaktım beğenmiştim birtane ayrıca 79 dan 49 düşmüştü ama kola takınca çok abartı duruyo yani büyük bavul gibi...bende şimdilik daha içime sineni görene kadar bununla idare edicem..

zeynepcim gözünaydın canımm...yerimsenibenopuyorumnanaktan....çantanı güle güle kullan canımmmyerimseniben
gizemcim iyi haberlerle gelirsin inşlah...yerimsenibenopuyorumnanaktan
yeni gelen annişler hoşgeldinizopuyorumnanaktan

selam kızlar ben yerime geçecek arkadaşıma iş öğrettiğim için forma pek giremiyorum size son gelişmeleri haber veriyim
04/07cumartesi erken saatte hastaneye gittik aç karnına tabi. ilk kan verdim sonra 100 mg glikoz içtim son yudumlar beni zorladı bi ara midem kalktı çıkartmaktan çok korktum neyse 1 saat bekledik kan verdim toplam aç 3 saat bekleyip 3kez kan verdim geçen haftadan kalan iğne izleriyle birlikte kolum eroinmana döndü 6 delik sonuçlarıda aldık
açlık kan şekeri: 85
1 saat: 175
2 saat: 159
3 saat: 117
bu arada limon sıktım sorun değil dediler bide aralarda su içtim onun harici bişi yemek içmek yasak.
dr riskli olabilir bide dahileye dr u görsün dedi. dahiliyeci hamur işi ve yağlılardan uzak dur sınırdasın öyle fazla ciddiye alınacak bi durum yok sen dikkat et yeter 1 ay sonra tekrar bakalım dedi valla yalan olmasın 1 ay sonra kimse beni şeker yüklemesine sokamaz teyzemizde şeker ölçüm cihazı var arada ben orda bakarım. zaten ben hamur işi ve yağlı yemem şeker yemem bu şeker nerden çıkıyo anlamıyorum yediğim 2 haftada bir mantı falandır. neyse daha fazla dikkat edecem bu arada kg çok iyi gidiyo 1 kg almışım ona sevindim.
pazarteside tetanoz iğnenin 2.sini oldum ağrı sızı bişiolmadı.
benden kısaca haberler bunlar kızlar ara ara takipteyim

fatımacım geçmiş olsun, yediklerine dikkat edersin sende benim gibi (

zeynepcim benimde çok uykum var 1 saat fazladanda benim için uyu emi :)))

zeynepcim aybikecim iyi uykularrrryerimseniben
pembecim afiyet olsun tatlım yarasın bebişinee...yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…