2009 Ekim Anneleri

teşekkür ederim kızlar
elalı sen 2.yi yaptırdınmı şerbet içerken aklıma geldin bnde çıkartırsam diye düşündüm valla.

tünaydın kıslar göbüşler doydu mu biz yedik geldik.Biz yarın dr gidicez bu şeker testinden isterlermi acaba bişey de demedi drum. Ya ben bişi sorucam bende kaburga kemiklerimin alt tarafında batma hisseriyorum göbiş büyüdükçe çok acı veriyor sizde de oluyormu işim gereği genelde sürekli oturuyorum ondan mı acaba

teşekkür ederim kızlar
elalı sen 2.yi yaptırdınmı şerbet içerken aklıma geldin bnde çıkartırsam diye düşündüm valla.

başka zaman olsa gelmezdim aklınaakaydirigubbakcemile3
cnm ben cumartesi ve pazar günü birer kez denedim ama sonuç hüsran oldu max. yarım saat kaldı o mendebur su midemde-tatlicadiarzu-
doktora dedim böle böle durmuyo midemde o su bida deneyemem dedim, oda o zaman 1 gün botunca yemeklerden önce ve yemeklerden 2 saat snra eczanede şeker ölçümü yaptır sonuçları yaz, duruma göre endokrine gönderirirz dedi...
pazartesi yaptırıcam bu takibi, salıda kontrolüm var inşallah sorun çıkmaz:Saruboceq:

geçmiş olsun fatımacım bende 2.yüklemeyi yaptırmıştım kabus gibiydi degerleirm tam aklımda degilde 155 ilk degermdi doktor yediklerine dikkat et dedi aman dikkat et sende az kaldı zaten ya şu 2 ayı geçirseydik

handancım doktorun muhtemel doğum tarıhı verdımı cnm benım bu gidişimde sata gore 11 ekım olmasına ragmen 1ile 5 ekım arasında dogumun dedı.. sanada boyle bısey dedımı cnm

handancım doktorun muhtemel doğum tarıhı verdımı cnm benım bu gidişimde sata gore 11 ekım olmasına ragmen 1ile 5 ekım arasında dogumun dedı.. sanada boyle bısey dedımı cnm

ayy yaklaşıo artık yaa..hala inanasım gelmio..bana da wermedi,belkim bidahaki sefere söler bişiler..aslında erken sölemiş,son muayeneler belirler onu..

ay yok sölemedi nisancım ama ben gideli çok oldu belki bu gidişte söler ay bak heycan yaptım şimdi abbowwwww normalde 4 ekim sata göre bakalım

hazır herkesler yemekteykene accık mutfağa kaçıym bende...

doktor benle oturdu cıddı cıddı dogumu konustu kızlar bende hıç beklemıyodum kızlar sok oldum resmen ilknur hanım dogumunuz ekımın 1 ile 5 arasında nasıl dogum dusunuyosunuz falan dıye sok oldumm
bu arada doktor dogumuma girecek inş bı aksılık olmazsa...

kıslar 2009 temmuz anneleri topiğini ziyaret ettim azcık ne güzel ya kiminin bebeği olmuş kiminin oldu olacak doğum hikayelerini paylaşmaya bile başlamışlar bizde ekimde öle oluruz artık hayırlısıyla

bencede handancım dogurcaz heralde

ya ben bazen hamıle oldugumu ve dogum yapacagımı cıdden unutuyorum oğlum tekme atınca hatırlatıyo ama..

ayy handancım ben senı takıp edıyorum sen dogurunca ben artık hazır askar gıbı tetıkte beklerım ayyyyyyy ne guzel olacak inş ya...

evet nisancım yaaaaa inş hepimiz zamanında dogururz aminn

zeynepcim bende ayagımın altna koli koydum ama akşma dogru şişio genelde dikkat et canım tuz yeme bol su iç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…