2009 Ekim Anneleri

ayyy kızlarr çok uykum var bide öğlende yoğurt yedim felaketimmirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
kızımda anası gibi uykucu galiba, bugün hiç hareket etmiyo oda uyuyo heralde:ecrin_bebek:

slm melekcim...
ben uyuşuğum uykum var, kızımda uyuşuk hareket etmiyo oda uyuyo sanırım...
sen ve senin bebeğin nasıl?

biz iyiyiz şükür teyzeleri.Yaramaz kızım tekmeleyip duruyor annesini.Ama havalar bunaltıcı bi atlaksak şu ağustosuda.Bişe sorucam kızlar ben hiç alışveriş yapmadım eylülün sonunda yapmayı düşünüyorum.geç olmaz demi?zaten bi park yatk alıcam bide kıyafet filan.

ya doğmaz heralde erken ya önceden alısam içim gider şimdi bi doğsada kullansam diye.Napalım erken doğarsada doğduktan sonra alırız.alcağım belli zaten chicconun park yatağını alcak bide kıyafet bonyo malzemeleri.Bide mevlüt malzemeleri.Kızlar sizde bebk mevlüdü nasıl oluyor?Fikirleimizi paylaşalımmı.Ay çok hecanlanıtyorum bazen bi doğursak.Şeniz

kızım ben eylül sonu doğurmuş olurum yaww:Saruboceq:
bence geç olur cnm erken gelme ihtimalinide unutma max. ağustosun sonu gibi benim bütün hazırlıklarım bitmiş olmalı...

geldiiimm...kıs meleekk anam sen delimisin..ne bilion nezaman çıkırtcanı biiirr...son ay karnın tepende paytak paytak kolaymı olur ikiii...şimdiden al yıka hazırla wakit çok yok bu da üüçç:))))

kıs melek bi çogumuz çogu şeyini aldım bebelerimizin bence sende al o zamana kalırmı kıs alışveriş sen bilirisn valla:bbo:

mevlüt olayını bende tam bilmiom ya

kızım ben eylül sonu doğurmuş olurum yaww:Saruboceq:
bence geç olur cnm erken gelme ihtimalinide unutma max. ağustosun sonu gibi benim bütün hazırlıklarım bitmiş olmalı...

iwiittt..hastane çantası da dahilll...

melekcim ben mewlüt okutmıycam..yakınlarımı çağırıp doğduktan bi hafta 10 gün sonra yasin filan okuncak ewde..gündüz çayı gibi ikram filan hazırlıcam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…