2009 Ekim Anneleri

iwiittt..hastane çantası da dahilll...

ivett cnmm hatta ben ozamana bile kalmıcam haftaya yıkıcam kuzumun herşeyiniopuyorumnanaktan
ama gecelik bulamıyom yaa kafayı yicem-tatlicadiarzu-

kıslar gökgürüldüo yagmur yagacak galiba istanbul kafayı yedi:1shok:

anamm burda güneş var, yanıyoo yolla bulutları anadolu yakasına doğruyerimseniben

ela biz büyük ihtimal o dünkü parkyatagı alcaz senle begendgimiz kraftbabymax krem rengi olanı kocişte begendi

cnm bizde baby max ın kreminde karar kıldık onu alcaz e-bebekten

sanırım biz ablamla birlikte okutcaz bebişler aynı olcak ya hemen hemen bi evde okunur ikimizin yoksa herkesin kendi evindemi okunması lazım acaba

alayımmı ki ya ben hep öle düşünüyodum aslında haklısınızda ama eşim dediki bir günde bitiririz diye ama ozaman bayağı bir kabarmış olucam bide doğururum filan.benim doğumun ekimin sonunda ya ondan eylülde alırım diye düşündüm.kızlar çocuğunz park yatakmı alıcaksınız

kızlar ben 20 günlükken fian okutucam mevlüdü kırmızı gecelik gicem saçımı yaptırıcam kzıımada kımızı gelinlik giydicem yada diktircem.kül pembe keselerin içinde yemeni dağıtıcaz.tülde çikolata şu beyaz şekerlerden.bide kese kasıdında mevye suyu açma.dğırtılacak ortalama 150 kişilik filan.Bizde böle oluyor mevlüt.

ayyy evet dandanımm hatta kuzenimin karısıyla konuşuyoduk onlarda ondan alcakmış...

ayy çok degişikmiş kıs melek sizinki geceliklemi oluonuo mevlütte ben hiç bilmiom ama sanmım bizde öle oldugunu yemek veriilio bizde pilav ayran felan felan tatlı ay çok tatlı olursunuz kızınla sen

anacım ne alengirli işler öle yawwkafamçokkarıştı
ben kızımın kırkı çıkınca evde komşuları akrabaları falan çağırım pilav, et yada tavuk, dolma ayran tatlı ikram edicem...
önceden aklımda yoktu şimdi yaparsam bide bebek şekeri yapıcam zuzununkinden o kadar...
mevlütte saçlarımı yaptırmam biraz komik kaçar bizde :)) kızıma cici bi kıyafet giydiririm o kadaryerimseniben

dandanım ben senin yerinde olsam kuranımı kendi evimde okuturdum cnm...

dandan biz bu ayın 15i gibi yatağını, uyku setini falan alıcaz...
eşimde diyo 3 ay kurulumu kalcak :))) yok dedim kurar bakarız yerine sonra kaldırırız...

ya biraz curcuna oluyor ama güzel oluyor kılzar.Aslında pilav tavuk ayran yapılabiliryor ama 150 kişi evde düşünemiyorum pilav ve ayran o yüzden kesede meyve suyu açma.zaten şeker bide yemeni yeter.şaçımı yaptırıcam ben biraz hevesliyimdir.gecelik aslında beyaz giyolarda ben kırmızı istiyorum.herkez giyme çocuğu çatlatırsın kendinide nazar diyo ama. bakalım artık.

he zaten bizde okuncak bizim ev büyük ablamın küçük o dedi senin evde okuturuz bende tamam didimyerimseniben

onun böle bi talebi varsa bilemem cnm, ama mantıken herkesin evinde okutması daha doğru gibi, siz bilirsiniz tabi genede bu benim fikrimkaydirigubbakcemile3

ay kıslar gögüs ucu için krem almak lazım bide lohusa donu felanmı alcaz dikişler felan yada donsuz gezerizkaydirigubbakcemile3

dandanım beşiği koyunca benim biraz yerim daralacakta o yüzden ne kadar geç kursak o kadar iyi gibime geliyo...
bide cücüm sen oğlunun kıyafetlerini napcan? benimki gibi kendindenmi feragat edecen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…