ne olmuş burda zeynodan haber var mı acaba?
kızlar bu arada 3 gündür hiçbirşey yapamıyorum ayağa kalktığım anda başım dönmdolap gibi dönüyor hiç işahım yok yemek isminden resimlerinden bile midem bulanıyor var mı benim gibi olan:çok üzgünüm:
ne olmuş burda zeynodan haber var mı acaba?
kızlar bu arada 3 gündür hiçbirşey yapamıyorum ayağa kalktığım anda başım dönmdolap gibi dönüyor hiç işahım yok yemek isminden resimlerinden bile midem bulanıyor var mı benim gibi olan:çok üzgünüm:
cnm çok geçmiş olsun...allahda güzel oğluna şifa versin...öpüyorum onu yanaklarındannn:asigim:canim benim yorma kendini sende , benimde ilk bebegim 6 aylik dogdu suan 6 yasinda ALLAH im bagislarsa oglum erken dogdugu icin saglik sorunlari yasadi kuvozde dogumdan bir kac hafta sonra oksijen alamadi suan yuruyemiyor fizik tedavisi goruyor yavrucum , oglum cok zeki cok guzel bir cocuk ama iste yuruyemiyor malesef suan özel bir okulda sabahlari gidiyor oglen sonu 4 de geliyor fizik tedavisinide bu yil okulda goruyor okulu cok seviyor henuz anaokulunda ama okumayi soktu sayilir evde bende yardimci oluyorum insallah hersey guzel olur gelecegi icin elimizden geleni yapiyoruz ben calisan bir anneydim ama bu hamileligimde calismiyorum ilk hamileligimde calistim görev itibariyle buyuk sorumluluk almistim ve cok kosturdum fazla dikkat etmedim sanirim anlayamadim simdi pismanim , hayirlisi olsun simdi evde rahatim bol bol uyuyorum evin isi bazen esim yardimci oluyor sagolsun bende biraz nazlaniyorum kaydirigubbakcemile3 tembellik yapiyorum anlayacagin ama simdi kalkiyorum ütüye baslayim sana da kolay gelsin canim kaydirigubbakcemile5
kızlar hamilelikten önce sigara kullanıyormuydunuz
????????????
slm kızlar...
bende karın ve bel ağrısı var, sizdede varmı böle bişey?
kızlar bende yarın dr gideceğim ben kalp atışlarını duydum (hatta o zaman öğrendim hamile olduğumu)
inş. herşey yolundadır mercimeğim fasulye olmuşmu bakalım.
Böyle akıntısı olan arkadaşları okuyunca üzülüyorum endişeleniyorum
Allahım inşallah hepimizin bebeklerini korur ve onlara kavuştuğumuz günleri gösterir bize.
az önce benim de normal akıntımız var ya, onun içinde iplikçik gibi bir kan oldu. inşallah sürmez. progestan aldım. azcık sağ kasığımda batma oluyor. sat 5 olsa da eve gitsemm. hemen yatıcam. belim de ağırdı, otura otura :1no2:
az önce benim de normal akıntımız var ya, onun içinde iplikçik gibi bir kan oldu. inşallah sürmez. progestan aldım. azcık sağ kasığımda batma oluyor. sat 5 olsa da eve gitsemm. hemen yatıcam. belim de ağırdı, otura otura :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?