2009 Ekim Anneleri

CANIM İKİLİ TEST 12.haftada yapılıyor ama nekadar zamnada cıkıyor bılmıyorum ben de merake dıyorum

slm kızlar...
bende karın ve bel ağrısı var, sizdede varmı böle bişey?

canım senin mide bulantıların ne zaman başladı acaba ?????????

canim bol bol dinlen kendine cok dikkat et. ben tam tersiyim 7 + 1 ama nasil diyim enerjim herseyim yerinde. sadece istahim yok. migdem bulanmiyor basim dönmüyor :S.. karnim agriyor ama.. RABBIM hepimize rahat bir hamilelik nasip etsin

cnm çok geçmiş olsun...allahda güzel oğluna şifa versin...öpüyorum onu yanaklarındannn:asigim:
kızlar hamilelikten önce sigara kullanıyormuydunuz

????????????

cnm ben yaşamım boyunca hiç sigara kullanmadımmmmyerimseniben

bende bel ve karın agrısı arada cok haıfı oluyor.mid ebulnmatısından baska belırgın birsey yok

2 li tarama 11-13. haftalar arası 3lü taramada 16-20 haftalar arası yapılıyor. en fazla 1 hafta içinde sonuç çıkıyor. tabi benim bulunduğum yerde ikili tarama için sonuçlar ist. gelecek demişlerdi. (malasef ilk gebeliğimde bunu tecrübe ettim. ama üçlü taramayı göremedik)

kızlar bende yarın dr gideceğim ben kalp atışlarını duydum (hatta o zaman öğrendim hamile olduğumu)
inş. herşey yolundadır mercimeğim fasulye olmuşmu bakalım.
Böyle akıntısı olan arkadaşları okuyunca üzülüyorum endişeleniyorum
Allahım inşallah hepimizin bebeklerini korur ve onlara kavuştuğumuz günleri gösterir bize.

amin insallahhh

az önce benim de normal akıntımız var ya, onun içinde iplikçik gibi bir kan oldu. inşallah sürmez. progestan aldım. azcık sağ kasığımda batma oluyor. sat 5 olsa da eve gitsemm. hemen yatıcam. belim de ağırdı, otura otura :1no2:

canım ya sende benim gibi yapsana ben rapor aldım. sonuçta herşey sağlığımız için bence dr. görüş sana rapor versin. yada senelik iznin varsa onu kullan. inş. ciddi bişeyin yoktur

inşallah yoktur arkadaşlar..

sabah aklıma da geldi izin alıyım diye hazancığım.eşime bile söyledim öğlen.

o da doktora bir gidelim bakalım ne diyecek dedi. cmt saat 1 e randevu aldım..

daha olmadı hafta ya 5 gün izin alıcam..:1closedeyes:

cnm dikkat et kendinee.....izin alma şansın yokmu?:teselli:

elalı ben zaten bel ağrısından şüphelendim hamile olduğumu
benim leğen kemiğim yamuk doğumda zorlama olmuş çok terapiye gittim yurtdışında ve doktorum demişti
hamile kalnca çok zorlanacaksın belinden ve inan aynen öyle oldu işten ağlayarak çıktım blime bişi oluyo diye hemen test alıp eve çıktım sonuç pozitif
bulantılarım 3 gün önce başladı ondan öncede hafif hafif vardı ama hayatımı böyl felç etmiyordu
inş tez zamanda geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…