2009 Ekim Anneleri

özgecim bende çok içiyordum eşim dahil kimse inanmadı bırakacagıma ama dedim üstüme gelmeyin ben bilirim zamanımı hamileligimi ögrenince günde 1 tane içtim bi hafta kadar sonra kendiligimden bıraktım allahıme bin şükür bebegim beni bu illetten kurtardı daha dünyaya gelmeden annesine hayır işledi onu çok seviyorum:)

7. hafta arkadaşlar. (7+3).....5 haftalıkken bir iki damla kan gelmişti doktoru aramıştım. Progestan vermişti onu kullandım. Daha sonra bırak dedi doktor daha gelmemişti kanama. 4 gündür ilaç kullanmıyordum. Bugünde leke geldi. Bu akşam doktor randevum var. İkinciye gidecem doktora . İlk kontrolde keseyi görmüştük bugünde kalp atışlarını duyarız inşallah ama bu leke niye geldi. birazda kasık ağrım var((

Zeyno55 bu konuyu dün yada önceki günde konuşmuştuk bi arakadaşa daha oldu benim ablamada oldu aynısı şimdi 8.haftada (7+3 8 hafta oluo) plesentamız gelişiyor ve bebegimiz artık plesenta aracılıgı ile beslenmeye başlıyor o plesentanın yerleşme esnasında bazı kadınlarda lekekenme olabiliyormuş endişe edecek bişey yok tatlım korkma

canım inş. bişey yoktur. seni yanıltmak istemem ama bence bu yeni bi kanama değil. sen diyosun ya önceden kanamam oldu diye eğer içeride biriken kan var ise o siyah rekli olarak çıkmış olabilir. panik yapma bence şimdi ayaklarının altına bi yastık koy ve uzan bence.dr. dönüncede bize yaz. Allah yardımcın olsun

:)) Teşekkür ederim handancım ya rahatladım.. Dün randevüm vardı aslında ama doktor rahatsızlanmış bugüne sarkıttılar kontrolü

birsey sorabilirmiyim. doktorum agustosun ortasina kadar seyahat edebilirsin dedi. biz haziranin ortasindan temmuzun basina/ortasina kadar memleketimiz samsuna gitmeyi düsünüyorduk. ama ucakta bebek havasiz kaliyormus gibi söylemler duydum öyle bisey varsa vazgececegim. doktorum bisey olmuyor dedi ama bilmiyorum. cok kisi tehlikeli gitme diyor.

çiğ köfteyı ben sevmem ama canım cok cekıyor doktor etsiz çiğ köfte al dedı adım yedım rahatladım bıraz size öneririm kızlar

bende bayılıyorum çiğ köfteye etsiz olanına acıya bayılırım ama eşim kesinlikle etli etsiz ağzıma sokturmuyo lahmacun istiyom almıo dışardan et yemek kesinlikle yasak sadece tavuk eti yedirio oda zorda kalırsam genellikle salata yedirio dışarda :)

aynen bende etsize bayilirdim ama canim cekmiyor. benim canim ne cekiyor biliyonuzmu aseriyormuyum ne :))) ama iste zamaniii degilkiii (.

zeynocum insallah can sıkıcı bir durum yoktur..
senden haber bekliyoruz.

kızlar bu ikili uclu testler falan ne zaman yapiliyor
doktor mutlaka soylerde ben merak ettim
ve bu testlerin sonucları ne kadar zamanda cıkıyor

ne olmuş burda zeynodan haber var mı acaba?
kızlar bu arada 3 gündür hiçbirşey yapamıyorum ayağa kalktığım anda başım dönmdolap gibi dönüyor hiç işahım yok yemek isminden resimlerinden bile midem bulanıyor var mı benim gibi olan:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…