2009 Ekim Anneleri

30 gün yıllık iznim var lal ama hadi bebek doğunca lazım eder diye dikkatli kullanmaya çalışıyorum..

yarın da idare edebilsem, belki haftaya izinli olabilirim..

işyerinde de işler yoğun. 2 kişiyiz. birimiz izin alınca işler yığılıyor. bakalım napıcaz :bbo:

yonca bak canım sana tek bişey söyleyecem ve samimi olarak söylüyorum buna inan. bende işyerinde iki kişi olarak çalışıyorum. ve bütün işleri tek bilen benim. bunu bütün samimiyetimle söylüyorum.şuan bilgisayar başında olmamın tek sebebi onlara msn üzerinden yardım etmek. ama ben talihsiz bi olay atlattım. bunuda riske atamam gerekirse 9 ayda rapor alırım. var gerisini sen düşün. ben bu bebek için 2 yıldır uğraşıyorum. inan ilki gidince ikincisi zor oluyo

yoncacımm hazana katılıyorummm....kendini ve bebişini riske atmaya gerek yok cnmm.....yerimseniben

sağol hazancığım. dediğin doğru. benim de ikinci bebek. hakkaten birincisini belki hiç uğruna kaybettim bilmiyorum. işler, stres filan da etkili oldu galiba

neyse bu akşam dinleniyim . yarın da 1 gün idare edecem artık. inşallah bi daha olmaz o kan iplikçiğinden.. ben kapatıyorum kızlar..

hoşçakalın..evde dinlenicem gidince a.s.

sert konuşmadın , doğruyu sölüyosun

lal ve nisa sizler de sağolun arkadaşlar

aybike bursalımısın hakkaten a.s.

Kızlar teşekkür ederim hepinize:1hug: sanırım ağrıların birazıda şişkinlikten kaynaklanıyor.
inşallah geçer kısa sürede...

ilkaycım cnm Allah oğluna sağlık, sıhhat versin yürüdüğü günleri sana göstersin inşallah...

zeynocum inşallah önemli bişey yoktur, hayırlı haberlerini bekliyoruz.

evet bursalıyım
elalı bilemicem değişken de olabilir yani seni şişkinlikten olabilir ama bende daha bi şişkinlik yok
ilk iş belime vurmuştu yani benim hamilelik belirtim oldu :)

slm kızlaaar nasılsınız bugün bakalım....ya benim midem hala cok fenaaa:bbo::bbo: ilaç da fayda etmiyor artık...cıkaramıyorum ama hep bulanıyor..kendi yaptığımı da yiyemiyorum..herseyden bulanıyor midem...siz neler yapıyorsunuz ????

evet bursalıyım
elalı bilemicem değişken de olabilir yani seni şişkinlikten olabilir ama bende daha bi şişkinlik yok

cnm senin işin bizimkinden biraz daha zor, Allah yardımcın olsun...

evet bursalıyım

selduş benımde fena ben yemek hiç yapmadım.. midem bulanıyor.sadece corba içebılıyorum

doktor bebek beslenir endişe etme sen dedi ama ne bilim ben hiç bişey yemek istemiyorum.yemek yemek özellikle kahvaltı yapmak işkence gibi geliyor bana..tek basıma olunca hele hiç canım istemiyor..doktor tek yapma git komsunda yap dedi ama herzaman nereye gidersin ki (((

senin benden bigün fazlan var
aynı durumdayız benimde midem bulanıyor sadece meyve yiyebiliyorum herşey bana yağlı ve kokmuş gelio gibi ıyykk-tatlicadiarzu-
endişneliyorum bebek beslenemez bişi olur diye:1no2:
bende meyve yıyorum bazend eyıyemıyorum bugun yedım meyve ve corba. yaglı sey hiç yemedım..bend eserduş gibi korkuyorum bebek beslenemez diye.doktor banada canınane ısters eonu ye beslenır dedı ama

yaa kızlar benim cnm hamburger + patates istiyo (
akşam yemeğinde yicem siz ne yapıyosunuz fast food işini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…