yaa kızlar benim cnm hamburger + patates istiyo(
akşam yemeğinde yicem siz ne yapıyosunuz fast food işini?
bende meyve yıyorum bazend eyıyemıyorum bugun yedım meyve ve corba. yaglı sey hiç yemedım..bend eserduş gibi korkuyorum bebek beslenemez diye.doktor banada canınane ısters eonu ye beslenır dedı ama
mehaycım hoşgeldin cnm...
seldus bendede önce boş öğürtü oluyo ama sonra midemden sarı su geliyo, ne güzel senin su kaybın olmaz, ama o andan sonra çok rahatlıyorum adam akıllı bişeyler yiyebiliyorum ozaman...
sarı sey bendende gelıyor am arhatlatacak kadar az edgıl.. ben ıkı hafta önce hamburger yedım cok canım cekmıstı ogunelrımı özlüyorum şuan.. şimid yanından bıle gecemıyorum
kızlar iyi akşamlar size yetişemiyorum süpersiniz vallahi benim miğdem çok az bulanıyor bel ve kasık ağrım var yarın kızlar ultrasona gireceğim bebeğimi görürüm inşallah göremezsem kürtaj olacağım yarın nasıl olacak bilmiyorum zeynodan haber geldimi ne durumda biliyomusunuz böyle durumlar olunca çok üzülüyorum
bende erkek cıktı.basta erkek istıyordum.ama şimdi kız ıstıyorum. yokyok ne olurs aolsun saglıklı olsunda bebişim....
mehay şu boy ve gebelık haftası işine aklım takılde hangı sıtede baktın ona ....
elali hosbuldum canim...ben hicbisey yiyemedigim icin hamburger patatesde yiyemiyorum hele yagli seyleri hic yiyemiyorum kizartma gibi midem yaniyor sonra zaten surekli bulaniyor...ama canin istiyorsa sen ye tabi fazla olmamak kaydiyla kilo alirsin sonra hem onlar bebise faydali degil unutma...
ya kizlar benim canimda ne zamandir erik istiyo yesil erik sert gene offf böyle tuza bandira bandira yemek istiyom ama mevsimi degil( napip edip bulacam ama. heryerde ayni zamanda cikmiyordurya kesin bi ülkede daha erken cikiyodur dimi cokmu sacmaladim ama napim canim cekiyo
kizlar benimde canim arada karpuz ve kavun istiyor soyle sulu sulu soguk soguk...
ela canın çekiyors aye.. aslında evd ekendınede yapabılrsın.. hamburgerde et sonucta sürekli zarralı ama için kalmazsın
mehay tesekkur ederım canım bakarım şimdi
canım benımde kayısı istıyor ama kurusunu falan ıyıyıp unutmaya calsıyorum mandalın istıyor mevsmı gecmıs ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?