2009 Ekim Anneleri

yaff ben cıkaramıyorum da...cıkaracak gibi oluyorum ama boş öğürtü sadece... ayyy umarım 12. haftadan sonra gecer yaaa.gecmeyenler de varmıs oyüzden cok korkuyorum Allah hepimize sabır versin..bi gecseydi su 7 ay hayırlısıyla..:Saruboceq::Saruboceq:

yaa kızlar benim cnm hamburger + patates istiyo (
akşam yemeğinde yicem siz ne yapıyosunuz fast food işini?

canım ya ben hamburger falan deilde pide falan yiyorum disarda yiyince daha tatlı geliyor nedense...temiz terlerden yemeye calısıyorum ama ne kadar dogru bilemiyorum tabii ama hiç bişey yememekteniidir diye yiyorum işte-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

mehaycım hoşgeldin cnm...

seldus bendede önce boş öğürtü oluyo ama sonra midemden sarı su geliyo, ne güzel senin su kaybın olmaz, ama o andan sonra çok rahatlıyorum adam akıllı bişeyler yiyebiliyorum ozaman...

bende meyve yıyorum bazend eyıyemıyorum bugun yedım meyve ve corba. yaglı sey hiç yemedım..bend eserduş gibi korkuyorum bebek beslenemez diye.doktor banada canınane ısters eonu ye beslenır dedı ama

sorunda orda ya canım hiiiiiç bişi istemiyo ki ben boğa burcuyum löp löp yerdim sürekli
çok sıkıldım bu durumdan halsizlik yapıyo çünkü evimde pamuklar uçuşuyo süpürge açmam lazım ama ayağa bile kalkamıyorum:çok üzgünüm:

evet ya sarı sudan sonra rahatlıyormus insan yiyebiliyormus ama ben de o da yok...ya da ben mi engelliyorum korkuyorum anlamadım..ben de rahatlık falan yok..sürekli bulanıyor.senağlamasenağlamasenağlama

sarı sey bendende gelıyor am arhatlatacak kadar az edgıl.. ben ıkı hafta önce hamburger yedım cok canım cekmıstı ogunelrımı özlüyorum şuan.. şimid yanından bıle gecemıyorum

kızlar iyi akşamlar size yetişemiyorum süpersiniz vallahi benim miğdem çok az bulanıyor bel ve kasık ağrım var yarın kızlar ultrasona gireceğim bebeğimi görürüm inşallah göremezsem kürtaj olacağım yarın nasıl olacak bilmiyorum zeynodan haber geldimi ne durumda biliyomusunuz böyle durumlar olunca çok üzülüyorum

hazanyağmuru senin sorunun neydi ilk bebeğini kaybettin sanırım bende ilk bebeklerimi kaybettim karnımda öldüler şimdi corapin kullanıyorsun galiba cevap yazarsan sevinirim canım

elali hosbuldum canim...ben hicbisey yiyemedigim icin hamburger patatesde yiyemiyorum hele yagli seyleri hic yiyemiyorum kizartma gibi midem yaniyor sonra zaten surekli bulaniyor...ama canin istiyorsa sen ye tabi fazla olmamak kaydiyla kilo alirsin sonra hem onlar bebise faydali degil unutma...

sarı sey bendende gelıyor am arhatlatacak kadar az edgıl.. ben ıkı hafta önce hamburger yedım cok canım cekmıstı ogunelrımı özlüyorum şuan.. şimid yanından bıle gecemıyorum

nisacım o sarı şey beni yarım saat kadar rahatlatıyor, o yarım saatte ne yedim yedim sonra tekrar başlıyo bulantı...
yaa hatta ben çok su içemiyorum midemde su oluncada midem kalkıyo...
sadece cnm hamburger istedi buzamana kadar, başka herşeyden tiksindim bende...

fundacım hakkında hayırlısı olsun, inşallah görürsün canı gönülden diliyorum bunu, aksi olursa hemen kürtaj yaptırcakmısın? biraz daha beklesen nasıl olur ki?
hayırlı haberlerle dön inşallah...

canim arama motoruna hafta hafta gebelik yaz ve tikla karsina cikacak sitelerin hepsi bebeginin hafta hafta gelisimini sana soyluyor...

ya kizlar benim canimda ne zamandir erik istiyo yesil erik sert gene offf böyle tuza bandira bandira yemek istiyom ama mevsimi degil ( napip edip bulacam ama. heryerde ayni zamanda cikmiyordurya kesin bi ülkede daha erken cikiyodur dimi cokmu sacmaladim ama napim canim cekiyo

bilmezmiyim mehaycım bebeğime faydalı olmadığını:çok üzgünüm: 1 tanecik hamburgerden bişey olmaz artık napalımkaydirigubbakcemile2
yaaa belim ciddi ciddi ağrıyo epey, bebeğime bişey olmuyodur dimi? korkmaya başladım

ela canın çekiyors aye.. aslında evd ekendınede yapabılrsın.. hamburgerde et sonucta sürekli zarralı ama için kalmazsın
mehay tesekkur ederım canım bakarım şimdi
canım benımde kayısı istıyor ama kurusunu falan ıyıyıp unutmaya calsıyorum mandalın istıyor mevsmı gecmıs ...

fatoşcum eşine söle bulsun sanayerimseniben, benim ahdımvar gecenin bi yarısı göndercem kocişi, ama henüz o kadar hararetli cnm bişey istemedi:çok üzgünüm:

kizlar benimde canim arada karpuz ve kavun istiyor soyle sulu sulu soguk soguk...

mehaycım bişey yiyemiyosunya temin etmeye çalış, 40 yılda bi canın bişey çekmiş şurdacokacimcoook
gerekirse burdan bulup sana yollayalımkaydirigubbakcemile3

mandalinanın mevsimimi geçmiş-tatlicadiarzu- bizim burda hala satılıyo, sen nerdeydin gülüm...

kızlar teşekkür ederim inşallah görürüm bebeğimi göremezsem hemen aldırmak istemiyorum bir hafta daha bekleyelim diyeceğim olmadı başka bir doktora daha gideceğim çok üzgünüm kızlar bunuda kaybedersem ikinci olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…