2009 Ekim Anneleri

aa konyadayım ama yokkkkkkkkkkkkk marketın briri gelecek dedı ama ıyı olmaz dedı onu beklıyorm

fundacım Allah yar ve yardımcın olsun, bencede doğru bi karar veriyosun...

funda üzülme canım ilkini kaybetme nedenın arastırıldımı? bund aona göre bır tedavı şekli uygulansaydı

benim canım yarın yüzünden hiçbirşey istemiyorum çok tedirginim yarın kesinleşsin şöyle yeşil ekşi bir elma istiyor canım sulu sulu çıtır çıtır bebek yoksa istediğimle kalacağım bebeğim göreyimde hiç birşey önemli değil kızlar allah bütün hamilelere sağlık sıhhat versin kucağına almak nasip etsin :Saruboceq:

bendede var ama kıyamam heralde zaten sürekli uyuyor eşim anlamıs degılım o mu hamıle benmı hamıle

benim ilk bebeğimi kanda pıhtılaşma yüzünden kaybettim karnımda beslenememiş kalp atışları durunca aldırmak zorunda kaldım şu anda iğne ve birsürü vitamin kullanıyorum ama yine sorun var kızlar dua edin bana yarın bebeğimi göreyim

fundacım bak canın bişeylerde istiyor bunlar iyi gelişmeleri pozitif ol cnm...

amin cnm amin inşallah sonuna kadar götürmeyi, sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza Allahım nasip etsin hepimize:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım corasprin ve ya bebe aspirini kullanıyormusun?

fundacim insallah gorursun bebegini kut kut atan kalbinide duyursun mevlam sana....ama icimden bir his yarin cok mutlu doneceksin diyor :)))

güzel anneler mesaim bitti çıkıyorum...
kendinize ve meleklerinize iyi bakın, öpüldünüzŞeniz
İyi akşamlar

canım corasprin ve ya bebe aspirini kullanıyormusun?

canım hamilelikten önce kullandım coraspini hamile olduğumu öğrenince iğnelere başladık günde bir defa bir sürüde vitamin kullanıyorum allahıma sığınıyorum o herşeyin hayırlısını versin :Saruboceq:

yok canim korkma herkeste var bel agrisi yat dinlen bol bol...

sorma canim yaa kirkyilin basi canim bisey istedi o da yok...temin etmem mumkun degil zaten buraya karpuzlar dis ulkelerden geliyor genelde yani guzel olanlari arap ulkelerinden geliyor ...burda yetisenlerde ici acik pembe sekersiz light karpuz gibi ayni tat tuz yok...yenmiyor...nerde o tr deki kipkirmizi tatli sulu karpuzlar???senağlama

Evet canım benim başıma gelmişti, kortum ve doktoru aradım yatıp dinlenmeniz gerek dedi birde gelin bakalım dedi, işe gelmeyip dinlendim ve doktoruma gittim bebişe baktı ölçtü ve kalp atışlarını dinledi endişe edilecek birşey yok dedi bebek etrafında kanamaya mahal durumda yok dedi çok şükür ama kendimiz yormamamız gerekiyor ve fazla hareket etmemeiz gerekiyor böyle durumlarda arkadaşlar,çok şükür şimdi iyiyim ve bugün işe gelip çalıştım,inş. birdaha olmaz korkutuyor insanı.:Saruboceq::CüvCüv:

kızlar bende hazırlanıyorum benim mesaide bitti yarın büyük gün herkese iyi akşamlar

yaaaaa kızlar benim kasıklarım inanılmaz ağrıyor sanki adet ağrısı çekiyorum ya sizinde oluyor mu ara ara da belime saplanıyor bu ne böyle yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…