fatoşcum eşine söle bulsun sanayerimseniben, benim ahdımvar gecenin bi yarısı göndercem kocişi, ama henüz o kadar hararetli cnm bişey istemedi:çok üzgünüm:
:)))))))))))))))) burda heryer 18.30 olunca kapaniyor imkansiz hicbiyer acik olmaz yoksa benimde icimde var gece yarisi göndermek :))
fatoşcum eşine söle bulsun sanayerimseniben, benim ahdımvar gecenin bi yarısı göndercem kocişi, ama henüz o kadar hararetli cnm bişey istemedi:çok üzgünüm:
:)))))))))))))))) burda heryer 18.30 olunca kapaniyor imkansiz hicbiyer acik olmaz yoksa benimde icimde var gece yarisi göndermek :))
aneyyy memleketimin gözünü seveyim, dışarı çıkıca bi toprağı öpem bari :roflol:
aneyyy memleketimin gözünü seveyim, dışarı çıkıca bi toprağı öpem bari :roflol:
valla ha ne gicik bi durum ahhh ahhhh memleketimde olacaktimmm ahhhhhh
benim canım yarın yüzünden hiçbirşey istemiyorum çok tedirginim yarın kesinleşsin şöyle yeşil ekşi bir elma istiyor canım sulu sulu çıtır çıtır bebek yoksa istediğimle kalacağım bebeğim göreyimde hiç birşey önemli değil kızlar allah bütün hamilelere sağlık sıhhat versin kucağına almak nasip etsin :Saruboceq:
canım corasprin ve ya bebe aspirini kullanıyormusun?benim ilk bebeğimi kanda pıhtılaşma yüzünden kaybettim karnımda beslenememiş kalp atışları durunca aldırmak zorunda kaldım şu anda iğne ve birsürü vitamin kullanıyorum ama yine sorun var kızlar dua edin bana yarın bebeğimi göreyim
canım corasprin ve ya bebe aspirini kullanıyormusun?
yok canim korkma herkeste var bel agrisi yat dinlen bol bol...bilmezmiyim mehaycım bebeğime faydalı olmadığını:çok üzgünüm: 1 tanecik hamburgerden bişey olmaz artık napalımkaydirigubbakcemile2
yaaa belim ciddi ciddi ağrıyo epey, bebeğime bişey olmuyodur dimi? korkmaya başladım
mehaycım bişey yiyemiyosunya temin etmeye çalış, 40 yılda bi canın bişey çekmiş şurdacokacimcoook
gerekirse burdan bulup sana yollayalımkaydirigubbakcemile3
Zeyno55 bu konuyu dün yada önceki günde konuşmuştuk bi arakadaşa daha oldu benim ablamada oldu aynısı şimdi 8.haftada (7+3 8 hafta oluo) plesentamız gelişiyor ve bebegimiz artık plesenta aracılıgı ile beslenmeye başlıyor o plesentanın yerleşme esnasında bazı kadınlarda lekekenme olabiliyormuş endişe edecek bişey yok tatlım korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?