canim bence ecrin ismini koyma anlami guzel bir isim olsun isim koyarken onemli olanKuranda gecmesi degil ismin anlaminin guzel olmasi... anlami ucret olan bir isimde bana hos gelmedi...
ayy kizlar pazartesi Turkiyeden Hollandaya dondum bursadan 35derece sicakliktan geldim .5gundur burasi bir soguk ki gormelisiniz:) dun resmen kislik mont giydim bugun biraz hava guzel yagmur yok ama pek gunes yok ..bilmiyorum hersey zamaninda guzel sicak falan oluyor ama yil boyunca kapli hava gunessizlikte cekilmiyor...
onun için ismini iyi arastırmak gerek sadece kulaga guzel geliyor die isim koymam ben canım kıyar mıyım bebişime :umursamaz:
canim bence ecrin ismini koyma anlami guzel bir isim olsun isim koyarken onemli olanKuranda gecmesi degil ismin anlaminin guzel olmasi... anlami ucret olan bir isimde bana hos gelmedi...
selam kızlar ben geldim.
sabah yine yükleme yaptım 10 gr. sonuçları açlık kan şekeri 76 1 saat sonraki 152 2 saat sonraki 123 3 saat sonraki 50 çıktı
doktora faxladım normal dedi. ama 2 saatden sonra baya düşmüş dedi. aç kalmamaya çalış dedi sık sık az ye dedi..
Allaha şükür bunuda atlattıkkk......
gözün aydın esmacım atlattın bunuda ...
sağolun kızlar valla kabus olmuştu...gözün aydın esmacım..bu şeker herkeste kabus oldu zaten..
naper kızlar..hamaratlığım tuttu bugün,anca oturdum daha sabahtan beri..önce buzdolabını temizliyim dedim..yemek filan yaptım sonra şeytan dürttü bi halt yedim..şimdi kasıklarım ağrıyo accık da karnımm...koltuk sildimm...:kedi:
gozun aydın esmacımm cok sevindim inan
ellerine saglık canım niye yordun kendini dicem ama bende dayanamıyorumm temiz gormem lazım heryeri... dinle dinlene yapsaydın keske zilli kızımızıda yorma annesii opuyorumnanaktan
yok canım daha yaptırmadık 17sinde randevumuz var o zaman yapılacak sanırım bana
inşallah seninkide normal çıkar cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?