2009 Ekim Anneleri

canim bence ecrin ismini koyma anlami guzel bir isim olsun isim koyarken onemli olanKuranda gecmesi degil ismin anlaminin guzel olmasi... anlami ucret olan bir isimde bana hos gelmedi...

onun için ismini iyi arastırmak gerek sadece kulaga guzel geliyor die isim koymam ben canım kıyar mıyım bebişime :umursamaz:

olede canım cok sıkcak burasıda hamişlikte de hiç cekilmiyr valla sıcaklar

bu yaziyi okudunmu bilmem ama birde bunu oku

Merhaba anneler:)
Türk dilinde doktora yaptığım için Arapça ve Farsça gramere, sözlüklere de hakim olmak durumundayım. İşyerinde de 5 tane hamile arkadaşım var. Herbirine anlamı güzel isim bulacağız diye baya mesai yapıyoruz:)
Son günlerde çok daha ilgili olduğum için görüyorum ki birçok isim - özellikle internette- sanki çok derin anlamlara geliyormuş gibi sunuluyor. Hanımlar unutmayın ki internet çok kirli bir kaynak. Bir sözcüğün anlamını bumak için birinci el sözlüklere bakın. Ben de sizin bu sorunuzu yanıtlayabilmek için sözlüklere baktım. Önce sunu söyleyeyim Tuana uydurma bir isim diye düşünüyorum çünkü biz daha önce tartışmıştık okulda ve bir dergide bir hocamız Levent Yüksel'in şarkısı dışında sözcüğe rastlamadığını belirtti. Şİmdi gelelim önce "Ecrin"ismine: Arapça cemi isim. Bir görev karşılığında verilen şey, ücret. 2. Ahirete ait mükafat, sevap. Gördüğünüz gibi sözcüğün semai kökü ecr dolayısıyla sözcüğü bu kökün anlamı ile düşünün.
Ceylin isimi ile ecrin isminin aldığı ek aynı bu ismi de "ceyl" diye düşünmeniz gerekiyor. ceyl ise Arapça isim ve yengeç anlamına geliyor:) İşte cancağızlarım isimler böyle. Eğer danışmak isterseniz sözlüklerim emrinizde ama özelden mesaj atın da bana hatırlatın:) Allah yavrularınıza uzun versin Bu arada konu ile ilgili nacizane görüşüm çocuklarınıza öztürkçe isimler koymanız. Dinimize uygun isim koyacağız diye lütfen komik isimlere düşmeyin illa ben Arapça isim koyacağım diyorsanız ki araştırın derim. Ha bir de bana dua edin istediğim zaman hayırlısıyla Allah u teala bana da nasip etsin
onun için ismini iyi arastırmak gerek sadece kulaga guzel geliyor die isim koymam ben canım kıyar mıyım bebişime :umursamaz:

canim bence ecrin ismini koyma anlami guzel bir isim olsun isim koyarken onemli olanKuranda gecmesi degil ismin anlaminin guzel olmasi... anlami ucret olan bir isimde bana hos gelmedi...

canım ecrin ismini beğenmiyorum ama araştırdım anlamı ucret değil allahın hediyesi anlamında birçok islami sitede böyle yazıyor

selam kızlar ben geldim.
sabah yine yükleme yaptım 10 gr. sonuçları açlık kan şekeri 76 1 saat sonraki 152 2 saat sonraki 123 3 saat sonraki 50 çıktı
doktora faxladım normal dedi. ama 2 saatden sonra baya düşmüş dedi. aç kalmamaya çalış dedi sık sık az ye dedi..
Allaha şükür bunuda atlattıkkk......

naper kızlar..hamaratlığım tuttu bugün,anca oturdum daha sabahtan beri..önce buzdolabını temizliyim dedim..yemek filan yaptım sonra şeytan dürttü bi halt yedim..şimdi kasıklarım ağrıyo accık da karnımm...koltuk sildimm...:kedi:

gözün aydın esmacım..bu şeker herkeste kabus oldu zaten..

slm kızlar nabersiniz
bugun annemle temizlik yapıyoruz mutfağı
ben yoruldum ve artık dinenmeye çekildeim annem devam ediyor
diğer ciciler topiğine oğlumun beşiğini koyucam şimdi

ellerine saglık canım niye yordun kendini dicem ama bende dayanamıyorumm temiz gormem lazım heryeri... dinle dinlene yapsaydın keske zilli kızımızıda yorma annesii opuyorumnanaktan

ellerine saglık canım niye yordun kendini dicem ama bende dayanamıyorumm temiz gormem lazım heryeri... dinle dinlene yapsaydın keske zilli kızımızıda yorma annesii opuyorumnanaktan

ewet canım dayanamıyorum tozlu filan olunca biyerler..e yalnız da olunca mecbur yapıyosun..dikat edicimm cicim

yok canım daha yaptırmadık 17sinde randevumuz var o zaman yapılacak sanırım bana

benim tickerde bebegimin kalbi buyuyormuş 26 .hafta gelişimi hızlanacakmış :)) Hatta bebeğinizin kalbini duymak mümkün olabilir geleneksel stetoskop ile karnından dinleyebilirsin gibi birsey yazıyor kızlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…