2009 Ekim Anneleri

ya kızlar anadolu yakasında yenidoğan yoğun bakımı dr iyi olan hastane bilen varmı
medipol düşünüyorumm orda iyi olna dr yoğun bende 2 haftada bi gidiorum kontrole kafayı yicem şimdilik özel muaynaney gidiyorum ama bırakıcam
kadıköy göstepe ümraniye üsküdar civarıı

tamam canim sagol cevabin icin

ii aksamlar kızlar.tatilden döndüm.giderek şişiyorum.bi de tatilden döndüğüm için canım sıkılıyo bnm yaw...(((

iyi akşamlarrrrrrr yine ben ama yine kimse yok..... (
bende tatil istiyorum yaaa daha 2 hafta var 2 hafta çabuk geçsinde bende gideyim tatile tatilden geldikten sonrada çalışmıcam inşaallah şimdilik planım bu..

elifcimm ben varım şekerimm

göz açıp kapayıncaya kadar geçer tatlım 2 hafta ya sağlıkla git gel tatile canım

elifcim şekercim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

iyiyim şekercim sen nasılsın minik kelebeğin nasıl tatlım opuyorumnanaktan

elifcim şekercim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

iyiyim şekercim sen nasılsın minik kelebeğin nasıl tatlım opuyorumnanaktan

miniğim iyi canım bugün kıpır kıpırdı... hiç durmadı olsun durmasın ben razıyım..
ama benim canım sıkkın yaa çok sıkılıyorum.......
sen nasılsın ...bebişimiz nasıl..??:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

bende iyiyim şeker valla sıkkma canını yaa bak kuzun ne güzel kıpır kıpır anneside mutlu olsun ki o daha mutlu olsun nnn bence

Günaydın,günaydın Pozitif düşün bugün Önce gülümse Sonra gül Kahkaha at Ve hatta, Ve hatta... Katıla katıla Gül korkma Siyah renk gidecek önce Günün pozitifleşecek Gökkuşağı gibi aynen renk renk Bil ki 7 renkten oluşan renk Beyazdır... Ve gülmek bulaşıcıdır Haydi, bulaştır!HERKESE SELAM ıLK GÜNAYDIN BENDNE OLSUN DEDıM KIZLAR MUCCCCCCCCCCCCCCCCK

günaydın güzeller güzeli ekim bebişlerinin güzel anneleri gününüz ve haftanız mutlu sağlıklı bebişlerinizle huzurlu geçer inşallah opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydınnnn fıstıklar......opuyorumnanaktan
herkese iyi sorunsuz güzel bir hafta diliyorummmmmmm.....:sm_cool::sm_cool:
çabucak geçsin haftalar ve bebişlerimize hemen kavuşalımmmmm:asigim::Saruboceq:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…