2009 Ekim Anneleri

bende sabah baktim temmuz bebeklerine her birine maasallah ...ayy insan gordukce heyecanlaniyor bakalim bizim bebisler nasil olacak cok merak ediyorum ..saglikla dogsalar bi ins.

Aaman zamanında gelsinler Ya Rabbi, :Saruboceq:
Vaktinde, normal, sağlıklı ve kolayy bi şekilde :)
(var mı duada unuttuğum bişi alkisalkisalkis)

Allah nazardan saklasın tum bebişleri cok duygulandım heycanlandım Rabbim kollarımızda gormeyide nasip etsin inş.. oyy oyy

ii akşamlarr ekim annişleri nerdeyiz gene yawww hafta sonu modu başladı demek gene kaydirigubbakcemile3

slm kızlar nasılsınız?uzun zamandır yoktum sız de aynı seylerı yasıyormusunuz bılmıyorum?benim sağ kalçamda inanılmaz bı agrı var yuruyusumude cok etkılıyor topal gibi oldum doktorum siyatik sinirinden dolayı oldugunu bıraz daha surerse nöroloğa gonderecegını söledi cok moralım bozuk gercekten cok acı cekıyorum benımle aynı durumda olan var mı?????

geçmiişş olsun tatlım valla o durumda olan var mı hiç bilmiyorum ama zor bi durum canım allah şifanı verir inş. da fazla acı çekmezsin

geçmiişş olsun tatlım valla o durumda olan var mı hiç bilmiyorum ama zor bi durum canım allah şifanı verir inş. da fazla acı çekmezsin

saol canıma.s.napıcam bılmıyorum doktor b vitamini verdi ödem varsa vucudun atmasına yardımcı olurmus!sabah kalktıgımda agrımın olmaması ıcın dua edıyorum:Saruboceq:allah kımseye boyle agrı vermesın

günaydın şekerler

bizde geldik artık buraya

ben kasım annesi olucam sanıryordum ilk hesaplamalara göre ama bizimkiler ikiz vede 36 hafta üzerinden hesaplanıyor o yüzden Allah izin verirse bende ekim annesi olucam :teytey: belkide eylül o bebeklerimin sabrına bağlı

....
selamlar guzel ekimm anneleri herkese hayırlı pazarlar dilerimmm opuyorumnanaktan
pamukkk seker hoşgeldiniz aramıza canımm a.s.

tatlim en son nezaman ultrasona girdin ve bir daha nezamana randevu verdi??

canim ben en son haziranin 16 sinda ultrasona girdim bu ayda randevum var ama ultrason degil senin anlattigin sekilde bakicak...birdaha agustosun 26 sinda bakicak ultrasonla ( ondan oncede sadece 12 haftalikken bakmislardi malesef ( yani hamileligim boyunca 3 bilemedin 4 kere ultrasona girmis olucam...

ilk videoyu izledikten sonra ustteki the rest of the story e tiklayin...su yabancilar ne zalim insanlar yaa biz cocugumuzu oyle gorsek ciglik cigliga havuza atlariz onlar kenarda durup kendi kurtulmasini bekliyor...sirf yuzmeyi ogrensin diye...guya egitim veriyor bogulabilirdide.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…