2009 Ekim Anneleri

gizemcim ya ben yine yapamadım kuruyorum ama olmuyo adım adım takip ediyorum profile kopyala yapıştır yapıyorum ama nedense gözükmüyo

şekercim en altta olması gerek kısa bi linki var image sahe ile başlayan resim koyduğun için onu kopyala yada geldiğin adımın bana linkini yolla ben ayarlayım sana

evet naloşum inşallah ama çıkınca düzenleri kaçıyomuş diyolar benim oğluşum inş. annesine benzicek babasına benzemicek ben çünkü anneme uyku yönünden hiç çektirmemişim akşam ful yatarmışım gündüz ama canına okurmuşum yaramazlıkta üstüme tanımam kaydirigubbakcemile3 :roflol:

benim oğlumda doğdu bizimle yattı bizimle kalktı emzirmek için saat kurup zor uyandırıyodum inş. sizinkilerde oğlum gibi olur

benim oğlumda doğdu bizimle yattı bizimle kalktı emzirmek için saat kurup zor uyandırıyodum inş. sizinkilerde oğlum gibi olur

amanin ne guzel supermiş :))) keşke bizimkilerde oyle olsa bizimle kalksa bizimle uyusa

gizoşummmmm degişmez belkide huyuu oyle kalır

cnm tickerini kullanıcı panalinde /profili duzenle/ kilo ve dogum takibe yapıştır

amanin ne guzel supermiş :))) keşke bizimkilerde oyle olsa bizimle kalksa bizimle uyusa

cnm tickerini kullanıcı panalinde /profili duzenle/ kilo ve dogum takibe yapıştır

inşallah canım öyle olur kızımdan şüpheliyim ama daha karnımda başladı çektirmeye yeni yeni keyfini çıkarmaya başladım umarın abisine çeker (yaramazlığı değil uykusu ) tickerim güzel olmuş mu

musyascım canım cok gecmış olsun cok üzüldüm hayırlısı olsun hersey için cnm takma kafana öpuyoruz kıznı ve senı........

bilmiyorum mehaycım dun farketmemıştım ama olmuş cnm cok mutlu oldum az kalmış ya offff doguma:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…