2009 Ekim Anneleri

mehaycımm
sancısı gelmiş kasıklarında acıle gıtmışler nts ye baglamışlar sancısı yokmuş megerse bobreklerı 3 bobrek boyutunda sısmış şişlik ilerlerse 30.haftadan snra dogum olabılırmış bebegın tekme atması şişmeyı tetıklıyormuş cnm ya...

bobreklerinde sorun varmıs mehaycım Rabbim sifa versin (

ayyy canim yaa cok uzuldum 30-34 hafta arasi dogan bebekler premature oluyor cok zor valla..Allahim zamaninda kucagimiza almayi nasip etsin meleklerimizi....

mehay nasilsin canim?? benim moralim bozuk dun ogrendim ki hollandada 20.haftadan sonra ultrason olmuyormus olacak ismi anlamiyorum.dun gittim ebeye eliyle karnima bakti sonra bi alet le bebegin kalp atisini dinledi,tansiyonumu olctu bir kac soruya cevap ve tavsiye verdi BU KADAR .bi sonraki randevuda 1ay sonraya.sizin orda durum nasil???

selam kuşum, sıcaklar dışında iyiyim, temizlik yapayım diyorum ama sıcaktan gözüm kesmedi. yapış yapış oldum sıcaktan yaa, oralar nasıl bu kadar sıcak mı?

yok canim bir haftadir cok soguk usuyoruz :)) ama ben iyiyim boyle gecen birkac gun sicak olduda nefes alamadim valla...

canim bence ecrin ismini koyma anlami guzel bir isim olsun isim koyarken onemli olanKuranda gecmesi degil ismin anlaminin guzel olmasi... anlami ucret olan bir isimde bana hos gelmedi...

ne alakasi var canim yaa cok sacma bebeginin gelisimini ve sagligini nasil takip edeceksin o zaman...????:1closedeyes:cok sacma isleri var su yabancilarin yaaaklava:

nurefsancim yalniz bende her gittigimde bakmiyor ultrasonla 3 ayda bir bakiyor onun disinda her ay senin dediklerini yapiyor banada (((

bebek gelisimini 20.haftada tamamliyormus 20.haftada ayrintili ult.bir problem cikmazsa ondan sonrasinda ultrasona bakmaya gerek yokmus .bebek buyume evresindeymis(bebegimin kilisundan boyundan bi haber olacagimmafoldumben
eger kanama sanci vs.bir anormal durum olmazsa dogumda suprizz diyecekler resmen gulsem mi aglasam mi yaaa:bbo:

ne alakasi var canim yaa cok sacma bebeginin gelisimini ve sagligini nasil takip edeceksin o zaman...????:1closedeyes:cok sacma isleri var su yabancilarin yaaaklava:

ayy kizlar pazartesi Turkiyeden Hollandaya dondum bursadan 35derece sicakliktan geldim .5gundur burasi bir soguk ki gormelisiniz:) dun resmen kislik mont giydim bugun biraz hava guzel yagmur yok ama pek gunes yok ..bilmiyorum hersey zamaninda guzel sicak falan oluyor ama yil boyunca kapli hava gunessizlikte cekilmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…