Rabbim tamamını gostersinnnn tatlımmmmm zemuszemus
kızlar dün çok agrım vardı acillik oldum kasık agrımdan nstye sancı makinesine baglandım şükür sancım yoktu ama böbregimde çok ilerlemiş şişme çıktı 30.çhaftadan itibaren dogum olabilir muhtemelen şişme ilerlerse ilaçta veremiyolar erken dogum olabilirmiş kızlar ya morelim bozuldu çok bebegim 976 gr olmuş inş şişme azalır kızım az tekme atsa şişmi,cekte tam oraya vuruyo oda ne olcak bilmiyom dua edin bana neolurrrrr
tekme ttıkça böbrekte baskı oluyo ,idrar kesemi sıkıştırıyomuş böbrekte şişiyomuşşşş ve çok ilerlemiş şişme 3haftadaa kocaman bi böbrek olmuş usgde gösterdi korktum yaaaa kocaman bişi böbregimmm balon olmuş resmen
mehaycımm
sancısı gelmiş kasıklarında acıle gıtmışler nts ye baglamışlar sancısı yokmuş megerse bobreklerı 3 bobrek boyutunda sısmış şişlik ilerlerse 30.haftadan snra dogum olabılırmış bebegın tekme atması şişmeyı tetıklıyormuş cnm ya...
bobreklerinde sorun varmıs mehaycım Rabbim sifa versin(
amozon_candelıf-kalemıtı_mehay_yasemın nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrrr........
amozon_candelıf-kalemıtı_mehay_yasemın nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrrr........
selam kizlar nasilsiniz nisannurum amazonumŞenizŞeniz
iyiym canım sen nasılsın..
sıcaktan bayılcam gibi..
selam kuşum, sıcaklar dışında iyiyim, temizlik yapayım diyorum ama sıcaktan gözüm kesmedi. yapış yapış oldum sıcaktan yaa, oralar nasıl bu kadar sıcak mı?
saol nisannur iyi olmaya calısıyrz sen nasılsın hayatım
kızlar simdi isim araştırıyordum ecrin ismini buldum hoşuma gitmiştiki kafam karıstı
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...s-bilinen-isimler-ecrin-aleyna-irem-vs-2.html bu arkadasımız bu isimlerin gercek anlamı yanlıs bilinen isimler diye topic acmıs kafam karıstı
mehay nasilsin canim?? benim moralim bozuk dun ogrendim ki hollandada 20.haftadan sonra ultrason olmuyormusolacak ismi anlamiyorum.dun gittim ebeye eliyle karnima bakti sonra bi alet le bebegin kalp atisini dinledi,tansiyonumu olctu bir kac soruya cevap ve tavsiye verdi BU KADAR .bi sonraki randevuda 1ay sonraya.sizin orda durum nasil???
ne alakasi var canim yaa cok sacma bebeginin gelisimini ve sagligini nasil takip edeceksin o zaman...????:1closedeyes:cok sacma isleri var su yabancilarin yaaaklava:
nurefsancim yalniz bende her gittigimde bakmiyor ultrasonla 3 ayda bir bakiyor onun disinda her ay senin dediklerini yapiyor banada(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?