2009 Ekim Anneleri

gunaydın kıslarrr.umarım herkes iyidir. bugun itibariyle tam 12 kg almıs bulunmaktayım :sinifsinif: unv.yıllarında 50 kiloyu gecmeyen ben suan 71 kiloyum mafoldumben

gunaydın kıslarrr.umarım herkes iyidir. bugun itibariyle tam 12 kg almıs bulunmaktayım :sinifsinif: unv.yıllarında 50 kiloyu gecmeyen ben suan 71 kiloyum mafoldumben

canım üzülme yaww bebişlerimiz için alıyoruz kiloları..
bende 5 kilo aldım 69 oldum şuan ve boyumda 1,55 yaa senden daha kötü durumdayım yani..kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Boşver canım 2.5 ay kaldı şunun şurasında. 12 ile 16 kilo arası almak normal diolar. Sen de normal sınırlardasın bence :1hug:

kızlar iki tane picama aldım
biri spor önden düğmeli diğeri daha klasik ince saten gibi kumaşı avr ama saten değil sabahlıklı takım geriye kaldı gecelik bi tane sabahlıklı gecelik takım aldımmı bu işte bitiyor

Güle güle kullan canım. Sen bayağı tamamladın galiba hazırlıkları.

pazar günü fazla yordum kendimi galiba belim çok ağrıyor akşam ağrıdan uyuyamadım:kedi:

Ben daha hiç bişey almadım yaa. Onun için alanlar bitirdi işlerini gibi geliyor kaydirigubbakcemile3

ne bilim ya alıyorum bi yandanda erkenmi acaba diyorum
ama sanki hep erken doğum yapcakmış gibi hissediyorum panik oluyorum delikafadulden

günaydın kuzularrr naaper...kasıklarım ağrıyo ayh,yoruldummu naaptıysam..bi de benim zilli ayağınımı elinimi nereye dayadıysa dayadı 2 gün canıma okundu..neyseki dokunmuo artık oraya..yaseminn geçmiş olsun cücümm tikat ettt.

ya kızlar size bişi sorcam benim bebişim hareketler hep alt tarafta. yani hep göbek deliğimin yanlarında ve alt kısmında çok nadir olarak üstte hissettim sizde hareketler nasıl merak ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…