günaydın şekerler nasılsınız
günaydın kuzularrr naaper...kasıklarım ağrıyo ayh,yoruldummu naaptıysam..bi de benim zilli ayağınımı elinimi nereye dayadıysa dayadı 2 gün canıma okundu..neyseki dokunmuo artık oraya..yaseminn geçmiş olsun cücümm tikat ettt.
ya kızlar size bişi sorcam benim bebişim hareketler hep alt tarafta. yani hep göbek deliğimin yanlarında ve alt kısmında çok nadir olarak üstte hissettim sizde hareketler nasıl merak ettim..
günaydın şeker
benidme kasıklarım acıo bazen bende diyorum herhalde velet oraya ayağını yada elini uztıyor o yüzden oluyor
benimde aşşalarda canım göbek deliğimin çevresinde daha üstünde hiç hissetmedim hareketlerini diyorum eşime geöbek deliğimden çıkıcak galiba oğlun kaydirigubbakcemile3
naptın öyle yordun kendini kız
geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım, naptın annen gelcekti galiba temislik falan mı yaptınısss
ne bilim ya alıyorum bi yandanda erkenmi acaba diyorum
ama sanki hep erken doğum yapcakmış gibi hissediyorum panik oluyorum delikafadulden
ya kızlar size bişi sorcam benim bebişim hareketler hep alt tarafta. yani hep göbek deliğimin yanlarında ve alt kısmında çok nadir olarak üstte hissettim sizde hareketler nasıl merak ettim..
al bendende o kadar canım..bu benim 2. gebeliğim ilkinde hiç böyle şeyler aklıma gelmezdi ..ama şimdi her geçen hafta allah şükrediyorum...sanki çok erken gelecek ...ödüm patlıyo...
benimde öyle canım hep altlarda..hatta hep aşşağıya vuruyo genelde vajinama doğru bende korkuyorum...ama bu ara sağ tarafımda belime doğru girmiş durumda sürekli yan tarafıma vuruyor...
cuma gününe alıcam randevu hendencim. arar alırım birazdan.amazon ne zaman kontrolün
selam kızlar ne zamandır soracağım utanıyorum. ayrı topik açmaya bile utandım:sm_confused: hamilelikte cinsel ilişki de hangi pozisyonları kullanıyorsunuz? biz sadece eşin kadına sırtından yaklaştığı yan yatışö pozisyonunu biliyoruz da, var mı başka türlü rahatı?:kedi:
Amazon bende cuma gÜnÜ gİdİorum yİne son randevu benİm 5 de :)) doktor kendİnden bezmİŞ oluo son randevuda ama napım
cinsel ilişki ne demek ki? nasıl bişey ?
kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?