2009 Ekim Anneleri

günaydın şeker
benidme kasıklarım acıo bazen bende diyorum herhalde velet oraya ayağını yada elini uztıyor o yüzden oluyor
ya kızlar size bişi sorcam benim bebişim hareketler hep alt tarafta. yani hep göbek deliğimin yanlarında ve alt kısmında çok nadir olarak üstte hissettim sizde hareketler nasıl merak ettim..

benimde aşşalarda canım göbek deliğimin çevresinde daha üstünde hiç hissetmedim hareketlerini diyorum eşime geöbek deliğimden çıkıcak galiba oğlun kaydirigubbakcemile3

çiçekçim ben de sağ we sol yanlarımda hissediyodum zaten öleydi de pozisyonu..ama sanırımm değişti yine göğsümün altını tekmelio we bayaa aşşağıda da hissediyorum..dik galiba şu günlerde

:roflol:

ne bilim ya alıyorum bi yandanda erkenmi acaba diyorum
ama sanki hep erken doğum yapcakmış gibi hissediyorum panik oluyorum delikafadulden

al bendende o kadar canım..bu benim 2. gebeliğim ilkinde hiç böyle şeyler aklıma gelmezdi ..ama şimdi her geçen hafta allah şükrediyorum...sanki çok erken gelecek ...ödüm patlıyo...

ya kızlar size bişi sorcam benim bebişim hareketler hep alt tarafta. yani hep göbek deliğimin yanlarında ve alt kısmında çok nadir olarak üstte hissettim sizde hareketler nasıl merak ettim..

benimde öyle canım hep altlarda..hatta hep aşşağıya vuruyo genelde vajinama doğru bende korkuyorum...ama bu ara sağ tarafımda belime doğru girmiş durumda sürekli yan tarafıma vuruyor...

sorma cnnmm ya bazen alt tarafa bi baskı yapıyo. diyom şimdi doğurcam herhalde tövbe tövbe

selam kızlar ne zamandır soracağım utanıyorum. ayrı topik açmaya bile utandım:sm_confused: hamilelikte cinsel ilişki de hangi pozisyonları kullanıyorsunuz? biz sadece eşin kadına sırtından yaklaştığı yan yatışö pozisyonunu biliyoruz da, var mı başka türlü rahatı?:kedi:

amazon ne zaman kontrolün
cuma gününe alıcam randevu hendencim. arar alırım birazdan.

laracım benim karnımın sağ tarafında hareketler. üst taraflarda. sağ göğüs altımda hissediyorum ayağını mı elini mi dayıyor kuşum bilemiyorum..:)

ben de korkuyorum hep erken doğumdan..bi diyorum ki saçmalama zuzuu nie erken gelsin daha çokwar sakiinn...bi de diyorum ki bi anda suyum muyum gelirse naparım,daha 7 ay bile bitmedi..Allah yardımcımız olsunn...

cinsel ilişki ne demek ki? nasıl bişey ?
kafamçokkarıştı

Amazon bende cuma gÜnÜ gıdıorum yıne son randevu benım 5 de :)) doktor kendınden bezmıŞ oluo son randevuda ama napım

KISLARE BENıMDE HEP SAGIMA GÖBEK DELıGıMıN ÜSTÜNDEN VURUO OGLUM MAŞALLAH ÇOK HAREKETLı ARTIK VE SERT VURUŞLAR YAPIO DIŞARDAN ÇOK BELLı BADıM KALKIM KALKIP ıNıO DÜN GECE Bı YUMRUK ATTI UYKUDAN SIÇRADIM KORKTUM opuyorumnanaktan

kıslar bana ayrıntılıda erkek dedi doktor onsan sonra ne ben sordum cinsiyet ne o söledi 20.haftadan beri yani cuma günü tekrar sorcam:))

günaydın kızlar.bnde ekim annesi olucam nasip olursa.dr 2-7 ekim dedi tahmini doguma.yazmıştım öncelerden ama işlerin yoğunlugundan giremedim hiç.dogumdan cok korkmaya başladım..rüyalarıma bile giriyor artık allahım yardım etsin ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…