2009 Ekim Anneleri

ayy fatoşcum seni yeni farkettim bende doğma büyüme isviçreliyim baselli :)
sen nerdensin?
canım şunu çekti bunu çkti diyenlere imreniyorum sabah bi kivi yedim daha ağzıma bişi süremedim çok feci bulantım su içiyorum mini mini yudumlarla

yaaaaa kızlar benim kasıklarım inanılmaz ağrıyor sanki adet ağrısı çekiyorum ya sizinde oluyor mu ara ara da belime saplanıyor bu ne böyle yaaaaa

evet canim olmazmi oluyor....bu agrilar bebeginin buyudugunu isaret ediyor yani kese buyudugu icin rahimde kendine yer aciyor orayi esnetiyor dogal olarakta agri veriyor...bu agrilar kanama olmadigi muddetce normal canim korkma...

bende agzima bisey suremiyorum ne yesem kusuyorum su bile icsem kusuyorum...doktorum hicbisey yemessem bulantimin dahada articagini ve her iki saatte bir kucuk kucuk biseyler yememi midemi asla bos birakmamam gerektigini soyledi...mide bos kalinca bulantilar artiyor gercektende...yiyemiyorsundur eminim ama zorla bebisin icin...

teşekkür ederim canım denicem şimdi

yaaaaa kızlar benim kasıklarım inanılmaz ağrıyor sanki adet ağrısı çekiyorum ya sizinde oluyor mu ara ara da belime saplanıyor bu ne böyle yaaaaa

ozgekrd benimde dun cok fazla aksiklarim agridi sanki hasta oluyormusumm gibi bide akintilarim cok fazla artti niye bilmiyorum ama korkmaya basladim.akintinin rengi koyu sari ve bu da mantar yada bakteri infection olabilirmis bende korkyorum insallah olmaz bidaha oyle akintilar cok sukur rengi sdece koyu sari kahverengi,pembe yada kirmizi degil.bide benim aklima baska bise daha geldi normalde bu tarihlerde benim adet olmam gerekiyordu normalde yani,bi yerlerde okumustum vucut kendini otomatikman sanki hasta olacakmis gibi hazirlarmis falan diye.Gerci her okuduguma inanmamaya calisiyorum ama:)hatta benim bi arkadasim 6 aylikken asiri sanci ne deniyle dr ye gitti ve dr si normal adet sancisi demis.sen bebegini gorme sansina erisenlerdenmisin?ben daha hic gormedim

benimde cok fazla yakta durunca belim cok agriyor ve kasiklarima sanci giriyor.bende bugun evdeyim sonunda ve dinleniyorum sadece hic bise yapmiyacagim.

Zeynepcim insalla hersey yolundadir....

Son düzenleme:
Arkadaşlar birşey diyeceğim birbirimize bol bol rep verelim de site içerisinde büyüyelm olur mu herkes günlük limitini doldursun :)

selam kizlar. herkes iyidir insallah. Elali sormus sanirim fast food isini ne yapiyorsunuz diye. Benim canim sadece hamburger patates kizartmasi cekiyor desem yeridir. baska herseyden midem bulaniyor. Burda bazi arkadaslar fast food canin cekiyorsa bebek erkek diyorlar. 3 tane arkadas var oyleydi ve gercektende erkek cocuklari oldu. Bu da yeni bi bilgi oldu :)))

Buarada benimde belim agir biseyler kaldirirsam hemen agriyor. kasik agrisida oluyor tabi arada. Alisveris posetleri bile agir geliyor artik. cokta narin olmak istemiyorum normal hayatima devam etmek istiyorum.

Nutellacim sende daha gitmedin degil mi doktora benim gibi?

Ilk ogrendigimde gitmistim dr randevusuna.ondan sonrada 1 ay sonrasina randevu verdiler insallah 10 martta ama muhtemelen yine goremeyecegim burda baya bi gec girdiriyorlarmis ultrasona bakalim bari kalp atisini dinletseler yani en azindan varligindan haberdar olsak simdi hic bise yokmus gibi.keske tr de olsaydik

Benim bulantilarim baslarda oluyordu ama oda kayboldu:)aslinda karnim aciktiginda midem bos oldugunda bulantilarim daha fazla oluyor o yuzden ac kalmamaya calisiyorum.birgun yaptigim yemegi ikinci gun yiyemiyorum benimde sorunum.agir alisveris posetleri konusunda bende esimden yardim aliyorum ama bazen kaldiriyorum amakaldirmamak gerek aslinda dikkat etmemiz gerek.

insallah hersey yolunda gider hayirlisiyla gidip bebisimi gorurum bende:)

Anladim canim. Aynen benim gibisin. Benimde randevum 10 Marttaydi ama esimin isi varmis o gun o yuzden 12sine almak zorunda kaldim randevuyu. ben burda gun sayiyorum habire bisey cikiyor. Acaba kendi basimami gitsem dedim ama biliyorsun burda mesafeler cok uzak guvenemedim. Sekreter kadin bana telde zaten 9uncu haftada da duyulmaz kalp atisi erken yani aslinda gelmeniz icin dedi. yuzde yuz eminim ultrasona sokmayacaklar. akillari gidiyor o aleti kullancaklar diye. yani gidecegiz ama bos bos kan tahlili falan yaparlar.

yemek konusunda zaten ben evde hic yemek yapamiyorum artik. eskiden zeytinyagli falan yapardim simdi hic. dusman gibi goruyorum yemekleri. sadece meyve falan iste. tr'de olsak belki bulurduk yiyecek biseylerde. ya da annemiz falan yapardi. burda nerdeee senağlama

Canim sen nerde yasiyorsun?Demek sekreter daha girdirmezler dedi ultrasona bende fazla umutlanmiyorum ama iste bi umit:)Bi suru kan alacaklar desene.bende acaba esimle gitmesemmi acaba diyorum yani gostermiyeceklerse bebisimizi ama bi yandanda diyorum ya gosterecekleri tutarsa esim kacirmis olacak o yuzden gelsin benimle:).kader arkadasiyiz desene neyse hayirlisi olsun sagsalim dogsunlarda goruruz elbet:)
Aslinda benimde cok yemek yaptigim yok aslinda yemek yapacak zamanda yok.su aralar yumurta yiyorum surekli aslinda cok asiriya kacmamak lazim ama 3 gundir okulum tatil ve evde kahvalti yapma sansimi kullaniyorum ve hersabah yumurta canim istiyor bi gun patatesli bi gun kaynatip bi gun tavada valla icimden civciv cikacak yakinda:)benimde derdim sut icememek bol bol yogurt ve peynir yemeye calisiyorum ama benim dr beyz peyniri bile yasakladi bende mozarella peynir yiyorum oda bol sut iceriyomus:)Tr de olsaydik cikar disarda biseler yerdik bol bol annecigmize giderik ne guzelneyse hic hatirlamayalim moralimizi bozmayalim:çok üzgünüm:

kızlar az önce burnuma pamuk tıkayarak yemk pişirdim
pilavı çok severim ama pişmiş mi diye bile ağzıma alıp bakamadım
ayrn yaptım 3 bardak içtim kendime geldim valla inş ayrandan da soğumam midem bişi girsin

cnm çokk çok çokk geçmiş olsunn.....:çok üzgünüm:allahın izniyle bebişine inşlah birşey olmayacak....:Saruboceq:dualarım seninle ve bebişinle:Saruboceq:

ya varya canım şimdi okuyodum yazılanları ama bi yandanda erik istiyorum tuzlu tuzlu die anlatıodum eşime oda dalga geçio yaza bişi kalmadı die bana buldu erik ama buzluydu bi manavdan sadece suyunu çektim ağzıma

kızlar yarın kalp atışları için 2de randevumuz hem bebeğide görcez dua edin nolur çok korkuyorum ya

inşallah herşey yolunda giderde bebişini görürsün. o minicik kalp atışlarını duyarsın. bende haftaya gidcem kısmet olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…