yaaaaa kızlar benim kasıklarım inanılmaz ağrıyor sanki adet ağrısı çekiyorum ya sizinde oluyor mu ara ara da belime saplanıyor bu ne böyle yaaaaa
ayy fatoşcum seni yeni farkettim bende doğma büyüme isviçreliyim baselli :)
sen nerdensin?
canım şunu çekti bunu çkti diyenlere imreniyorum sabah bi kivi yedim daha ağzıma bişi süremedim çok feci bulantım su içiyorum mini mini yudumlarla
bende agzima bisey suremiyorum ne yesem kusuyorum su bile icsem kusuyorum...doktorum hicbisey yemessem bulantimin dahada articagini ve her iki saatte bir kucuk kucuk biseyler yememi midemi asla bos birakmamam gerektigini soyledi...mide bos kalinca bulantilar artiyor gercektende...yiyemiyorsundur eminim ama zorla bebisin icin...
yaaaaa kızlar benim kasıklarım inanılmaz ağrıyor sanki adet ağrısı çekiyorum ya sizinde oluyor mu ara ara da belime saplanıyor bu ne böyle yaaaaa
Buarada benimde belim agir biseyler kaldirirsam hemen agriyor. kasik agrisida oluyor tabi arada. Alisveris posetleri bile agir geliyor artik. cokta narin olmak istemiyorum normal hayatima devam etmek istiyorum.
Nutellacim sende daha gitmedin degil mi doktora benim gibi?
Ilk ogrendigimde gitmistim dr randevusuna.ondan sonrada 1 ay sonrasina randevu verdiler insallah 10 martta ama muhtemelen yine goremeyecegim burda baya bi gec girdiriyorlarmis ultrasona bakalim bari kalp atisini dinletseler yani en azindan varligindan haberdar olsak simdi hic bise yokmus gibi.keske tr de olsaydik
Benim bulantilarim baslarda oluyordu ama oda kayboldu:)aslinda karnim aciktiginda midem bos oldugunda bulantilarim daha fazla oluyor o yuzden ac kalmamaya calisiyorum.birgun yaptigim yemegi ikinci gun yiyemiyorum benimde sorunum.agir alisveris posetleri konusunda bende esimden yardim aliyorum ama bazen kaldiriyorum amakaldirmamak gerek aslinda dikkat etmemiz gerek.
insallah hersey yolunda gider hayirlisiyla gidip bebisimi gorurum bende:)
Anladim canim. Aynen benim gibisin. Benimde randevum 10 Marttaydi ama esimin isi varmis o gun o yuzden 12sine almak zorunda kaldim randevuyu. ben burda gun sayiyorum habire bisey cikiyor. Acaba kendi basimami gitsem dedim ama biliyorsun burda mesafeler cok uzak guvenemedim. Sekreter kadin bana telde zaten 9uncu haftada da duyulmaz kalp atisi erken yani aslinda gelmeniz icin dedi. yuzde yuz eminim ultrasona sokmayacaklar. akillari gidiyor o aleti kullancaklar diye. yani gidecegiz ama bos bos kan tahlili falan yaparlar.
yemek konusunda zaten ben evde hic yemek yapamiyorum artik. eskiden zeytinyagli falan yapardim simdi hic. dusman gibi goruyorum yemekleri. sadece meyve falan iste. tr'de olsak belki bulurduk yiyecek biseylerde. ya da annemiz falan yapardi. burda nerdeee senağlama
kızlar iyi akşamlar size yetişemiyorum süpersiniz vallahi benim miğdem çok az bulanıyor bel ve kasık ağrım var yarın kızlar ultrasona gireceğim bebeğimi görürüm inşallah göremezsem kürtaj olacağım yarın nasıl olacak bilmiyorum zeynodan haber geldimi ne durumda biliyomusunuz böyle durumlar olunca çok üzülüyorum
ya kizlar benim canimda ne zamandir erik istiyo yesil erik sert gene offf böyle tuza bandira bandira yemek istiyom ama mevsimi degil( napip edip bulacam ama. heryerde ayni zamanda cikmiyordurya kesin bi ülkede daha erken cikiyodur dimi cokmu sacmaladim ama napim canim cekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?