2009 Ekim Anneleri

herkese merhaba nasılsınız
Ben çok iyiyim kızımı gördüm cumartesi 968 gr olmuş kuzum opuyorumnanaktan çok şükür başka bir yaramazlık yok

pembecim gözün aydın büyümüş miniğin zemuszemus

kızlar ben oğlumun hıçkırıklarını hissetmeye başladım sanırım
hisseden varmı

hisseden varmı

Canım ben de daha önce bööle sabit aralıklarla titreme gibi bişey hissediyodum ama emin olamıyodum. Şans eseri son dr. a gidişimde ultrasonla bakarken oldu. Dr. teyit etti. Nasıl hıçkırıyodu kuzum. Bi hıçkırıyo bütün vücudu havalanıyo resmen opuyorumnanaktan

maşallahhh canancım kızınaaaaaa tombik bi kız olacak sanırım begendinmi yeni doktorunu neler sordun hastane dogum olaylarını sordunmu anlatsana ?

biraz yorgunluk var canım ya kısma ama cumartesi çorluya gittik buraya kadar gelmişken yazlıga gidelim dedik kumbaga gittik orda kaldık gece pazar akşamı döndük eve:kedi:

herkese merhaba nasılsınız
Ben çok iyiyim kızımı gördüm cumartesi 968 gr olmuş kuzum opuyorumnanaktan çok şükür başka bir yaramazlık yok
ohh maşaalah canım kızına
zemuszemuszemuszemusoleyyyyyy 99 gün kalmış sonunda 2 li rakamlara geçtim....zemuszemuszemuszemus
tekli sayıalra geçtiğimiz günlerde gelecek şekerler merak etmeyin ben bugün kendimi çok bitkin hissediyorum offfff

hisseden varmı

nasıl bi şey hissediyon hıçkırık derken anlat hele bakayım:1shok::1shok:

evet pıt pıt sabit bi hareket oluyo karnımda meğer hıçkırıkmış opuyorumnanaktan

ben diyom anam bu karuu kurtlu diye durduğu yerde durmuyor ki gezentüüüüüünaniknanik

nasıl bi şey hissediyon hıçkırık derken anlat hele bakayım:1shok::1shok:

böyle aynı şekilde pıt pıt pıt atıyo göbeğimin belli noktasında hareket oluyo aynı şiddette netten bi baktım hıçkırık için verilen tarife uyyo karnına dışardan bakılıncada anlaşılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…