2009 Ekim Anneleri

ana benim paşamda hıçkırıyo bende onu tekme sanıyodum ne bilemmm cahıll karıyım işte zemuszemus

kıslar size bişi danışmak isitom biliosunuz benim bu elti olayını bize gelme durumlarını kocişle konuştuk oda sen istemiosan ben tel açarım abime handan çok rahatsız artık çalışamıo duramıo istanbulda sıcaktan zaten izne ayrılcak bu hafta annesinin yanına yazlıga gitcek derim gelmezler dio ama benim kaararsız kaldım eşim istio tabi abisi gelsin ama bana kıyamıo sizce napsam çok zorlanırmıyım gelirlerse kestiremiomki offf

boşver canım bak işin kolayı var zorlanırsın tabii çocuklarıda var diyodun bence eşin ii düşünmüş gelmemeleri senin için daha ii gelecekelr yemek falan gezmek isticekelr ee sende çalışıyon akşamları dışarı çıkcanız dinlenemicen bencede gelmesinler tabii tercih senin ama ben zorlancana eminim

gezmicem görürsünüz sadece alışveriş yapcaz ahanda buraya yazıom:dilcikar:

benim elti olayına yardım edin nan kıslar ne yapcamı şaşırdım

canımıniçi bence eğer eltin azıcık anlayışlıysa sana faydası bile olur yemeğe evişine yardım eder azıcık..

Sanırsam tombik olacak kızım :dance: Handan dr beğendim açıkçası ama çok fazla ilgilenemedi acil hastası geldi doğuma ama sıkıntılıymış seni korkutmak istemem ama bu hastamın durumu çok acil dedi normalde böyle bırakıp gitmem dedi mafoldumben muaynem kısa sürdü o yüzden. sonra merak ettim doğumhaneye indim sordum oradaki yakınlarına bayanın suyu 3 gündür bitmiş kanaması başlamış ve kadın kendinde değilmiş hastaneye gelirken :gitme:

Canım gene gezmişsin bol bol amam ağrın sızın yoksa sorun yok Şeniz tatlı yorgunluklar bunlar.

dimi eşime kıyamıom bende abisi ilk kez gelcekti onun gönlü olsun die katlanabilirmiyim acaba die düşüom sürekli , ama haklısın akşam eve gelicem sıcakta bide bebek daha 3 aylık evde bazen donla dolanıom yani giincem bu sıcakta dinlenemicem uzanamıcam off çok zor olacak en iisi gelmemeleri sanırım ,

cumartesi deli eltim mesaj çekmiş bana az kaldı gelicez çok istioz gelmeyi müsaitsiniz demi die bidn siinirlerim bozuldu ene cvp yazmadım karar verdikten sonra kont yoktu felan die msj ataım dedim uyus kız ya eşimde kalacak düüşncesiz

Kızlar nasılsınız?

Şeker testleriniz nasıl çıktı? Benim yüksek çıktı ve diyete başladım ve hergün kan alıp ölçüm yapıyorum. Hayatın taadı tuzu kalmadı Değerlerim düşük çıkıyor şimdilik ama dr.15 gün sonra değerlendirecek.
Bir de herkese dr.u 50lik ölçümden önce 12 saat aç kal demiş ama benimki aç tok farketmez dedi. Ben de 1 akşam önce yarım kilo dondurma ,pasta sabahı bal falan yedim gittim bu sonuçları şaşırtır mı acaba? Boşu boşuna diyet yapmıyorumdur umarım?CADIARZU Çünkü tokluk değerlerim şu an en fazla 90.! Açlığın üst sınırına yakın sanıırım anlamadım gitti.:uhm:

gezmicem görürsünüz sadece alışveriş yapcaz ahanda buraya yazıom:dilcikar:

benim elti olayına yardım edin nan kıslar ne yapcamı şaşırdım

nan diyoz işte bırak otursunlar evlerinde gelipte napcaklar bak benim kayınvaldede pikniğe gitmedik diye küsmüş hahaah çok üzüldüm valla karalar bağladım çok tınnn küsmesi uğraşamam valla :umursamaz:

canımıniçi bence eğer eltin azıcık anlayışlıysa sana faydası bile olur yemeğe evişine yardım eder azıcık..
canım 3 aylık bebegi var nasıl yapsın yemek felan sanmıorum bişi yapabilceni yani:( bide öle becerikli bişi degil zzaten çocuk gibi

begenmene sevindim inş bidahakine daha memmun kalırsın , ayy bizde öle olmayız inş:Saruboceq: herşey çok güseldi ama bu eltimin msj canımı sıktı biraz strese girdim sonra o yordu beni:bbo:

Handan eğer böyle yaparsa belki aksine dahada zorluk olacaksa sana bence söyleyin gelmesinler. CADIARZU senin ve oğluşunu sağlığı önemli şuan iyi düşün tatlım hatır gönül işlerini fazla düşünme derim.

ANG€L;7940829 .!.:
güzel anniş adayları herkese günaydın merhabalar
umarım herkes iidir.sağlıklı bir hafta diliyorum:1hug:

hoşgeldin şekerim sanada ii haftalar olsunnn kaydirigubbakcemile3

handanım sıkma canını sana eltin geldiğinde destekten çok köstek olcağına eminim desem çok mu iddidalı olurum :lepi:

Günaydinnnnnnnnn kizlar nasilsiniz ?
sükür 27 haftaya girdik ALLAH im 37 haftayida gormeyi nasip etsin insallah hepimizeee:Saruboceq:

handancım bence eşin çok güsel demiş yani sonuçda hiç bizaman kabul temicen değilki durum belli
kendi işimizi yaparken zorlanıyoruz artık bide misafir yemek çocuklar hiç kolay olmaz senin için

selam kizlar ne var ne yok? ben iyiyim bebeeemde iyi cok sükür.. napiyonuz? ya rüyalarima hep erken dogurdugum felan giriyor sanirim stres yaptim kendime. sanki ekimde degilde 1 ay önceden doguracakmisim gibi geliyor. bide sizin seyiniz aciyormu? böyle cok spor yapmis gibi kaslar agrirya? bide akinti olayi farklastimi? benden sümük gibi bisi geliyor siklasmaya basladi bu sümük.. bi acayip..

sizden naber? nasilsiniz? ya 40 hafta 10 ay olduguna göre 9 ay 36 hafta olduguna göre 36. haftada doguracakmissiz gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…