- 20 Mart 2009
- 2.616
- 593
- 123
- 40
böyle aynı şekilde pıt pıt pıt atıyo göbeğimin belli noktasında hareket oluyo aynı şiddette netten bi baktım hıçkırık için verilen tarife uyyo karnına dışardan bakılıncada anlaşılıyo
:kedi:bu hafta sonu kesinlikle gitmicem bi yere sadece oglumuza alışverişe gitcez cumartesi pazar günü oturcam evimde
:kedi:bu hafta sonu kesinlikle gitmicem bi yere sadece oglumuza alışverişe gitcez cumartesi pazar günü oturcam evimde
kıslar size bişi danışmak isitom biliosunuz benim bu elti olayını bize gelme durumlarını kocişle konuştuk oda sen istemiosan ben tel açarım abime handan çok rahatsız artık çalışamıo duramıo istanbulda sıcaktan zaten izne ayrılcak bu hafta annesinin yanına yazlıga gitcek derim gelmezler dio ama benim kaararsız kaldım eşim istio tabi abisi gelsin ama bana kıyamıo sizce napsam çok zorlanırmıyım gelirlerse kestiremiomki offf
kıslar size bişi danışmak isitom biliosunuz benim bu elti olayını bize gelme durumlarını kocişle konuştuk oda sen istemiosan ben tel açarım abime handan çok rahatsız artık çalışamıo duramıo istanbulda sıcaktan zaten izne ayrılcak bu hafta annesinin yanına yazlıga gitcek derim gelmezler dio ama benim kaararsız kaldım eşim istio tabi abisi gelsin ama bana kıyamıo sizce napsam çok zorlanırmıyım gelirlerse kestiremiomki offf
maşallahhh canancım kızınaaaaaa tombik bi kız olacak sanırımbegendinmi yeni doktorunu neler sordun hastane dogum olaylarını sordunmu anlatsana ?
biraz yorgunluk var canım ya kısma ama cumartesi çorluya gittik buraya kadar gelmişken yazlıga gidelim dedik kumbaga gittik orda kaldık gece pazar akşamı döndük eve:kedi:
boşver canım bak işin kolayı var zorlanırsın tabii çocuklarıda var diyodun bence eşin ii düşünmüş gelmemeleri senin için daha ii gelecekelr yemek falan gezmek isticekelr ee sende çalışıyon akşamları dışarı çıkcanız dinlenemicen bencede gelmesinler tabii tercih senin ama ben zorlancana eminim
maşallaahh pempemm kuzunaaa...
ohh maşaalah canım kızına
:
gezmicem görürsünüz sadece alışveriş yapcaz ahanda buraya yazıom:dilcikar:
benim elti olayına yardım edin nan kıslar ne yapcamı şaşırdım
canım 3 aylık bebegi var nasıl yapsın yemek felan sanmıorum bişi yapabilceni yani:canımıniçi bence eğer eltin azıcık anlayışlıysa sana faydası bile olur yemeğe evişine yardım eder azıcık..
Sanırsam tombik olacak kızım :dance: Handan dr beğendim açıkçası ama çok fazla ilgilenemedi acil hastası geldi doğuma ama sıkıntılıymış seni korkutmak istemem ama bu hastamın durumu çok acil dedi normalde böyle bırakıp gitmem dedi mafoldumben muaynem kısa sürdü o yüzden. sonra merak ettim doğumhaneye indim sordum oradaki yakınlarına bayanın suyu 3 gündür bitmiş kanaması başlamış ve kadın kendinde değilmiş hastaneye gelirken :gitme:
Canım gene gezmişsin bol bol amam ağrın sızın yoksa sorun yok Şeniz tatlı yorgunluklar bunlar.
canımıniçi bence eğer eltin azıcık anlayışlıysa sana faydası bile olur yemeğe evişine yardım eder azıcık..
ANG€L;7940829 .!.:güzel anniş adayları herkese günaydın merhabalar
umarım herkes iidir.sağlıklı bir hafta diliyorum:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?