2009 Ekim Anneleri

Günaydinnnnnnnnn kizlar nasilsiniz ?
sükür 27 haftaya girdik ALLAH im 37 haftayida gormeyi nasip etsin insallah hepimizeee:Saruboceq:

amin canım hepimize inş. 37 deki heyecanımı düşünemiyomm offfff sanırım ramazanda olucaz demi 37 deyken yoksa bitmiş mi olcek CADIARZU

olmazsın bencede öle olacak yasemincim ne kadar yabancı degiller desekte sonuçta benim evim hizmet olayı ister istremez olacak ay efet ugraşamam ya en iisi kociş arasın sölesin abisine böle böle die napalım artık başka zaman gelsinler

Canım çok zor yaa ikilemde kalmışsın. ama sanki gelseler misafir gibi ağırlamak isteyeceksin gibime geliyo. Üstelik ne kadar uğraşırsan uğraş istediğin gibi olmayacak. Ama hani kimisi takmaz rahat bi yapısı vardır. Gelsinler ne bulursak beraber yeris falan diyebileceksen kocişinin gönlünü kırma.
Gelsinler diye karar verirsen de bence kesinlikle eltine atacağın mesajda gelin çok iyi olur bende yalnız başıma çok zorlanıyorum, rahatsızım, ben de biras dinlenmiş olurum sen yardım edersin falan yaz ki annasın azcık. Belki gözü korkar kaydirigubbakcemile3

Canım benimki iyi çıktı ama bana da doktor tok gel demişti. Öyle yaptım. Bende açlığa bakılmadı sadece tokluğa bakıldı o da 124 çıkmış. Ben önceki gün özellikle hamur işi ve şekerden kaçınmıştım. Etkisi olmuşmudur bilemiyorum canım sositososito

Günaydinnnnnnnnn kizlar nasilsiniz ?
sükür 27 haftaya girdik ALLAH im 37 haftayida gormeyi nasip etsin insallah hepimizeee:Saruboceq:
aminnn canımmm..inşallahhh

erken doğum korkusu hepimizde war fatoşumm..buaylarda olması da çok normal..sadece abartmamk gerek...akıntım azaldı benim..eskiden daha çok geliodu...

Kızlar ramazan dedınız de aklıma geldı sız bu sene ramazanda oruÇ tutacakmısınız yaa ben kendıme gÜvenemıyorum ÇÜnkÜ muntazam her sabah Çıkarıyorum yanı...

Kızlar ramazan dedİnİz de aklıma geldİ sİz bu sene ramazanda oruÇ tutacakmısınız yaa ben kendİme gÜvenemİyorum ÇÜnkÜ muntazam her sabah Çıkarıyorum yanİ...

yok hayatım son ayda olcas..bebişe zararı olur kanımca.hem günler uzun hawa sıcak bol sıwı almalıyız malum..tutmıyciimm...

Kızlar ramazan dedİnİz de aklıma geldİ sİz bu sene ramazanda oruÇ tutacakmısınız yaa ben kendİme gÜvenemİyorum ÇÜnkÜ muntazam her sabah Çıkarıyorum yanİ...

Canım benim kusma gibi bi problemim yok ama. kesinlikle tutabileceğimi zannnetmiyorum. üstelik bebeğimi o kadar uzun süre susuz ve yiyeceksiz bırakmak son ayında çok mantıklı gelmiyor. :1no2:

bende senin gibi düşüodum gülican eşimin gönlü olsun die belki biraz dişimi sıkarım diodum biyandanda ya 1 haftadan fazla kalırlarsa die düşünüom , zaten gelirlerse öle yemek yapıcam die hiç kasmam kendimi normalde öle diilimdir ama yoramam kendimi yani ne bulursak yeriz işte özel bişi yapmam bakalım ya ben bi kaç gün daha düşüncem bu konuyu sanırım :bbo:

handancim kendini harap etme gelecekler diye. seni zaten bliyorlar. e durumun malum suan. kendini yorma hirpalama sakin. anlayislilardirda.. öylede düsünüp durma bas agrisi yapar. herseyi kafana takma be gülüm. yok kaynana yok kaynim yok söyle. sen herkesi degil birak herkes seni düsünsün

yok canım ya ne orucu bu halde sevapdan çok günah işlemiş oluruz
son ayımızda olucaz zaten havalr sıcak yemeği bırakın su içmedenm mümkün değil durmamız doktorar bol su için diye uyarırken

canım çokhaklısın mafoldumben insanların bu kadar anlayışsız düşüncesiz olmaları beni çıldırto hadi o salak eltim düşünemio kaynanamın demesi lazım kızcagız hamile çalışıo ne işiniz vvar gitmeyin die bunları düşündükçe iice sinirleniyorum , sırf kocim mutlu olsun die katlanmayı düşündüm ama sanırım yapamıcam ,günlerdir bunu düşünüyorum çok strese girdim:bbo:

handancım senin misafir konuna bilhassa girmiyorum çünkü daha çok taze didiştik geçen gün kocimnen bu konuda..senin konuya yorum yaparsam heyheyler tepeme fırlıycak:)) ilgilenmedim sanma kuzu yani,okişş??:)

handancım senin misafir konuna bilhassa girmiyorum çünkü daha çok taze didiştik geçen gün kocimnen bu konuda..senin konuya yorum yaparsam heyheyler tepeme fırlıycak:)) ilgilenmedim sanma kuzu yani,okişş??:)

canım öle düşünmem aşkolsun herkes yorum yapacak die beklemiom ben rahatlıyorum size yazınca asıl siz kusura bakmayın sizide strese sokuosam:kedi: ama ben merak etim şimdi sizin olayıda sende rahatlarsın anlatsadın ya fikir verirdikkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…