- 20 Mart 2009
- 2.616
- 593
- 123
- 40
Günaydinnnnnnnnn kizlar nasilsiniz ?
sükür 27 haftaya girdikALLAH im 37 haftayida gormeyi nasip etsin insallah hepimizeee:Saruboceq:
dimi eşime kıyamıom bende abisi ilk kez gelcekti onun gönlü olsun die katlanabilirmiyim acaba die düşüom sürekli , ama haklısın akşam eve gelicem sıcakta bide bebek daha 3 aylık evde bazen donla dolanıom yani giincem bu sıcakta dinlenemicem uzanamıcam off çok zor olacak en iisi gelmemeleri sanırım ,
cumartesi deli eltim mesaj çekmiş bana az kaldı gelicez çok istioz gelmeyi müsaitsiniz demi die bidn siinirlerim bozuldu ene cvp yazmadım karar verdikten sonra kont yoktu felan die msj ataım dedim uyus kız ya eşimde kalacak düüşncesiz
Kızlar nasılsınız?
Şeker testleriniz nasıl çıktı? Benim yüksek çıktı ve diyete başladım ve hergün kan alıp ölçüm yapıyorum. Hayatın taadı tuzu kalmadıDeğerlerim düşük çıkıyor şimdilik ama dr.15 gün sonra değerlendirecek.
Bir de herkese dr.u 50lik ölçümden önce 12 saat aç kal demiş ama benimki aç tok farketmez dedi. Ben de 1 akşam önce yarım kilo dondurma ,pasta sabahı bal falan yedim gittim bu sonuçları şaşırtır mı acaba? Boşu boşuna diyet yapmıyorumdur umarım?CADIARZU Çünkü tokluk değerlerim şu an en fazla 90.! Açlığın üst sınırına yakın sanıırım anlamadım gitti.:uhm:
çok teşekkür ederim kıslar hepinize iyiki varsınız :1hug::asigim:
Günaydinnnnnnnnn kizlar nasilsiniz ?
sükür 27 haftaya girdikALLAH im 37 haftayida gormeyi nasip etsin insallah hepimizeee:Saruboceq:
aminnn canımmm..inşallahhhGünaydinnnnnnnnn kizlar nasilsiniz ?
selam kizlar ne var ne yok? ben iyiyim bebeeemde iyi cok sükür.. napiyonuz? ya rüyalarima hep erken dogurdugum felan giriyor sanirim stres yaptim kendime. sanki ekimde degilde 1 ay önceden doguracakmisim gibi geliyor. bide sizin seyiniz aciyormu? böyle cok spor yapmis gibi kaslar agrirya? bide akinti olayi farklastimi? benden sümük gibi bisi geliyor siklasmaya basladi bu sümük.. bi acayip..
sizden naber? nasilsiniz? ya 40 hafta 10 ay olduguna göre 9 ay 36 hafta olduguna göre 36. haftada doguracakmissiz gibi geliyor
Kızlar ramazan dedİnİz de aklıma geldİ sİz bu sene ramazanda oruÇ tutacakmısınız yaa ben kendİme gÜvenemİyorum ÇÜnkÜ muntazam her sabah Çıkarıyorum yanİ...
Kızlar ramazan dedİnİz de aklıma geldİ sİz bu sene ramazanda oruÇ tutacakmısınız yaa ben kendİme gÜvenemİyorum ÇÜnkÜ muntazam her sabah Çıkarıyorum yanİ...
Canım çok zor yaa ikilemde kalmışsın. ama sanki gelseler misafir gibi ağırlamak isteyeceksin gibime geliyo. Üstelik ne kadar uğraşırsan uğraş istediğin gibi olmayacak. Ama hani kimisi takmaz rahat bi yapısı vardır. Gelsinler ne bulursak beraber yeris falan diyebileceksen kocişinin gönlünü kırma.
Gelsinler diye karar verirsen de bence kesinlikle eltine atacağın mesajda gelin çok iyi olur bende yalnız başıma çok zorlanıyorum, rahatsızım, ben de biras dinlenmiş olurum sen yardım edersin falan yaz ki annasın azcık. Belki gözü korkar kaydirigubbakcemile3
handancim kendini harap etme gelecekler diye. seni zaten bliyorlar. e durumun malum suan. kendini yorma hirpalama sakin. anlayislilardirda.. öylede düsünüp durma bas agrisi yapar. herseyi kafana takma be gülüm. yok kaynana yok kaynim yok söyle. sen herkesi degil birak herkes seni düsünsün
handancım senin misafir konuna bilhassa girmiyorum çünkü daha çok taze didiştik geçen gün kocimnen bu konuda..senin konuya yorum yaparsam heyheyler tepeme fırlıycak:)) ilgilenmedim sanma kuzu yani,okişş??:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?