2009 Ekim Anneleri

Canım hakkaten artık gelmeseler bile bu kadar düşünüp üzüldüğüne yazık yani. Hiç olmassa kayınvaldene azcık çıtlatsanız rahatsızım çok onnar da gelcek ama ilgilenebilirmiyim bilmiyom falan diye. Hatta akşam acile gittik falan deseniz, kayınvaldenin aklına gelir belki bişey söylemek

handan strese sokma kendini dogumdan sonra gelsinler , bosver eve kalici misafir gelince mutlaka ilgilenmen gerekiyor hic cekilmez bu dönemlerde zaten calisiyorsun off sinirlenir durursun en iyisi esine söyle gelmesinler

benimkisi doğum sonrası sürecin şimdiki kawgasıydı dandanımm..

bende iyiyim sükür tatlim ..
artik esim evde doguma kadar cok rahatladim inanin o yokken strese daha cok giriyordum simdi evde nerdeyse bir is yapmiyorum moral veriyor bana yardimci oluyor ...insan stres olunca damarlari nasil kasiliyor bebegede iyi degil bir cok seyi tetikliyor haliyle , birde oglum tatile girdi hem onunlada ilgileniyor ben yorulmuyorum artik sansliyim bu defa ..

pembecim gözün aydın büyümüş miniğin zemuszemus

kızlar ben oğlumun hıçkırıklarını hissetmeye başladım sanırım
hisseden varmı

hissediyorum canım epeydir. o tekme sandığımız şeyler hıçkırıkmış zaten. lopp yapıyo böle birden karnım. tekmeler 28. haftadan sonra başlarmış.

aman ne kadar güzel tatlım gününüzü gün edin valla bence hazır eşinde evde aman da aman süper yaa ben eşimin evde olduğu günleri iple çekiyorum resmen kaydirigubbakcemile :gitme: ama çalışıyo ve kendi işi diye izin falanda yok lmaz: ama olsun genede kocişimi seviyorum arada gıcuk olsamda kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

fatoşum seni merak ettik kaç gün girmedin neden gelmedin ??

gülican ilkay haklısınız kıslar eşimle konuşcam bu akşam arayabilirsin dicem..

zuzum kalabalıkmı geleceklermiş dogumdan sonrada zor ya misafir olayı ayhhh

hissediyorum canım epeydir. o tekme sandığımız şeyler hıçkırıkmış zaten. lopp yapıyo böle birden karnım. tekmeler 28. haftadan sonra başlarmış.

:))))))) olurmu canim tekmeleri farkli , 28 den sonra baslamaz suan oldukca hareketli zamanlari hickirik ara ara olabilir ama tekmeleyle ayirt edilebilir , zaten 32 haftadan itibarende hareketleri tam anlamiyla hissetmek mumkun olmuyormus yer daraldigi icin daha az hissedecegiz

slm kızlar nasılsınız oo ne güzel hafta hesapları başlamış benim sezeryan olacagı için 36-38. haftada olcak dogumum buarada dr. sezeryan istiyo ben değil tüp oldugu için bebegi yormak ve riske atmak istemiyomuş bu konu hakkında bilgisi olan varmı kızlar he bide handan misafir olayına gelince bende istemeye istemeye yatıya 1haftalıgına geldiler ben hazırlarsam yiyolardı bende hiç oralı olmadım yattım dinlendim hep mecbur sonra baktım kendileri yardım etmeye kendi başlarına yapmaya başladılar eşimde sagolsun hep otursana sen yabancımı onlar yapar diyodu yüzlerine karşı oyüzden rahattım normalda agustosta tekrar gelceklerdi geçende konuştuk yok gelmicezz diyolar bebiş dogsun büyüsün öle diyolar hiç takma kafana gelmeye niyetli olan sen istesende geliyo istemesende

zorlanırsın canım bence kabul etme. hem çalış hem misafir zor olur bu sıcakta. ne kadar sana yardımcı olsa da her işe burnunu sokmadan edemiceksin doğal olarak, yatmak istediğinde yatamıcan, hareketlerin kısıtlanıcak vs. , yani ne kadar düşüncesiz insanlar karı koca akıl edemiyolar yani. bi de küçük çocuk olacak iş değil yani. ben asla kabul etmem, kırılacak birşey de yok bunda özel bir durum. eşin de anlayışla karşılayacaktır. şu 3 ayı bi atlat hayırlısıyla bi daha ne zaman isterlerse gelsinler yani. ayy yeri geliyo eşim bana fazla geliyo bu sıcakta be. salonda yatıyorum valla daralıyorum bazen. bi de misafir hiç çekemem. sen bilirsin kuşum.

a,selam canim , doktorun ne diyorsa onu uygulaman gerekiyor riske atmak istemiyormus 36 38 haftalar iyi bence akciger gelisimi tamamlanmis oluyor bir kac haftadan birsey olmaz doktorun dedigini yap

bak girmiyim diyorum konuya ama :)))))

kuzu ben misafiri çok sewerim,yatılı olmassa tabi..we kendimi paralarım,yaptığım çeşitler filan masaya sığmaz o şekilde yanii..bu huyumu da herkes bilir,e o zaman gelip de yük olmayın demi..yormasın kendini apmasın bişiyyy,demesi kolay...huy bu..kaynanacım 15-20 gün kalmayı düşünüyodu doğum sonrası..onu bi şekilde bi haftaya çekmeye çalışıyorum..bi de kayınpeder çıktı başıma..neymiş efendim doğumdan bi hafta sonra gelirmiş,biraz da ( kesin o da 1 haftadır en az ) o kalırmış..ya dedim delirtmeyin beni saat başı emzircem biyandan lohusayım daha da ilk hafta kanama bilmem ne..psikolojimden hiç bahsetmiorum bile,e kayınpeder ewde olunca usturuplu bişiler giymek gerek onla mı uğraşcam..gelsin bi ay sonra görsün torununu..kocim bişi diyememiş anasına bakarız anne demiş..kadın aşırı alıngan çünkü bi küserse buırnundan getirir arada kalıyorum diye o gerildi ben ona ii patladım falan filan..geçti şimdi ama noolcak da bilmiyorum..hallet dedim bu işi..nası yaparsan yap yüzüne gözüne bulaştırmadan hallet,amam olur da annen küser müser surat yaparsa ozaman da ben bu sewimli zuzu olmam ağzım açılır haberin olsun dedim...

ayhh ne çok konuştumm:))) hadi kapıyalım bu konuyu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…