canım çokhaklısın mafoldumben insanların bu kadar anlayışsız düşüncesiz olmaları beni çıldırto hadi o salak eltim düşünemio kaynanamın demesi lazım kızcagız hamile çalışıo ne işiniz vvar gitmeyin die bunları düşündükçe iice sinirleniyorum , sırf kocim mutlu olsun die katlanmayı düşündüm ama sanırım yapamıcam ,günlerdir bunu düşünüyorum çok strese girdim:bbo:
canım öle düşünmem aşkolsun herkes yorum yapacak die beklemiom ben rahatlıyorum size yazınca asıl siz kusura bakmayın sizide strese sokuosam:kedi: ama ben merak etim şimdi sizin olayıda sende rahatlarsın anlatsadın ya fikir verirdikkaydirigubbakcemile5
pembecim gözün aydın büyümüş miniğin zemuszemus
kızlar ben oğlumun hıçkırıklarını hissetmeye başladım sanırım
hisseden varmı
kizlar eylul annelerinden birisi dogum yapmis gordunuz mu ?
biraz uzuldum haliyle simdi kuvozdelermis senağlama
hissediyorum canım epeydir. o tekme sandığımız şeyler hıçkırıkmış zaten. lopp yapıyo böle birden karnım. tekmeler 28. haftadan sonra başlarmış.
kıslar size bişi danışmak isitom biliosunuz benim bu elti olayını bize gelme durumlarını kocişle konuştuk oda sen istemiosan ben tel açarım abime handan çok rahatsız artık çalışamıo duramıo istanbulda sıcaktan zaten izne ayrılcak bu hafta annesinin yanına yazlıga gitcek derim gelmezler dio ama benim kaararsız kaldım eşim istio tabi abisi gelsin ama bana kıyamıo sizce napsam çok zorlanırmıyım gelirlerse kestiremiomki offf
slm kızlar nasılsınız oo ne güzel hafta hesapları başlamış benim sezeryan olacagı için 36-38. haftada olcak dogumum buarada dr. sezeryan istiyo ben değil tüp oldugu için bebegi yormak ve riske atmak istemiyomuş bu konu hakkında bilgisi olan varmı kızlar he bide handan misafir olayına gelince bende istemeye istemeye yatıya 1haftalıgına geldiler ben hazırlarsam yiyolardı bende hiç oralı olmadım yattım dinlendim hep mecbur sonra baktım kendileri yardım etmeye kendi başlarına yapmaya başladılar eşimde sagolsun hep otursana sen yabancımı onlar yapar diyodu yüzlerine karşı oyüzden rahattım normalda agustosta tekrar gelceklerdi geçende konuştuk yok gelmicezz diyolar bebiş dogsun büyüsün öle diyolar hiç takma kafana gelmeye niyetli olan sen istesende geliyo istemesende
kizlar eylul annelerinden birisi dogum yapmis gordunuz mu ?
biraz uzuldum haliyle simdi kuvozdelermis senağlama
fatoşum seni merak ettik kaç gün girmedin neden gelmedin ??
gülican ilkay haklısınız kıslar eşimle konuşcam bu akşam arayabilirsin dicem..
zuzum kalabalıkmı geleceklermiş dogumdan sonrada zor ya misafir olayı ayhhh
Kızlar ramazan dedİnİz de aklıma geldİ sİz bu sene ramazanda oruÇ tutacakmısınız yaa ben kendİme gÜvenemİyorum ÇÜnkÜ muntazam her sabah Çıkarıyorum yanİ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?