ayyy kaç haftalıkmış acaba. Zaten ödüm kopuyo bişey olcak diye. Du r ben de bi bakayım
:))))))) olurmu canim tekmeleri farkli , 28 den sonra baslamaz suan oldukca hareketli zamanlari hickirik ara ara olabilir ama tekmeleyle ayirt edilebilir , zaten 32 haftadan itibarende hareketleri tam anlamiyla hissetmek mumkun olmuyormus yer daraldigi icin daha az hissedecegiz
haklısın canım yok zaten kesinlikle karar verdim istemiorum eşimle konuşucam dayanamam sıcaklarda hele erken dogurum stresten sonra insanlar ne tuhaf ya hala akıl erdiremiom böle bişe yapcaklarına şaka gibi ya , saol canım ya iiki varsınız valla,bende öleyim amazoncum geçen akşam çok sıcak die agladım ya eşim dio sen dayanamazsınzorlanırsın canım bence kabul etme. hem çalış hem misafir zor olur bu sıcakta. ne kadar sana yardımcı olsa da her işe burnunu sokmadan edemiceksin doğal olarak, yatmak istediğinde yatamıcan, hareketlerin kısıtlanıcak vs. , yani ne kadar düşüncesiz insanlar karı koca akıl edemiyolar yani. bi de küçük çocuk olacak iş değil yani. ben asla kabul etmem, kırılacak birşey de yok bunda özel bir durum. eşin de anlayışla karşılayacaktır. şu 3 ayı bi atlat hayırlısıyla bi daha ne zaman isterlerse gelsinler yani. ayy yeri geliyo eşim bana fazla geliyo bu sıcakta be. salonda yatıyorum valla daralıyorum bazen. bi de misafir hiç çekemem. sen bilirsin kuşum.
bak girmiyim diyorum konuya ama :)))))
kuzu ben misafiri çok sewerim,yatılı olmassa tabi..we kendimi paralarım,yaptığım çeşitler filan masaya sığmaz o şekilde yanii..bu huyumu da herkes bilir,e o zaman gelip de yük olmayın demi..yormasın kendini apmasın bişiyyy,demesi kolay...huy bu..kaynanacım 15-20 gün kalmayı düşünüyodu doğum sonrası..onu bi şekilde bi haftaya çekmeye çalışıyorum..bi de kayınpeder çıktı başıma..neymiş efendim doğumdan bi hafta sonra gelirmiş,biraz da ( kesin o da 1 haftadır en az ) o kalırmış..ya dedim delirtmeyin beni saat başı emzircem biyandan lohusayım daha da ilk hafta kanama bilmem ne..psikolojimden hiç bahsetmiorum bile,e kayınpeder ewde olunca usturuplu bişiler giymek gerek onla mı uğraşcam..gelsin bi ay sonra görsün torununu..kocim bişi diyememiş anasına bakarız anne demiş..kadın aşırı alıngan çünkü bi küserse buırnundan getirir arada kalıyorum diye o gerildi ben ona ii patladım falan filan..geçti şimdi ama noolcak da bilmiyorum..hallet dedim bu işi..nası yaparsan yap yüzüne gözüne bulaştırmadan hallet,amam olur da annen küser müser surat yaparsa ozaman da ben bu sewimli zuzu olmam ağzım açılır haberin olsun dedim...
ayhh ne çok konuştumm:))) hadi kapıyalım bu konuyu:)
uzman tv de dinledim kuşum. oranın yalancısıyım yani. anca kaslandılar zaten o kadar sert tekme atacak kaslar yeni oluştu. bana mantıklı geldi.
evet kaslari yeni gelisiyor dogru , ama ayaklarinin oldugu yerden hickiracak degiller herhalde :))) doktorlar ne diyorsa dogdurdur degilmi :1rolleyes:
zuzum senin durumda uyus bişi ama 1 ay da çok bence o kadar beklemez kayınpederin benimkide 1 hafta sonra geleceklermiş kaynanamla ikisi bişi diemedim valla 1 haftaya dikişler iileşir sanırm die düşünüom 1 ay erteletebiirsen ne mutlu sana canım ya inşallah eşin ayarlar ama olmazsada üzülme idare edicez mecbur off bi dogursaydık hayırlısı ile ya
a,selam bahair hosgeldin canim , ben iyiyim superim sanirim :))))))))) sen nasilsin ?
haklısın kuzu zor olcak ertelemem ama napim istemiyorum işte ooff...dedim ki ille bi hafta sonra gelcekse de max 1 gece kalır gider dedim..o halimle kimseyi ağırlayamam..ya benim babm bile günübirlik gelcek..sabah namazıylal yola çıkar gelir görür bikaç saat akşama geri döner..o da şurcaıktan gelmio kaç saatlik yol..kendi babam bile sırf rahatsıs olmıyım die gelmioken onu bihafta hiiç ağırlıyamam..ayy daraldım yineee
ayaklarının olduğu yerde hıçkırık hissediyorum diye birşey demedim ki ben.
hıçkırdığını hissediyorum epeydir dedim.
hiç tekme hissetmiyorum da demedim.
ayırt edebiliyorum ikisini .
iyiyim ilkaycım kızların dedikodularını takip etmeye çalışıyorum bi yandan:)))))))))). bi, yandan da kocamı bakkala yolladım kabak çekirdeği alsın diye gitmiş bisküvili dondurma almış gelmiş onunla atışıyom. hep kanıma giriyo yediriyo böyle şeyleri kilo alıyorum sonra... bu arada süperim derken iyi bişeyler var galiba... geçmişi tam okuyamadım da...
gizemim hosgeldin canim
fatos sen rapor almadin mi ???????
akintin enfeksiyon olabilir doktorunu arada söyle ..
fatoşum seni merak ettik kaç gün girmedin neden gelmedin ??
gülican ilkay haklısınız kıslar eşimle konuşcam bu akşam arayabilirsin dicem..
zuzum kalabalıkmı geleceklermiş dogumdan sonrada zor ya misafir olayı ayhhh
ya bu insanlar ne kadar düşüncesiz ya. el kadar bebek, dikişler bi yandan, lohusa hali bi yandan, zaten memeler ortada gezicez bi süre, sanki kendileri çocuk büyütmemişler gibi töbe töbe yaa.. kendin kırılıp sinir olacağına, boşver onlar kısırlsın öffff...
canim ben sen oyle dedin demedim kendim ayaklarinin oldugu yeri hissettigim icin oyle dedim :))))))) Şeniz
afiyet olsun tatlim azcik banada yolla :)
yok kiz superim derken bisi yok oylesine dedim :) hava cok guzel serin gunesli civil civil moral olarak yani :sm_cool: superligim ondan yoksa bisi yok
kızlar eylül annesi doğum yapmış dedinis ya kaçıncı haftadaymış neymiş..ben göremedim bi şeyedin bana..gerildim ya çok erken daha
gecen okumustum ben zuzum hatta suan eylul melekleri diye sayfa acmislar orda da yaziyor ama haftasi yazmiyor , gecen normal topicklerine 27 haftaliklar yaziyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?