2009 Ekim Anneleri

ayyy kaç haftalıkmış acaba. Zaten ödüm kopuyo bişey olcak diye. Du r ben de bi bakayım

aynen benimde ödüm kopuyor cuma gunu tekrar randevum var ..
ne olur az calisin strese girmeyin , akintilari , kasilmalari ciddiye alinbuyrunnnnnnnnn doktorunuza soyleyin bazen beklemendik sorunlar oluyor korkununda ecele faydasi yok 34 haftayi bir atlatsaydik hayirlisi ile nasil rahatlayacam :sm_cool:

uzman tv de dinledim kuşum. oranın yalancısıyım yani. anca kaslandılar zaten o kadar sert tekme atacak kaslar yeni oluştu. bana mantıklı geldi.

haklısın canım yok zaten kesinlikle karar verdim istemiorum eşimle konuşucam dayanamam sıcaklarda hele erken dogurum stresten sonra insanlar ne tuhaf ya hala akıl erdiremiom böle bişe yapcaklarına şaka gibi ya , saol canım ya iiki varsınız valla,bende öleyim amazoncum geçen akşam çok sıcak die agladım ya eşim dio sen dayanamazsın

zuzum senin durumda uyus bişi ama 1 ay da çok bence o kadar beklemez kayınpederin benimkide 1 hafta sonra geleceklermiş kaynanamla ikisi bişi diemedim valla 1 haftaya dikişler iileşir sanırm die düşünüom 1 ay erteletebiirsen ne mutlu sana canım ya inşallah eşin ayarlar ama olmazsada üzülme idare edicez mecbur off bi dogursaydık hayırlısı ile ya

Son düzenleme:
uzman tv de dinledim kuşum. oranın yalancısıyım yani. anca kaslandılar zaten o kadar sert tekme atacak kaslar yeni oluştu. bana mantıklı geldi.

evet kaslari yeni gelisiyor dogru , ama ayaklarinin oldugu yerden hickiracak degiller herhalde :))) doktorlar ne diyorsa dogdurdur degilmi :1rolleyes:

evet kaslari yeni gelisiyor dogru , ama ayaklarinin oldugu yerden hickiracak degiller herhalde :))) doktorlar ne diyorsa dogdurdur degilmi :1rolleyes:

ayaklarının olduğu yerde hıçkırık hissediyorum diye birşey demedim ki ben.
hıçkırdığını hissediyorum epeydir dedim.
hiç tekme hissetmiyorum da demedim.
ayırt edebiliyorum ikisini .

haklısın kuzu zor olcak ertelemem ama napim istemiyorum işte ooff...dedim ki ille bi hafta sonra gelcekse de max 1 gece kalır gider dedim..o halimle kimseyi ağırlayamam..ya benim babm bile günübirlik gelcek..sabah namazıylal yola çıkar gelir görür bikaç saat akşama geri döner..o da şurcaıktan gelmio kaç saatlik yol..kendi babam bile sırf rahatsıs olmıyım die gelmioken onu bihafta hiiç ağırlıyamam..ayy daraldım yineee

a,selam bahair hosgeldin canim , ben iyiyim superim sanirim :))))))))) sen nasilsin ?

iyiyim ilkaycım kızların dedikodularını takip etmeye çalışıyorum bi yandan:)))))))))). bi, yandan da kocamı bakkala yolladım kabak çekirdeği alsın diye gitmiş bisküvili dondurma almış gelmiş onunla atışıyom. hep kanıma giriyo yediriyo böyle şeyleri kilo alıyorum sonra... bu arada süperim derken iyi bişeyler var galiba... geçmişi tam okuyamadım da...

ya bu insanlar ne kadar düşüncesiz ya. el kadar bebek, dikişler bi yandan, lohusa hali bi yandan, zaten memeler ortada gezicez bi süre, sanki kendileri çocuk büyütmemişler gibi töbe töbe yaa.. kendin kırılıp sinir olacağına, boşver onlar kısırlsın öffff...

zuzum yemege gidip gelincek konuşalım bekle

yeni haberlerrim var kıslar benim başıma gelen pişmiş tavuga gelmz rabbim beni sınıo bence yemege gidim anlatcam of

kızlar eylül annesi doğum yapmış dedinis ya kaçıncı haftadaymış neymiş..ben göremedim bi şeyedin bana..gerildim ya çok erken daha

ayaklarının olduğu yerde hıçkırık hissediyorum diye birşey demedim ki ben.
hıçkırdığını hissediyorum epeydir dedim.
hiç tekme hissetmiyorum da demedim.
ayırt edebiliyorum ikisini .

canim ben sen oyle dedin demedim kendim ayaklarinin oldugu yeri hissettigim icin oyle dedim :))))))) Şeniz

afiyet olsun tatlim azcik banada yolla :)

yok kiz superim derken bisi yok oylesine dedim :) hava cok guzel serin gunesli civil civil moral olarak yani :sm_cool: superligim ondan yoksa bisi yok

gizemim hosgeldin canim

fatos sen rapor almadin mi ???????
akintin enfeksiyon olabilir doktorunu arada söyle ..

:1no2: canim iki hafta sonra tekrar gidecem kemik uzmanina kendisi izne cikti :S ama baska doktora gidecem sanirim

ajkum cuma günü tansiyonum kötüydü, yattim evde kaldim. c.tesi pazarda evdeydim iste.

e tabi havanın serin ama güneşli olması bile süper olmak için yetreli. ben yanıyorum buaralrda... denize gitmek için bile evden çıkmaya cesaretim yok

kızlar eylül annesi doğum yapmış dedinis ya kaçıncı haftadaymış neymiş..ben göremedim bi şeyedin bana..gerildim ya çok erken daha

gecen okumustum ben zuzum hatta suan eylul melekleri diye sayfa acmislar orda da yaziyor ama haftasi yazmiyor , gecen normal topicklerine 27 haftaliklar yaziyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…