sizdende süt geliyormu? resmen bembeyaz süt
selamlar hamisler..
selam kızlar ya bişey sorcam bebişlerinizin hareketleri nasıl benimkisi bazen saatlerce kıpırdamıyo:bbo:
üç aydan sonra başladı hemde kıyafetlerimi ıslatacak kadar
dertler hep aynı desenize kaydirigubbakcemile3
bu ayın sonunda esimin kuzeni gelecek buyuk ihtimalle.ankaraya tayinleri cıkmısta :bbo:
dogumda kayınvalidem gelecek sehir dısından kac gun kalır orasını Allah bilir
benim izinler bitince bebise kim bakacak o ayrı bi dert.kayınvalide bakarsa bizdekalacak zannımca aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadelikafadulden
selamlar hamisler..
taham iyiyiz canım siz nasılsınız bebişinle tatlım
bu durum olacaktır mutlaka ama ben sorun gibi bakmıyorum ben kaderime razı geliyorum beklediğim bişeydi bu zaten. bizim bütün yakınlar istanbulda
ve herkes bebişin doğumunda olmak isteyecek.. e biz 4 kardeşiz 3 ümüz evliyiz e 1 er de çocuk var. eşimler 3 kardeş 2 si evli 1 çocuk var. yani zadece 1. derece akrabalarımız gelse bile en az 15 kişilik bi misafir olacak ama yapıalbilecek bişey yok. şimdilik bu sene de fethiye de kalacakmışız gibi gözüküyo o yüzden olabildiğince büyük bir ev bulup çıkmak istiyoruz. bu evim zaten 2+1 normalde bebk olunca sığamazdık.. çıkmışken büyük bi ev bakalım diyoruz. aslında gönül satın almaktan yana ama kısmet bakalım ne olacakkk
iyiyiz tatlım uyuşuk uyuşuk oturuyoruz dün açamadım bugün elimi bi işe değmeden bi bakayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?