2009 Ekim Anneleri

sizdende süt geliyormu? resmen bembeyaz süt

a allah aşkına bu süt bi tek benden mi gelmiyo ya... herkes süt geliyo süt geliyo diyo bende niye bi numara yok... sadece göğüs uçarımda bazen pamucuk gibi beyazlıklar oluyo o kadar. zaten göğüslerimde aşırı büyümedi. benim sütüm olmayacakmı ne????

dertler hep aynı desenize kaydirigubbakcemile3
bu ayın sonunda esimin kuzeni gelecek buyuk ihtimalle.ankaraya tayinleri cıkmısta :bbo:
dogumda kayınvalidem gelecek sehir dısından kac gun kalır orasını Allah bilir
benim izinler bitince bebise kim bakacak o ayrı bi dert.kayınvalide bakarsa bizdekalacak zannımca aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadelikafadulden

bu durum olacaktır mutlaka ama ben sorun gibi bakmıyorum ben kaderime razı geliyorum beklediğim bişeydi bu zaten. bizim bütün yakınlar istanbulda
ve herkes bebişin doğumunda olmak isteyecek.. e biz 4 kardeşiz 3 ümüz evliyiz e 1 er de çocuk var. eşimler 3 kardeş 2 si evli 1 çocuk var. yani zadece 1. derece akrabalarımız gelse bile en az 15 kişilik bi misafir olacak ama yapıalbilecek bişey yok. şimdilik bu sene de fethiye de kalacakmışız gibi gözüküyo o yüzden olabildiğince büyük bir ev bulup çıkmak istiyoruz. bu evim zaten 2+1 normalde bebk olunca sığamazdık.. çıkmışken büyük bi ev bakalım diyoruz. aslında gönül satın almaktan yana ama kısmet bakalım ne olacakkk

fatos benim gogus uclarim kasiniyor az tahrik etsem sut akacam hic dokunmuyorum , sende sakin dokunma denemek icin bile sikma , aman yasakkelime[/QUOTE]

valla dayanabilirsen sıkma tatlı hurma v.b şeyleri yediğim zaman sancı yapıyor. sıkınca rahatlıyorum valla

kızlar şimdi size bir soru
eşimin kuzeni 2 gün önce doğum yaptı yarın akşam ziyarete gidicez ikinci bebeği ilkine altın taktık
ikinciye kayınvalide ben altın takıcam siz hediye alın dedi ilkide erkek ikincide erkek oldu nasıl bir hediye alınabilir çok pahalı olmayan

off offf ne zor yaaa

kızlar dün gebelik kitabında okudum, doğumu hızlanrıdmak yani kasılmaları arttırmak için göğüs ucu ile oynanıyormuş,iki parmağının arasına alıp 3-4 dk masaj yapıyor ya da sıkıştırıyormuşsun. böyle uyarılan göğüs ucu bir hormon salgılatıyormuş.o nedenle bence ellemeyin göğsünüzü,zaten mikrop kapmaması da lazım. kitabın adı 'bebeğiniiz beklerken sizi neler bekler' doğum kısmında yazıyodu.

iyiyiz tatlım uyuşuk uyuşuk oturuyoruz dün açamadım bugün elimi bi işe değmeden bi bakayım dedim

al bendende o kadar tatlım ütü masasını kurdum ama sadece kurdum bi tarafımı kaldırıp yapmaya takatim yok canım hiç bişi yapmak istemiyo yaa :sinifsinif:

napmak lazım ya canım dışarıda çıkmak iistemiyo ama ne yapacağımıda bilmiyom :bbo:

kızlar ben epidural sezeryan istiodum ama bi ihtimal normal olsa onada epidural istiodum.cevremde epidurali kullanan 4 kisi siddetle karsı cıkıolar benneyaptımki
epidural yaptırma diolar.normali epiduralsiz doguramam.sezeryan olsamda genel anestezi zor deil mi yaaa:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…