zeytinim nasılsın tatlım hoşgeldin
al bendende o kadar tatlım ütü masasını kurdum ama sadece kurdum bi tarafımı kaldırıp yapmaya takatim yok canım hiç bişi yapmak istemiyo yaa :sinifsinif:
napmak lazım ya canım dışarıda çıkmak iistemiyo ama ne yapacağımıda bilmiyom :bbo:
Zeytincim geçmiş olsun ama. insülün kullanmaktansa diyet yapmak çok daha tercih edilebilir bişey... nasıl olsa doğumdan sonra rahatça yiyebilkeceksin. önemli olan bebişinin ve senin sağlığın... diyet de zor bişey değil..hatta alışınca normal yeme alışkanlığından soğuyosun bile...Slm gizemcimm iyiiyimmm canımmm hastaneden çıktım 24 saat boyunca sürekli kanımı aldılar ve açlık tokluk şekerimi ölçtüler sonrada çıktımm iştee doktor insülüne gerek olmadığını söyledi ve diyete başladım offf çokk gıcıkkk aylarca kustum hiçbişey yiyemedim tam yemek yemeye başlıyacaktım ki şimdide diyet yapmaya başladımm ...Sanada mesaj yolladım ama burdan numarayı yanlış almışım heralde başka birine gitmişş delikafadulden
Sen naptın keyfin nasıl canımmmmopuyorumnanaktan
HAVA SICAK AMA FULL KLİMA ÇALIŞIYO O NEDENLE SICAK ETKİLEMİYO BENİ canım ama genede yapasın yok bugün gene ne hikmetse çok mutsuz uyandım nedenini bilmiyorumama baya mutsuz uyandım yaa
HAVA SICAK AMA FULL KLİMA ÇALIŞIYO O NEDENLE SICAK ETKİLEMİYO BENİ canım ama genede yapasın yok bugün gene ne hikmetse çok mutsuz uyandım nedenini bilmiyorumama baya mutsuz uyandım yaa
buketçim benim bir kuzenimin eşi 2 doğumunu da epidural normal olarak yaptı. çok memnun kaldı.. bir kuzenin epidural normal yapacaktı çok uzun sürdüğü için uyuşma geçti biraz sorun oldu ve genel aneztezi sezeryanla bebişi oldılar. ve ablamın 1 tanesi de epidural sezeryan yaptı çok memnun kaldı. bir ablam da genel anesteziyle sezeryan yaptı fakat ayılması falan çok uzun sürdü. demek istediğim uygulanan yöntemden ziyade kişinin bünyesi o anda rahatlığı anestezi uzamanının kalitesi doğuma giren doktorun deneyimi herşey etkili. o yüzden yöntemden ziyade senin olaya yaklaşımın tercihlerin ve bünyen önemli.. hepsiyle ilgili iyi yada kötü şeyler mutlaka duyacaksın. ama neyi istiyosan onun senin için en uygunu olduğuna inan ve rahat olmaya çalış...kızlar ben epidural sezeryan istiodum ama bi ihtimal normal olsa onada epidural istiodum.cevremde epidurali kullanan 4 kisi siddetle karsı cıkıolar benneyaptımki
epidural yaptırma diolar.normali epiduralsiz doguramam.sezeryan olsamda genel anestezi zor deil mi yaaa:uhm:
CANIM KLİMANIN ÇALIŞTIĞI YERE su koy o buharlaştıkça nefes almanda kolaylaşır havayı kurutuyo meleklerimiz oldumu zaten hava nemlendirici ondan kullanacağız yaa şeker
canım mümkün olduğunca az aç klimayı çarparsa fena yapar sonra bide eklem ağrılarıyla uğraşma
geldim kıslar fatoşum eltim 21 yaşında felan
kıslar ben bu olayla savaşırken eşimin kuzeni polis tayini istanbula çıkmış ve eşim onu alamaya otogara gitmş yer ayarlayana kadar yani en az 1 hafta bizde kalacakmış eşim çok üzgün ama yapacak bişiyim yok diyor aglamamak için kendimi zor tutuyorrum sanırım rabbim beni sınıyormafoldumben
sinirlerim çok bozuk sizide germek istemiyrum bugun daha girmeeyebilirim kusura bakmayın kıslar
kıslar ben bu olayla savaşırken eşimin kuzeni polis tayini istanbula çıkmış ve eşim onu alamaya otogara gitmş yer ayarlayana kadar yani en az 1 hafta bizde kalacakmış eşim çok üzgün ama yapacak bişiyim yok diyor aglamamak için kendimi zor tutuyorrum sanırım rabbim beni sınıyormafoldumben
sinirlerim çok bozuk sizide germek istemiyrum bugun daha girmeeyebilirim kusura bakmayın kıslar
hoşgeldin canım selamlar nasılsın????????
nurefsan canim hosgeldin naber ne varne yok
haklısında tatlım ev sabahtan arka tarafa güneş doğarak bir ısınmaya başlıyo öğleden sonrada ön tarafa güneşş bi geçiyo akşam ordan batırıyoruz güneşi canım gelde klima çalıştırma elinde değil insanın kaydirigubbakcemile2
bahaircim tatlım direk altına koy nemlendiriciyi allah allah neden işe yaramıyo ki ee bebişlerimiz oldumu napacağız biz eğer bi işe yaramıyosa
haklısında tatlım ev sabahtan arka tarafa güneş doğarak bir ısınmaya başlıyo öğleden sonrada ön tarafa güneşş bi geçiyo akşam ordan batırıyoruz güneşi canım gelde klima çalıştırma elinde değil insanın kaydirigubbakcemile2
bahaircim tatlım direk altına koy nemlendiriciyi allah allah neden işe yaramıyo ki ee bebişlerimiz oldumu napacağız biz eğer bi işe yaramıyosa
benim evimde öle sabahtan mutfağa girilmiyo öğleden sonra oturma odasına valla akşama kadar yatak odasında oturuyorum daha doğrusu yatıyorum:roflol:
bebişim çünkü benim burnum hamilelikten dolayı tıkalı klimanın serinliği burnumu acıtıyo yoksa beni kuruttuğu için değil yaniiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?