2009 Ekim Anneleri

zeytinim nasılsın tatlım hoşgeldin

Slm gizemcimm iyiiyimmm canımmm hastaneden çıktım 24 saat boyunca sürekli kanımı aldılar ve açlık tokluk şekerimi ölçtüler sonrada çıktımm iştee doktor insülüne gerek olmadığını söyledi ve diyete başladım offf çokk gıcıkkk aylarca kustum hiçbişey yiyemedim tam yemek yemeye başlıyacaktım ki şimdide diyet yapmaya başladımm ...Sanada mesaj yolladım ama burdan numarayı yanlış almışım heralde başka birine gitmişş delikafadulden

Sen naptın keyfin nasıl canımmmmopuyorumnanaktan

ZEYTıNıM seni çok merak ettim tatlım yaaa aman allaha şükür iyisin canım aman boşver sen ve meleğin ii olda diyet yap meleğin çıkınca canın ne istiyorsa yersin ayy çok merak ettim yaa allaha şükürler olsun iyisin meleğin ii şimdide cashmir'i merak ediyom oda ikinci yüklemenin sonucunu alacaktı bugün daha gelmedi oda hayırlı haberlerle gelir inş.

sorma ya zaten dünden yorgunum bişey yapacak halim yok zaten taha ile uğraşmak başlıbaşına bir iş izmirde hava nasıl ütünü bence akşama bırak

HAVA SICAK AMA FULL KLıMA ÇALIŞIYO O NEDENLE SICAK ETKıLEMıYO BENı canım ama genede yapasın yok bugün gene ne hikmetse çok mutsuz uyandım nedenini bilmiyorumama baya mutsuz uyandım yaa

Zeytincim geçmiş olsun ama. insülün kullanmaktansa diyet yapmak çok daha tercih edilebilir bişey... nasıl olsa doğumdan sonra rahatça yiyebilkeceksin. önemli olan bebişinin ve senin sağlığın... diyet de zor bişey değil..hatta alışınca normal yeme alışkanlığından soğuyosun bile...

HAVA SICAK AMA FULL KLİMA ÇALIŞIYO O NEDENLE SICAK ETKİLEMİYO BENİ canım ama genede yapasın yok bugün gene ne hikmetse çok mutsuz uyandım nedenini bilmiyorumama baya mutsuz uyandım yaa

gizemcim klima iyi hoş ben de bütün gün klima altındayım ama zaten burnum sürekli tıkanık ve kanıyo klima da bunu tetikliyo sıcaklamıyorum ama nefes de alamıyorum dolayısıyla sık sık klimayı kapatmak zorunda kalıyorum...

CANIM KLıMANIN ÇALIŞTIĞI YERE su koy o buharlaştıkça nefes almanda kolaylaşır havayı kurutuyo meleklerimiz oldumu zaten hava nemlendirici ondan kullanacağız yaa şeker

geldim kıslar fatoşum eltim 21 yaşında felan

kıslar ben bu olayla savaşırken eşimin kuzeni polis tayini istanbula çıkmış ve eşim onu alamaya otogara gitmş yer ayarlayana kadar yani en az 1 hafta bizde kalacakmış eşim çok üzgün ama yapacak bişiyim yok diyor aglamamak için kendimi zor tutuyorrum sanırım rabbim beni sınıyormafoldumben

sinirlerim çok bozuk sizide germek istemiyrum bugun daha girmeeyebilirim kusura bakmayın kıslar

HAVA SICAK AMA FULL KLİMA ÇALIŞIYO O NEDENLE SICAK ETKİLEMİYO BENİ canım ama genede yapasın yok bugün gene ne hikmetse çok mutsuz uyandım nedenini bilmiyorumama baya mutsuz uyandım yaa

canım mümkün olduğunca az aç klimayı çarparsa fena yapar sonra bide eklem ağrılarıyla uğraşma

buketçim benim bir kuzenimin eşi 2 doğumunu da epidural normal olarak yaptı. çok memnun kaldı.. bir kuzenin epidural normal yapacaktı çok uzun sürdüğü için uyuşma geçti biraz sorun oldu ve genel aneztezi sezeryanla bebişi oldılar. ve ablamın 1 tanesi de epidural sezeryan yaptı çok memnun kaldı. bir ablam da genel anesteziyle sezeryan yaptı fakat ayılması falan çok uzun sürdü. demek istediğim uygulanan yöntemden ziyade kişinin bünyesi o anda rahatlığı anestezi uzamanının kalitesi doğuma giren doktorun deneyimi herşey etkili. o yüzden yöntemden ziyade senin olaya yaklaşımın tercihlerin ve bünyen önemli.. hepsiyle ilgili iyi yada kötü şeyler mutlaka duyacaksın. ama neyi istiyosan onun senin için en uygunu olduğuna inan ve rahat olmaya çalış...

Handanım üzme kendini tatlım yyaa sonuçta bi akşamdan akşama gelecek tatlım üzülme nolur meleğinide üzme içinde ii düşün pozitif ol bu arada diyene bak sabahtan beri ful ağlayan bi tip

CANIM KLİMANIN ÇALIŞTIĞI YERE su koy o buharlaştıkça nefes almanda kolaylaşır havayı kurutuyo meleklerimiz oldumu zaten hava nemlendirici ondan kullanacağız yaa şeker

nemlendirici var zaten bizde ama çalışsada bişey farketmiyo o yüzden çalıştırmıyorum...

canım mümkün olduğunca az aç klimayı çarparsa fena yapar sonra bide eklem ağrılarıyla uğraşma

haklısında tatlım ev sabahtan arka tarafa güneş doğarak bir ısınmaya başlıyo öğleden sonrada ön tarafa güneşş bi geçiyo akşam ordan batırıyoruz güneşi canım gelde klima çalıştırma elinde değil insanın kaydirigubbakcemile2

bahaircim tatlım direk altına koy nemlendiriciyi allah allah neden işe yaramıyo ki ee bebişlerimiz oldumu napacağız biz eğer bi işe yaramıyosa

kafana takma nasılsa bütün gün evde oturmaz akşamdan akşama kalmaya gelir belki (gerçi o bile yeter ama) kocalarımızı zor durumda bırakmayalım dimi ama sabret tatlım 1 hafta çabuk geçer

handan sen şu anda hamilelikten kaynaklanan gerginlik yaşıyosun. evet belki rabbin seni sınıyo belki mşsafirlerinin gelişi hayırlı güzel şeylere vesile olacak..belki de iyiki gelmişller diyeceksin o yzüden güzel düşün üzme kendini. zaten sen çalışan insansın o yzüden kimse senden bişey beklemez...

hosbuldum kizlar.pek keyfim yok kizlar Turkiyede alismisim soguk su icmeye hollandaya geldigim gun soguk su ictim ee burda havalarda soguk olunca hastayim 1haftadir bogazim agriyor oksuruk falan simdi birde nezle oldum iyilesmeye calisiyorum.birde Turkiyede epey harcama yapmisiz simdi geldik faturalar vs. birikti oyy oyyy benneyaptımki

him birde hollandada 20.haftadan sonra ultrason yapilmadigini ogrendim bi moral bozukluguda o eklendi ebe eliyle karnima bakacakmis hersey yolundami anlayacakmis. neyseki bir caresi varmis. meger burda jinekolog doktor isteme hakkimiz varmis(ee tabi onlar bunu soylemiyorlar)2009 haziran annelerinden hollandada olan bi arkdastan aldim bilgi sagolsun tavsiye verdi .ev doktoruna ebe istemiyorum psikolojim bozuluyor guvenim yok gibi seyler soyleyip jinekolog doktor isteyebiliyormusum ve doktor her kontrolde ultrasonla bakiyormus ins. bu isi basaririm .
dun internette okudum hollandada dogum yapan bir Turk bayan anlatiyor kadini doguma almislar bi bakmislar bebegin ayaklari once geliyor sonra apar topar sezeryana alinmis.Olacak is mi yaaa

siz nasilsiniz?

hoşgeldin canım selamlar nasılsın????????

nurefsan canim hosgeldin naber ne varne yok

benim evimde öle sabahtan mutfağa girilmiyo öğleden sonra oturma odasına valla akşama kadar yatak odasında oturuyorum daha doğrusu yatıyorum:roflol:

bebişim çünkü benim burnum hamilelikten dolayı tıkalı klimanın serinliği burnumu acıtıyo yoksa beni kuruttuğu için değil yaniiiii

benim evimde öle sabahtan mutfağa girilmiyo öğleden sonra oturma odasına valla akşama kadar yatak odasında oturuyorum daha doğrusu yatıyorum:roflol:

sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol:
bebişim çünkü benim burnum hamilelikten dolayı tıkalı klimanın serinliği burnumu acıtıyo yoksa beni kuruttuğu için değil yaniiiii

benim sadece geceleri oluyo tatlım ama sadece geceleri gündüz iyiyim hele bide bazen geceleri bir kanıyo ki sorma gitsin kafamçokkarıştı

offffffff cok zor.neyseki tek erkek cok durmaz evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…