kızlar ben epidural sezeryan istiodum ama bi ihtimal normal olsa onada epidural istiodum.cevremde epidurali kullanan 4 kisi siddetle karsı cıkıolar benneyaptımki
epidural yaptırma diolar.normali epiduralsiz doguramam.sezeryan olsamda genel anestezi zor deil mi yaaa:uhm:
buketçim benim bir kuzenimin eşi 2 doğumunu da epidural normal olarak yaptı. çok memnun kaldı.. bir kuzenin epidural normal yapacaktı çok uzun sürdüğü için uyuşma geçti biraz sorun oldu ve genel aneztezi sezeryanla bebişi oldılar. ve ablamın 1 tanesi de epidural sezeryan yaptı çok memnun kaldı. bir ablam da genel anesteziyle sezeryan yaptı fakat ayılması falan çok uzun sürdü. demek istediğim uygulanan yöntemden ziyade kişinin bünyesi o anda rahatlığı anestezi uzamanının kalitesi doğuma giren doktorun deneyimi herşey etkili. o yüzden yöntemden ziyade senin olaya yaklaşımın tercihlerin ve bünyen önemli.. hepsiyle ilgili iyi yada kötü şeyler mutlaka duyacaksın. ama neyi istiyosan onun senin için en uygunu olduğuna inan ve rahat olmaya çalış...
sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol:
benim sadece geceleri oluyo tatlım ama sadece geceleri gündüz iyiyim hele bide bazen geceleri bir kanıyo ki sorma gitsin kafamçokkarıştı
geldim kıslar fatoşum eltim 21 yaşında felan
kıslar ben bu olayla savaşırken eşimin kuzeni polis tayini istanbula çıkmış ve eşim onu alamaya otogara gitmş yer ayarlayana kadar yani en az 1 hafta bizde kalacakmış eşim çok üzgün ama yapacak bişiyim yok diyor aglamamak için kendimi zor tutuyorrum sanırım rabbim beni sınıyormafoldumben
sinirlerim çok bozuk sizide germek istemiyrum bugun daha girmeeyebilirim kusura bakmayın kıslar
niye karşı çıkıyolar tatlım, epudral artık en rahat, en modern yöntemlerden biri. ona bakarsan her operasyonda bir risk her zaman vardır yani. genel anestesi de risk var vs.
genel anestezi de ayılmak zor diye biliyorum. bi de hiçbirşey anlamıcaksın bi uyanıyosun bebeğin kucağında. ama epudralde ilk ağlayışını falan duyucaksın. genel anestezi bence çok eskilerde kaldı artıkın.
canım oylede kafam cok karısıo. ya bende sorun yasarsam die. doktorumla konuscaz ctesi bakalım o ne :uhm:dicek
1 tanesi 20 gun inanılmaz basagrısı cekmis. digerleride ignenin girdigi yerde hala acı oldugunu soyluolar. ki en yakında dogum yapanın bebegi 1 yasına girdi dusunun
ZEYTİNİM seni çok merak ettim tatlım yaaa aman allaha şükür iyisin canım aman boşver sen ve meleğin ii olda diyet yap meleğin çıkınca canın ne istiyorsa yersin ayy çok merak ettim yaa allaha şükürler olsun iyisin meleğin ii şimdide cashmir'i merak ediyom oda ikinci yüklemenin sonucunu alacaktı bugün daha gelmedi oda hayırlı haberlerle gelir inş.
başağrısı çeken vücudunu susuz bıraktığı için baş ağrısı çekmiştir. vücuttaki narkozu atmak için bol su içmek gerekir, e bi de emzirince vücudu hepten su kaybetmiştir , dolayısıyla başı ağrımıştır.
benim eşim de 6 ay önce epudral anestesiyle operasyon geçirdi. aynı şekilde belden uyuşturdular. ne iğne acısı ne bişey. o kişiden kişiye değişir. sen milletin korkunç hikayelerini dinleme.biz millet olarak abartmaya korkutmaya bayılırız zaten. böyle bir durum olsa bütün dünyada uygulanan en yaygın doğum yöntemi olmazdı yani. tıka kulağını kuşum ,her doğum kendine özeldir. a.s.
benim anrkoz uzmanı arkadaşım var kesinlikle epidureli önermedi bana şekerin mi var kalp hastasımısında epidurel istiyosun riskleri çok fazla dedi ben vazgeçtim epidurelden normal doğum istiyom şartlar el verirse
kızlar bana müsade, biz kocişimle dışarı çıkıyoruz. nilimi kaç gün oldu yüzdürmedim. gidelim yüzelim biraz. hepiniz kendinize iyi bakın... hiç bişeye canınızı sıkmayın...
Canım beenimm kusura bakma seni meraklandırdım vallahi ama işte dalgınlık yanlış numara yazmasaydım olmayacaktı ama doğrusunu kaydettim telime artıkk opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?