2009 Ekim Anneleri

niye karşı çıkıyolar tatlım, epudral artık en rahat, en modern yöntemlerden biri. ona bakarsan her operasyonda bir risk her zaman vardır yani. genel anestesi de risk var vs.
genel anestezi de ayılmak zor diye biliyorum. bi de hiçbirşey anlamıcaksın bi uyanıyosun bebeğin kucağında. ama epudralde ilk ağlayışını falan duyucaksın. genel anestezi bence çok eskilerde kaldı artıkın.

canım oylede kafam cok karısıo. ya bende sorun yasarsam die. doktorumla konuscaz ctesi bakalım o ne :uhm:dicek

sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol:

benim sadece geceleri oluyo tatlım ama sadece geceleri gündüz iyiyim hele bide bazen geceleri bir kanıyo ki sorma gitsin kafamçokkarıştı

valla ben gecelri 10 kere uyanıyorum desem yeriş.klimayı açmasan terliyom açsam nefez alamıyom.... neyse ki 3 ayımız kaldı dayanacaz artık:))))

sıkma canını tatlım eşin de napsın arada kalmış, gelme diyemez ki haklı. sen de haklısın bu halde . ne desem bilemedim yani, en kısa zamanda ev işin, halleder inşallah da başında gider bir an önce ne diyeyim. :teselli:

1 tanesi 20 gun inanılmaz basagrısı cekmis. digerleride ignenin girdigi yerde hala acı oldugunu soyluolar. ki en yakında dogum yapanın bebegi 1 yasına girdi dusunun

canım oylede kafam cok karısıo. ya bende sorun yasarsam die. doktorumla konuscaz ctesi bakalım o ne :uhm:dicek

bence kimsenin tecrübesini çok fazla dinleme kendi tecrübeni yaşa derim... tüm bu dinlediğin tecrübeler doğum esnasında başına üşüşebilir ki genel de insanın aklına geliyormuş. o yzüden beynini doğum tecrübeleri konsunda resetle ve kendine doktoruna ve bebişine güven

1 tanesi 20 gun inanılmaz basagrısı cekmis. digerleride ignenin girdigi yerde hala acı oldugunu soyluolar. ki en yakında dogum yapanın bebegi 1 yasına girdi dusunun

başağrısı çeken vücudunu susuz bıraktığı için baş ağrısı çekmiştir. vücuttaki narkozu atmak için bol su içmek gerekir, e bi de emzirince vücudu hepten su kaybetmiştir , dolayısıyla başı ağrımıştır.
benim eşim de 6 ay önce epudral anestesiyle operasyon geçirdi. aynı şekilde belden uyuşturdular. ne iğne acısı ne bişey. o kişiden kişiye değişir. sen milletin korkunç hikayelerini dinleme.biz millet olarak abartmaya korkutmaya bayılırız zaten. böyle bir durum olsa bütün dünyada uygulanan en yaygın doğum yöntemi olmazdı yani. tıka kulağını kuşum ,her doğum kendine özeldir. a.s.

Son düzenleme:
benim anrkoz uzmanı arkadaşım var kesinlikle epidureli önermedi bana şekerin mi var kalp hastasımısında epidurel istiyosun riskleri çok fazla dedi ben vazgeçtim epidurelden normal doğum istiyom şartlar el verirse

kızlar bana müsade, biz kocişimle dışarı çıkıyoruz. nilimi kaç gün oldu yüzdürmedim. gidelim yüzelim biraz. hepiniz kendinize iyi bakın... hiç bişeye canınızı sıkmayın...

Canım beenimm kusura bakma seni meraklandırdım vallahi ama işte dalgınlık yanlış numara yazmasaydım olmayacaktı ama doğrusunu kaydettim telime artıkk opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.

tecrubeliler oyle dediler ama kadın ben gunde 3 lt su iciodum dedi.demekki bunyeden bunyeye fark edio.stres yaptım yaaaaa

benim anrkoz uzmanı arkadaşım var kesinlikle epidureli önermedi bana şekerin mi var kalp hastasımısında epidurel istiyosun riskleri çok fazla dedi ben vazgeçtim epidurelden normal doğum istiyom şartlar el verirse

bravoo

kızlar bana müsade, biz kocişimle dışarı çıkıyoruz. nilimi kaç gün oldu yüzdürmedim. gidelim yüzelim biraz. hepiniz kendinize iyi bakın... hiç bişeye canınızı sıkmayın...

sana iyi eglencelerr

selam kızlar ya ben 2-3 gündür şişmeye başladım ayaklarım şişiyor sizdede varmı aynı problem yoksa doktorumu arasammı acaba

Canım beenimm kusura bakma seni meraklandırdım vallahi ama işte dalgınlık yanlış numara yazmasaydım olmayacaktı ama doğrusunu kaydettim telime artıkk opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
önemlid değil canımm ii olun yeter tatlım :asigim:

canım hamilelikte normal mış canım ben sormuştum doktora
ayaklarınınaltına yastık koy istirahat et geçiyo öle yapınca

sağol cnm cumartesi denize gittik birde orda bacaklarım yandı hem onun acısı birde bu şiş korkuttu beni vala kilomda var zaten bir geçse şu 3 ayda hayırlısıyla az kaldı ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…