2009 Ekim Anneleri

ayak şişimleri bendede oluyor sürekli sandalyede oturuduğum içinde oluyor zaten
ayak değilde ellerinizde çok şişme olursa doktorunuza danışın
arkdaşımın elleri şişitiği için doktor yatak istirahati verdi suyu azalmış meğer

selam kızlar bende özellikle sag ayagım iki ayak oluyo ameliyat olmuştum oayagımdan ona yük bindikçe sızlıyo son aylar fazla yürüyemicem sanırımmm

musyascım nasılsın ayak şişmesi bendede aşıra oluyo yastıkla yükseltip dinlenince biraz geçiyor topuklarında sancı oluyomu sol kalçama kadar ağrı hissediyorum

selam kızlar bende özellikle sag ayagım iki ayak oluyo ameliyat olmuştum oayagımdan ona yük bindikçe sızlıyo son aylar fazla yürüyemicem sanırımmm

selam bebebım nabersın canım benım
oyyy kıyamam ben sana yoruyormu bebegımız annecıgınıııı
canım benım yaa ınsaallah tez zamanda kucagına alır su surecı bıtırırsın
gercı dogurduktan sonrada bebenım pesınde kosmaktan sısıyor ama neyseee:roflol::roflol:
bu arada canım tuz tuketımını 0a ındır yada cok az
tuz hamılelıkte cok sısmeye neden oluyor

Selam kızlaropuyorumnanaktan
ayhh evdeyken insan daha çok yoruluyo yaa işte bu kadar yorulmuyodumkaydirigubbakcemile3
napıyosunuz herkes iyimi?
pempem ctesi gittinmi kontrole nasıl geçtiCADIARZU

elamm kujuuum ajkuuum hosgeldin caniminiciii nannn insan oglu doyumsuz derlerde inanmam, suan bu saatte is yerinde olsan, keske evde olsaydim, derdin hahaha

canıııııım senınkılerde mı 3 olacaklar nşallah.topıcta b tek ben varım sanıyodum mutlu oldum senı goruncazemuszemuskaydirigubbakcemile5

sağol cnm cumartesi denize gittik birde orda bacaklarım yandı hem onun acısı birde bu şiş korkuttu beni vala kilomda var zaten bir geçse şu 3 ayda hayırlısıyla az kaldı ama bakalım

şekerım denız tuzlu su ve guneş şişirir haberın olsun ama geçer tatlım.

Elalım neden yoruluyorsun evde temizlik falan yapmıyorsun değilmi öyle ağır işler falan yapma sakın.
Canım gittim drye kızım 968 gr olmuş çok şaşırdım kocaman olmuş çok şükür bir yaramazlık yokmuş herşey yolunda dedi. doktoruda beğendim artık buna devam edeceğim .

kıslar milupanın sitesine üye oldum bana hamileyim paketi göndermişler içinde yenidoğan bebek bezi,niveanın pişik kremleri numuneleri, hamileyim ben kitabı, cdsi, numune şampuanlar, ıslak mendiller filan var tavsiye ederim üye olun üstelik ücretsiz zemuszemus

hepinize merhaba kızlar..

ben de üye oldum o siteye iremciğim. üstelik 1 aydan fazla oldu. gelen giden birşey yok vallahi kaydirigubbakcemile3. ayrıca mail falan atman gerekiyor mu?

bende üye oldum iremcim bikaç hafta önce banada geldi , niveanın ıslak mendili,huggies bebek bezi 2 adet,bebegimi beklerken kitabı cdsi,rezene çayı bu kadardı sanırım krem fean yoktu benimkinde sana başka bi paket gelmiş sanırım:))

babystardan 2 bez geldi,molfixden geldi hepsine bakıom karar vermek içn şuan en iisi huggies bence

Bulcuk canım ne güzel beşik almışsın güle güle kullansın inş. onun ebatları ne acaba kaç ay yatabiliyormuş içinde öğrenebilirmiyim.

ayrıca mail falan atmadım canım
bendede çayda vardı kremde kırışık önleyici krem bile vardı sonyden buzdolabına yapıştırmalı yıldız şeklinde çerçeve bile vardı üyeliğimde daha yeni bir ay bile olmadı sanırım şaşırdım bukadar erken gelmesine üstelik evde yoktum cebimi arayıp geleceğim saati aldılar 6dan sonra dedim 6.30da geldi paket alkisalkisalkis

handanım umarım biraz daha iyisindir canım.hiçbirşeyi kafana takma hamileliğin tadını çıkar canım.bu günleride özleyeceğiz bence.zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…