ayrıca mail falan atmadım canım
bendede çayda vardı kremde kırışık önleyici krem bile vardı sonyden buzdolabına yapıştırmalı yıldız şeklinde çerçeve bile vardı üyeliğimde daha yeni bir ay bile olmadı sanırım şaşırdım bukadar erken gelmesine üstelik evde yoktum cebimi arayıp geleceğim saati aldılar 6dan sonra dedim 6.30da geldi paket alkisalkisalkis
allah allahhhh, dur birbakayım tekrar CADIARZU ne denir? hımmm. güle güle deneyin canım bebeğinle kaydirigubbakcemile3
bende üye oldum iremcim bikaç hafta önce banada geldi , niveanın ıslak mendili,huggies bebek bezi 2 adet,bebegimi beklerken kitabı cdsi,rezene çayı bu kadardı sanırım krem fean yoktu benimkinde sana başka bi paket gelmiş sanırım:))
babystardan 2 bez geldi,molfixden geldi hepsine bakıom karar vermek içn şuan en iisi huggies bence
canıııııım senınkılerde mı 3 olacaklar nşallah.topıcta b tek ben varım sanıyodum mutlu oldum senı goruncazemuszemuskaydirigubbakcemile5
Elalım neden yoruluyorsun evde temizlik falan yapmıyorsun değilmi öyle ağır işler falan yapma sakın.
Canım gittim drye kızım 968 gr olmuş çok şaşırdım kocaman olmuş çok şükür bir yaramazlık yokmuş herşey yolunda dedi. doktoruda beğendim artık buna devam edeceğim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?