2009 Ekim Anneleri

allah allahhhh, dur birbakayım tekrar CADIARZU ne denir? hımmm. güle güle deneyin canım bebeğinle kaydirigubbakcemile3

saol yediverencim yok aynıyım canım akşam eve gitmek istemiyorum nasıl yatacagımı wc gidecegimi ne giyecegiimi felan düşünüp sinirleniyorum düşündükçe , hava sıcak die yatak odamızda yatamıyordum küçük odamız serin orda yatıyorduk ama yatamıcaz artık bilmiyrum nası olcak(

allah allahhhh, dur birbakayım tekrar CADIARZU ne denir? hımmm. güle güle deneyin canım bebeğinle kaydirigubbakcemile3

Teşekkürederim canım
milupanın internet sitesinden üye olunuyor gelen ürünlerin hepsi ücretsiz numune ayrıca gönderi ücreti filan da yok alın sizde güle güle kullanın :dance:

bebek bezi için biraz araştırma yaptım bu sitede. huggies' in bel bandı daha yüksekmiş, prima' nınki oldukça düşükmüş, ama bir yandan da huggies çok kalın diyenler var. diğerleriyle ilgili pek bir fikrim yok ama. sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda? sanırım en iyisi stoksuz çalışmak deneyip göreceğiz inşallah..

bu arada umarım sağlıkla ilgili bir sıkıntın falan yoktur handan, mevzuyu bilmiyorum ama..

canıııııım senınkılerde mı 3 olacaklar nşallah.topıcta b tek ben varım sanıyodum mutlu oldum senı goruncazemuszemuskaydirigubbakcemile5

:roflol::roflol::roflol::roflol:
canım sanırım nıckımın altındakı canımın 3'u yazısından dolayı oyle dusundun
hayır canım benım 2 kızım var bırde esım
gercı oda kocabebegım benım ama :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
uzgunum senı yalnız bıraktıgım ıcınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlarrr yazamıyorum patronum burda
pembem sağol
yerime eleman alındı ç.ba günü başlıcak
internet hayatım son bulucak ancak akşamları evden takip edebilcem sizi bilginiz olsun şimidedn

ben 2 paket huggies aldım şimdilik..mini boy 3-6 kg...ablam da huggies kullanıyo çok memnun..

yok cashmircim saglıkla ilgili degli boşver canım

efet o dediklerini bende okudum primanın uyu oynaları ii dolar çok inceymiş ama kimisi ii emmio dio bilmioyurm primaya bakmadım hiç ama huggies yeni dogan almayı düşünüyorum ilk olarak 1 paket onu denicem

kızlarrr napıyosunuz
ben direk konuya girim dün gene birsürü alışveriş yaptık kızımın yatanı aldık...
bu arada ben yenidoğan prima bez aldım...

pempee maşallah yavruna canım tütütütütütütüü
kocaman kız olmuş artık

Pempecim gözün aydın bitanem maşallah kızınaa bende yarın sabah gidiyorum çok heyecanlıyımdelikafadulden bugünde biliyosun eczanede şeker takibi yaptırıyorum şuana kadar 4 kez verdim sonu çok şükür iyi akşam yemeği öncesi ve sonrası kaldı sadece:Saruboceq:
yeni doktorunu beğendine sevindim ajkımmopuyorumnanaktan

kızlar dün maskodan yatağını aldım ben de. cumartesi günü teslim edecekler. gelsin, çekmecelerine kızımın eşyalarını da yerleştirir , resim çeker, koyarım ciciler topikine.

sağlığın yerindeyse, bebek ve sen iyiysen gerisi boş handancığım yerimseniben. ben bilmeyince konuyu allah korusun bir sıkıntın falan mı var dedim.

zuzu geçen gün başka bir topikte okudum sanırım. ablan yeni doğum yaptı herhalde değil mi? hayırlı olsun canım, analı babalı büyüsün bebeğinizi. ne güzel sen yakından tecrübe ediyorsun, hazırlıkları ve bebek bakımını. benim çevremde hiç bebek yok. en son ne zaman bebek aldım kucağıma, tutabilecek miyim onu bile bilmiyorum kaydirigubbakcemile3 o derece yani..

ben de huggies ve prima arasında kaldım. sanırım ikisinden de deneyeceğim allah kısmet ederse..

elalı güle güle kullansın canım bebişin cicilerini, yatağını.. biz de cmt. alışverişteydik. bu arada odamız da geldi, havalanıyor şu an. ne mutlu bize bu günleri de gördük kızlar :Saruboceq:

sağal dandanım bayb maxın o ayıcıklısını aldım cnm yatak 159tl, uyku seti 75 tl, içinin viskolex yatağı 60 tl

dandan geçmişi okumadım canın bişeyemi, sıkkın cnm noldu?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…