2009 Ekim Anneleri

bu dr. ilk gidişin mi olcak? benim 5. haftada gittim keseyi gördüm kalp atışı için iki hafta sonra gelin demişti dr.

saol canım benim inşallah hayırlısı herşeyin şu anda göğsümü gere gere anne oluyorum diyemiyorum bi görsem meleğimi ve kalbini ilan edicem ya herkes duydu ama ben kaçıyorum herkesten eve kapattım resmen kendimi eşimle bi tek dışarı çıkıoz o kadar

teş. lal iyi olmaya çalışıyorum. bulantılarım var. rose dediği gibi kalp atışını duymadan hamileyim diyemiyorum. sat'a göre 6 hafta 5 günlük ama ben daha aileme bile söylemedim.

kızlar ya inanın şu tickerları nasıl yapıyorsunuz merak ettim. aslında kalp atışlarını duyduktan sonra soracaktım ama merak ediyorum ne güzel hepinizin gebelik haftasını sormadan görüyoruz.

teş. lal iyi olmaya çalışıyorum. bulantılarım var. rose dediği gibi kalp atışını duymadan hamileyim diyemiyorum. sat'a göre 6 hafta 5 günlük ama ben daha aileme bile söylemedim.

cnm iyi sabretmişsin.....ailen duyunca inanıyorumki çok sevineceklerdir...hihoyyyt
haftayamı gideceksin kalp atışları için :ecrin_bebek:

cnm iyi sabretmişsin.....ailen duyunca inanıyorumki çok sevineceklerdir...hihoyyyt
haftayamı gideceksin kalp atışları için :ecrin_bebek:

inan bu defa kararlıyım. karnım çıkıncaya kadar söylemiyecem. ilkinde burnumdan getirdiler. arkadan 3 haftalık bebeği(1,5 aylıktı halbuki) söylüyor felan demiş adamın birileri. ama sonu gelmedi yavrularım 4,5 aylıkken öldü. 2 yıldır bu bebişi bekliyorduk. bu defa eşimle beraber karar aldık artık 3-4 aylık olursa söyleyecez. tabi kendileri sorarlarsa göbek mi bebek mi diye :)) o zaman bebek diyecem.

Allah kısmet ederse haftaya gidcem. çok endişeliyim. inşallah bi sorun olmazda bebeğime bu defa kavuşurum.

ya inanamıyorum insanlarakötükedihüsobu ne çekememezlikmi?hayret birşeyy...sölememekde aklısın cnm...allahın izniyle sağlıcakla alırsın inşlah kucağına bebişini.....:Saruboceq:tabi bu hepimiz için geçerliiiii:Saruboceq:
cnm ben bu link den yaptım takvimimiiiiiyerimseniben
Here you can create tickers for forums (metrics, sliders). Categories: pregnancy, children, lose weight, wedding, love, holidays and others

inan çevremdekiler oda birinci derece eşimin tarafından çok laf işittim. insan bi hayırlı olsun demez mi. hani istemiyordunuzla başladılar lafa. ama Rabbim bana ve hepimize bebişlerimizi bağışlasın. sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah.
link için teşekkür ederim canım umarım becerebilirim

cnm boşver kimseyi takma...nezaman sölemek istersen ozaman sölee:asigim:

günaydın bayanlar a.s.
nasılsınızz bebişler nasılll
güzel bir cuma diliyorum hepinize

günaydın kızlar....Şeniz
hazancım tickerın çok güzel olmuşşşyerimseniben

günaydın bayanlar a.s.
nasılsınızz bebişler nasılll
güzel bir cuma diliyorum hepinize

bitanem günaydın:asigim:sanada ii cumalarrr....
bebişimde ii şuanlık bugün 14,30da randevum var ve acaip heyecanlıyımmm:ecrin_bebek:

bitanem günaydın:asigim:sanada ii cumalarrr....
bebişimde ii şuanlık bugün 14,30da randevum var ve acaip heyecanlıyımmm:ecrin_bebek:

ne heyecan dimi valla
benim randevuma çok var daha 23 martta acayip sabırzılanıyorum görmek için

günaydın kızlar cumanız mübarek olsun:))
bebişlerinizle çooookkk güzel bir gün diliyorum sizlere

ne heyecan dimi valla
benim randevuma çok var daha 23 martta acayip sabırzılanıyorum görmek için
evet acaip bişeyy...kıızım bendende heyecanlı sabah okula giderken sakın beni almadan gitme kardeşimi görmeye diyor..oda acaip sabırsızlanıyorrr:asigim:
günaydın kızlar cumanız mübarek olsun:))
bebişlerinizle çooookkk güzel bir gün diliyorum sizlere

günaydın cnmŞeniz

günaydın arkadaşlar

bugün haftanın son iş günü çok şükür. ve yarın büyük gün benim için.
randevumuz var doktor amcamızla. inşallah bebişim iyidir ve güzel pozlar verir bize. :)

hiç gitmedim daha önce doktora. çok heyecanlıyım. saat 1 de yarın kalbim durmazsa iyidir..

:Saruboceq:

günaydın cnm.............çok güzel bir heyecan gerçekten cnm...allah hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı bebişler versinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…