ben şuanlık iim cnm sen nslsınnnn?Şenizslm kızlar nasılsınız
kızlar yarın kalp atışları için 2de randevumuz hem bebeğide görcez dua edin nolur çok korkuyorum ya
teş. lal iyi olmaya çalışıyorum. bulantılarım var. rose dediği gibi kalp atışını duymadan hamileyim diyemiyorum. sat'a göre 6 hafta 5 günlük ama ben daha aileme bile söylemedim.
cnm iyi sabretmişsin.....ailen duyunca inanıyorumki çok sevineceklerdir...hihoyyyt
haftayamı gideceksin kalp atışları için :ecrin_bebek:
inan bu defa kararlıyım. karnım çıkıncaya kadar söylemiyecem. ilkinde burnumdan getirdiler. arkadan 3 haftalık bebeği(1,5 aylıktı halbuki) söylüyor felan demiş adamın birileri. ama sonu gelmedi yavrularım 4,5 aylıkken öldü. 2 yıldır bu bebişi bekliyorduk. bu defa eşimle beraber karar aldık artık 3-4 aylık olursa söyleyecez. tabi kendileri sorarlarsa göbek mi bebek mi diye :)) o zaman bebek diyecem.
Allah kısmet ederse haftaya gidcem. çok endişeliyim. inşallah bi sorun olmazda bebeğime bu defa kavuşurum.
ya inanamıyorum insanlarakötükedihüsobu ne çekememezlikmi?hayret birşeyy...sölememekde aklısın cnm...allahın izniyle sağlıcakla alırsın inşlah kucağına bebişini.....:Saruboceq:tabi bu hepimiz için geçerliiiii:Saruboceq:
cnm ben bu link den yaptım takvimimiiiiiyerimseniben
Here you can create tickers for forums (metrics, sliders). Categories: pregnancy, children, lose weight, wedding, love, holidays and others
inan çevremdekiler oda birinci derece eşimin tarafından çok laf işittim. insan bi hayırlı olsun demez mi. hani istemiyordunuzla başladılar lafa. ama Rabbim bana ve hepimize bebişlerimizi bağışlasın. sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah.
link için teşekkür ederim canım umarım becerebilirim
kızlar yarın kalp atışları için 2de randevumuz hem bebeğide görcez dua edin nolur çok korkuyorum ya
günaydın bayanlar a.s.
nasılsınızz bebişler nasılll
güzel bir cuma diliyorum hepinize
bitanem günaydın:asigim:sanada ii cumalarrr....
bebişimde ii şuanlık bugün 14,30da randevum var ve acaip heyecanlıyımmm:ecrin_bebek:
evet acaip bişeyy...kıızım bendende heyecanlı sabah okula giderken sakın beni almadan gitme kardeşimi görmeye diyor..oda acaip sabırsızlanıyorrr:asigim:ne heyecan dimi valla
benim randevuma çok var daha 23 martta acayip sabırzılanıyorum görmek için
günaydın kızlar cumanız mübarek olsun:))
bebişlerinizle çooookkk güzel bir gün diliyorum sizlere
günaydın arkadaşlar
bugün haftanın son iş günü çok şükür. ve yarın büyük gün benim için.
randevumuz var doktor amcamızla. inşallah bebişim iyidir ve güzel pozlar verir bize. :)
hiç gitmedim daha önce doktora. çok heyecanlıyım. saat 1 de yarın kalbim durmazsa iyidir..
:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?