2009 Ekim Anneleri

sağal dandanım bayb maxın o ayıcıklısını aldım cnm yatak 159tl, uyku seti 75 tl, içinin viskolex yatağı 60 tl

krem rengi olanı demi güle güle yatsın kızın canım,bizde cuma akşamı carrefourdan öle bi bakındık parkyatak krafın dönencelisini çok begendik en genişi o sanırım 504 modeli aha bu E-Bebek | Yatak-Yürüteç | Çocuk Yatakları&Parklar | Kraft | Spk Kraft Dönenceli Oyun Parkı ya bunu ya seninkinden alıcaz ama o babmaxın baş kısmına uyus oldum biraz yani o şapka gibi kısmı kapatırsak ayıcıklar bi işe yaramıo:bbo:

kızlar dün maskodan yatağını aldım ben de. cumartesi günü teslim edecekler. gelsin, çekmecelerine kızımın eşyalarını da yerleştirir , resim çeker, koyarım ciciler topikine.

hayırlı olsun amazoncuğum, sağlıkla büyüsün bebeğin içinde inşalah. ben de eşyalarını yıkayıp ütüleyeyim dedim önce, ama sonra düşündüm de beklerken de toz falan mı olur acep? ağustos'u mu beklemeli? kararsızım açıkçası.

dandan geçmişi okumadım canın bişeyemi, sıkkın cnm noldu?????

evet canım canım çok sıkkın senide sıkmım boşver , özetle eltimgilden kurtulmaya çalışırken eşimin kuzeni geldi bgun tayini çıkmış istanbula yer ayarlayana kadar en az 1 hafta bizde kalacak durumum berbat yani

sağal dandanım bayb maxın o ayıcıklısını aldım cnm yatak 159tl, uyku seti 75 tl, içinin viskolex yatağı 60 tl
hayırlı olsun elacım , bebişine sağlıkla kullanmayı nasip etsin allah

amazın ne kadara aldın hayırlı olsun canım
700 e aldım handanım. uyku seti, ortopedik yatağı dahil.
yatağın altında 4 tane çekmecesi var, ekstra komidin gibi bişey almama gerek kalmadı. uyku seti 100 lira. yatağı 120 lira. boş yatak 470 e falan geldi yani. çekmeceli, sallanabilir, bebiş büyüyünce sabitlenebilir. bi de bebiş bu yatakta rahat rahat 4-5 yaşına kadar yatar. o yüzden çok cazip geldi aldım. haftasonu gelsin de yerleştirir resmini çekerim çok şeker süsü püsü.

evet cnm krem rengini aldım, kızım şapka gibi olan kısmı zaten ölee çok kapatmıyo...
verdiğin linktekide güzelmiş ama ben bu kadar renkli bişey istemiyodum cnm...

oyyyy:teselli: cnm yaaa sıkma canını dicem ama boş biliyorum...
başkaa akrabası yokmuymuşda sana geliyo allah allah neyse konuşupta dahada bunaltmayayım seniyerimseniben

ohh tekrar hayırlı olsun canımmmm , kıs büyüyen yatak alabilirdin o fiyata modesada 750tl idi büyüyenler çok güseldi ben pahalı geldi die almamıştım

sağol tatlişkom seninkiler de haırlı olsun, sağlıkla kullansın yavrun inşallah
yıka ütüle koy kuşum bence. kapalı yerde niye toz olsun ben de öyle yapıcam haftasonu yerleştiricem dursun öyle yerli yerinde. her bir giysi bi yerde duruyor evin içinde sinirim bozuluyor bu dağınıklıktan. bi de son zamanlara birşey bırakmayalım, ağırlaşıcaz ne olur ne olmaz, kendimizi iyi hissederken yapalım derim ben. erkenden de geliyor bu bebişler belli olmuyor.

sağol amazoncumopuyorumnanaktan
Allah seninde bebişine sağlıkla kullanmayı nasip etsin.

kızlarrr napıyosunuz
ben direk konuya girim dün gene birsürü alışveriş yaptık kızımın yatanı aldık...
bu arada ben yenidoğan prima bez aldım...

hemmenn resim istiyorusss..
bizde ctesi kızımın besigini ve sifonyerini aldık sositososito
zuzu sen anakucagını nerden aldın?

senden resim istiyoruss buketcimm..ulusta bi yokuş war da hiç bilmiyorum canım adını ya..bi yokuş war bisürü bebe mağazası ...oralarda bi yerlerde çıkrıkçılar yokuşuna g,den yol die tabela gördüm ama ora oramı hiç bilmiyorum..ulusu bilmem de ben..

kızlar dün maskodan yatağını aldım ben de. cumartesi günü teslim edecekler. gelsin, çekmecelerine kızımın eşyalarını da yerleştirir , resim çeker, koyarım ciciler topikine.

hihoyyyt

ayy ne güsel bütün bebiklerin yatakalrı alnmaya başladı yawaş yawaşş..ewet cnm ablam yenidoğum yaptı ama ımm ne desemm bis pek sık görüşmeyis o yüsden bana pek faydası yok:))) annemi arıyıp soruyorum yine herşeyde:)) ama efet onun bebikini ilk gün ben de kucağıma alamadım tutamam diye..sonra öle bi alışıosun ki..o emzirince alıp gazını çıkardım koynumda uyuttumm çok güseldiii

ohh tekrar hayırlı olsun canımmmm , kıs büyüyen yatak alabilirdin o fiyata modesada 750tl idi büyüyenler çok güseldi ben pahalı geldi die almamıştım

büyüyenler çok hantal yerim olsa zaten oda yaparım kızıma. çalışma odamızı babamız vermiyor ki oda yapalım :)) o yüzden almadım büyüyenini. büyüyendeki o dolap kısmı bunun yatağın altında. o yüzden yerden tasarruf etmiş oldum.
park yatak ben de düşündüm aslında ama, park yatak alsam bu sefer komidin almam gerekecekti eşyalarını koymam için o yüzden vazgeçtim.

zuzumm cnm resmini çekip ekleyeceğim o kadar çok şey varki, ama bugün koyamam galiba...
şu şeker için zırt pırt eczaneye gidiyom, arada yemek temizlik falan yapıyom, normalde bugün kızımın kıyafetlerini yıkıcaktım ama onları bile ayırıp yıkayamadım...
yarın doktordan sonra gelince yıkamak için ayırırken resimlerini herşeyin çeker eklerim ajkımmm

Son düzenleme:

bizde de aynı durum soz konusu.3 oda var. 1 i yatak odası, 1 i oturma digeride calısma odası.bebisimize oda kalmadı :1no2: calısma odasına sifonyeri koyucaz.besigide yatak odasına sıgdırmaya calısıcaz

yok başka kimse burda istanbula gelen bize gelio anasını satım bu gelen çocun diger abiside polis oda ilk tayınde istanbula çıkıp bizde kalmıştı hemde 1 ay şans buda buraya çıktı bendeki eşek şansı neyse boşver canım başa gelen çekilir yapcak bişi yok

bununda renkleri var ama daha büyük die fiyatı daha yüksek bakalım , o şapka kısmını çıkartırsak diom oyuncaklar fıs oluo anladınmı kuzu?

Son düzenleme:
pempee maşallah yavruna canım tütütütütütütüü
kocaman kız olmuş artık

Şeniz Sağol canım kocaman olmuş bende çok şaşırdım.

Sağol canım Şeniz hadi hayırlısı inş. sonuçların güzel olur yarın dr gelince hemen haber ver bizi merakta bırakma

Şeniz Sağol canım kocaman olmuş bende çok şaşırdım.

Sağol canım Şeniz hadi hayırlısı inş. sonuçların güzel olur yarın dr gelince hemen haber ver bizi merakta bırakma

inşallah cnm aminn:Saruboceq: yarın gelince yazıcam cnmŞeniz
haaaa bu arada pempem şekerle ilgili dr sana bişey dedimi diyet işiyle ilgili falan, yada 100lük yapalım gibi...

havalansın bari bu hafta,perş.-pzt. misafirim var... önümüzdeki hafta halledeyim ben de kaydirigubbakcemile2 haklısın, bakıyorum diğer ayların kuzuları başlıyor bir önceki aydan opuyorumnanaktan aman sağlıkla gelsinler de :Saruboceq:

zuzuuu ne güzel anlattın yaa, özendim vallahi opuyorumnanaktan darısı başımıza

elalım senin şeker yüksek çıktı herhalde. geçmiş olsun canım. umarım sıkıntısız atlatırsın son aylarını..

neyle yıkayacaksınız cicileri kızlar? bende dalin'in numunesi var bir miktar. onu deneyeceğim. yumuşatıcı koymayı düşünmüyorum. hatta elimdeki bitsin evden komple uzaklaştıracağım o mereti. çok zararlı deniyor. elma sirkesine başlayacağım. bazıları granül sabunla yıkıyormuş.. bu konuda bir fikriniz var mı?

ben de kırk yılda bir girdim habire birşeyler soruyorum değil mi? kaydirigubbakcemile3:roflol:

piikiii bebişimmm

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

azönce bi topicte okudum genelde herkes dalin sıwı demiş deterjan için...omo diyen de war...

Son düzenleme:
pembeciğim maaşallah kızına güzel güzel büyüyor desene annesinin karnında opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…